1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Jsem proti totalitě 34 roků a stále neúspěšně. Stále stejní lidé.

3
Před 11 měsíci

Autor článku je úplný ubožák.

24
Před 11 měsíci
Jan Novotný

A řekněte kde je v článku nepravda ??? A ještě dodám že Michal dostal za pár kaček barák , který komunisti ukradli emigrantovi a ten ubožák se sním po převratu ještě soudil ,opravdu ukázka ctnosti.

20
Před 11 měsíci

Autor článku nevidí. To je tím, že je slepý. Jinak by viděl.

6
Před 11 měsíci
Jan Dolenský

Za to roky co hulí jednoho špeka za druhým, se není co divit, že je mimo realitu

2
Před 11 měsíci

Vážení klid! Koho dneska ještě zajímá názor tohohle kolotočáře? Ticho a klid.... mlčení...

15
Před 11 měsíci

Podstatu Michala Davida vystihuje až poslední věta "složenka se neptá"... myslím že politika je mu šumák.

15
Před 11 měsíci

Michal David si založí vlastní politickou stranu Kompot jak o tom zpíva ve stupidní reklamě.Je to zkratka KOMunistický POTomek.

12
Před 11 měsíci

Já nechápu, jak Vladimír Štancl, který měl otce emigranta ve Švýcarsku, mohl vystupovat v 80.letech v TV a vydávat LP. Že by?

2
Před 11 měsíci
Jiří Koucký

Už jsem to našel, krycí jméno Komediant.

Před 11 měsíci

Jeden z mála, který se narozdíl od mnohých ostatních, dostal na vrchol díky muzice a ne politice!

12
Před 11 měsíci
Zdeněk Morávek

Tak zkuste pro změnu jmenovat jediného polistopadového výkonného umělce, který se "na vrchol" dostal díky politice.

4
Před 11 měsíci

Ještě si zapomněl Doležale napsat,že David je proruský,to nyní frčí.

13
Před 11 měsíci

Všichni tedy skoro jsou stejní lezli tam kam jim bylo umožněno pracovat po revoluci a zklidnění do zapomnění dělají totéž ale zase ne všichni kupředu pravá

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt