1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Jaká totalita?To,že Ti většina lidí řekne, že se svými názory jsi mimo,je totalita?Že si svoje názory neumíš obhájit je totalita?

9
Před 11 měsíci

Autor tohoto článku je trouba. Napsat takovou slátaninu, tu je opravdu kumšt. A chucpe.

17
Před 11 měsíci
Vladimír Matějíček

Proč? Kdyby David nekecal ty nesmysly nebyl by članek. Ale timto si naběhl sám. A ať zkusí neco vyvratit. Tězko bude hledat v čem nema autor pravdu a Zeman mu uz nepomůže. Hold za totáče kritija neexistovala a nyni se sni neumi smířit. To je ta demokracie kterou dle ného nemame😁😁

11
Před 11 měsíci

Málo zpěváků mělo opravdový charakter. Mezi nimi hlavně Karel Kryl a Marta Kubišová. David je jen sluha komunistů a koule tuku.

18
Před 11 měsíciUpraveno

Jasně, jako třeba komunističtí gumáci, manželé Pávkovi. Ty ten protikomunistický odboj vynesl až na Hrad

26
Před 11 měsíci
Aleš Kadlec

Meleš úplně z cesty.

6
Před 11 měsíci

Pane Doležal,mluvte jak Vás učila mluvit maminka.Nějaké chucpe je pro nás starší tabu.Ve svém věku se snažíte jít z dobou a ničíte český jazyk.Jste s tím trapný.

8
Před 11 měsíci

Teď je ta podpora proti totalitě důležitá, komínové si na demokraty nehráli ale tato vláda si na ně HRAJE!!!!!

11
Před 11 měsíci
Eva Rutova

Zdravím starou bolševickou větev! 😅

3
Před 11 měsíci

Poslouchám hudbu a písničky které se mě líbí a články mě neovlivní. To bylo dříve i teď. Mám svůj názor.

8
Před 11 měsíci
Antonakis Georgiu

To je dobře, že jste nám to sdělil. My jsme to nevěděli.

8
Před 11 měsíci

Moc se mi líbí, jak to pan doktor Doležal napsal. Ke to naprosto přesné a je dobře, že to píše. Tyhle komentáře je třeba psát. Děkuji.

14
Před 11 měsíci
Jan Zach

Je velká škoda, že ten autor je tolik sobecký a nepřipíše k těm článkům spoluautorství tohoto Jana Zacha.

2
Před 11 měsíci

David má pochopitelně pravdu a zpíval a zpívá zkvěle a nepřevléká kabát.

19
Před 11 měsíci
Leoš Novak

Pochopitelně má pravdu konkrétně v čem? Já tam vidím jen jedno, že pokud se leze do správných prdelí, tak to sype a tom on je pašák. Jestli, ale vidíte totalitu v tom, že říkáte blbosti a někdo vám řekne, že ty blbosti plácáte, tak ano. Možná se mýlím, ale v tom případě uveďte alespoň jeden případ, kdy vás někdo za váš názor na politiku ze strany státu prezekvoval a prosím neuvádějte případy kvalifikovane soudem jako šíření poplašné zprávy.

4
Před 11 měsíci

To jsou pohledy,takové hodné a upřímné.Hoši,já v těch očích vidím stesk po rudé totalitě.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt