Ano, zpívat a skládat očekávané "hity" bude stále dál pro toho kdo mu dá skutečně nejvíc. Peněz !
nedělejte z mých mladých let horor. ve straně nikdo z naší rodiny nebyl a měli jsme se líp než dnes, dnes je to tragedie
Jo, holky i kluci v našem věku byli mladší, klouby pohyblivější, pracovní povinnosti v budoucnosti...
Dávid má pravdu. Kdo nedrží hubu a krok je označen za dezinfomátora a rusofila.
Takže označení za dezinformátora a rusofila je ta totalita?
Tak se na fotce pěkně sešli 2 dezoláti a jeden starej podprůměrnej herec.Gratulujeme a za zásluhy posílame výše jmenovaným pěknou klíčenku!
Jóóó hoši zlatý důl za vystupování na sjezdech UV KSČ se Vám už asi nevrátí !
Dekuji za připomenutí, ze mám opět kliknout na nezobrazovani této stránky…
To nám nemusíš hlásit. Sem prostě vy bolševické lopaty nepatříte. Díky za to , žes pochopila 😅
Michal David nikdy nějakou zářnou inteligencí neoplýval a s největší pravděpodobností už jako telátko umře. Pan Buh mu v tom pomáhej.
Proti našemu panu presidentovi to je jen neškodný komediant.
To soudruh Pávek, to byla jiná liga.
Neberte si pana prezidenta do úst. Neznáte nic jiného než urážet a přitom kdo jezdil do Číny a lezl jim do řiti? Kdo jezdil na vojenské přehlídky do Ruska? Zeman!!!
Tak hlavně že členy dřívější totality loni podpořili přes tři miliony voličů. To je sranda.
Ale že jsme znova tam jako v mém mládí, plně s ním souhlasím. At si to mladí zažijí také, proč jsem musela já?
Vy při volbách stále dostáváte jen jednu kandidátku připravenou stále jednou vládnoucí stranou a ta je vždy zvolena 99,98 % voličů, nemůžete soukromě podnikat ani svobodně vycestovat kam se vám zachce a jak je možné že se mohou pořádat protivládní demonstrace a nikdo je nerozhání obušky a vodními děly jako to vše bylo za vlády komunistů? Takže jste ve stejném jako za vašeho mládí?