Jsem proti totalitě 34 roků a stále neúspěšně. Stále stejní lidé.
Autor článku je úplný ubožák.
A řekněte kde je v článku nepravda ??? A ještě dodám že Michal dostal za pár kaček barák , který komunisti ukradli emigrantovi a ten ubožák se sním po převratu ještě soudil ,opravdu ukázka ctnosti.
Autor článku nevidí. To je tím, že je slepý. Jinak by viděl.
Za to roky co hulí jednoho špeka za druhým, se není co divit, že je mimo realitu
Vážení klid! Koho dneska ještě zajímá názor tohohle kolotočáře? Ticho a klid.... mlčení...
Podstatu Michala Davida vystihuje až poslední věta "složenka se neptá"... myslím že politika je mu šumák.
Michal David si založí vlastní politickou stranu Kompot jak o tom zpíva ve stupidní reklamě.Je to zkratka KOMunistický POTomek.
Já nechápu, jak Vladimír Štancl, který měl otce emigranta ve Švýcarsku, mohl vystupovat v 80.letech v TV a vydávat LP. Že by?
Už jsem to našel, krycí jméno Komediant.
Jeden z mála, který se narozdíl od mnohých ostatních, dostal na vrchol díky muzice a ne politice!
Tak zkuste pro změnu jmenovat jediného polistopadového výkonného umělce, který se "na vrchol" dostal díky politice.
Ještě si zapomněl Doležale napsat,že David je proruský,to nyní frčí.
Všichni tedy skoro jsou stejní lezli tam kam jim bylo umožněno pracovat po revoluci a zklidnění do zapomnění dělají totéž ale zase ne všichni kupředu pravá