Takhle vypadá progresivní žurnalistika, když o výrazně populárním zpěvákovi píše výrazně neschopný novinář. Ale na druhé straně neschopného novináře musíme pochopit. Jak by se jinak uživil ?
Chtěl jste napsat něco hrozně chytrýho , ale udělal jste ze sebe totálního šmoulu. Poslouchejte Kluckýho, dobře vám tak. Čest.
David toho dokázal hodně. Co dokázal pisálek? Hlavně má v mnohém pravdu. Lži a sliby politiků z pètikolky předčily všechny politiky předešlé. Dnes nemůžete říci ani koho budete volit, abyste se nestali cílem nenávistných komentářů a nálepkování o rusofilech apod. Hnusná doba vyvolaná nenávistí současné prolhané vládní garnitury.
Pokud tě někdo kritiztuje , že volíš slovenskýho fízla StB, tak to musíš vydržet. Máš právo mu to oplatit. Tak tu nefňukej a čekám kdo tě zatkne za tu špínu co házíš na vládu., bureši. Mluvíš o hnusné době. Ty do ní hodně přispíváš.a Bureš s tebou. Jeden nepříčetný útok za druhým. A lži.Ty vám jdou nejlíp.
Totalitu si dobře pamatuji a pocítil jsem její lidskost na vlastní kůži, ano David je ukázkový převlékač kabátů, ale taky talentovaný hitmaker, kterého jsme v době normalizace nesnášeli a nemám ho rád ani teď slizouna...
U slova hitmaker Vám chybí na začátku písmenko. Když už se dá od MD něco poslechnou do konce, napsal to někdo jiný.
Tak je to vyjadreni pana Davida a je spravne a pravdivec. Seznam a forum 24 jsou ulhana a media prave ty novy totality o které David mluvi. Takže doufam ze po volbach 25 ztichnete .
Vy se raději už nevyjadřujte, lomcuje s Vámi vztek a frustrace. Nepatříte na diskuzi, ale na pastvu.
Vidím, že ze všech leze jen závist. Až budete umět co David, Gott, Bohdalová, tak si taky chudáci budou vymýšlet nesmysly. Naučte se hrát na nástroj, složte pár písniček, naučit se hrát, nebo zpívat, ale co zvládl Gott, to nezvládnete do smrti.
je to zpocený a leží to pod skálou...skálová
Prosím vás ten proslov: „Víš, co mně dneska už připadá? Já to můžu říct na kameru, já se toho nebojím. Že už člověk nesmí pomalu nic říct, už se lidi taky bojí říct pravdu. A že už se vracíme zpátky do totáče, člověče. Já ti mám takový dojem, že prostě co se to děje, vždyť my se vracíme tam, co jsme říkali, proti čemu všichni bojovali. A hlavně ti muzikanti taky, že jo? A teď najednou už nesmíš skoro nic říct. Nebo pozor, jé, to je špatně, tohle, co říkáš. Tak já ti nevím, tak se na to radši vyprdnu, radši a už nic neříkám a dělám si jen muziku. A je to nejlepší.“
opravdu pronesl Michal David, nebo jistý nejmenovaný politik?
Tisíce lidí řvou co chtějí na náměstách, desítky medií si píšou co chtějí, nevšiml jsem si, že lidi se bojí něco říct. Ale ty máš jasno.i když si bez bázně píšeš co chceš.I voloviny. Přečti si diskuzi prolhanej člověče, co lidí diskutují co chtějíe. S tim tvým vracíme se do totality jdi do p....Všichni bojoval? I ty? Nekecej! Napiš konkrétně , ktreý člověk či orgán ti zakazuje názor a jak tě zato trestá, chudinko malá. Meleš tady něco, co neexistuje.
Jaký David,nerozumím! Je to lež v rodné listě má
Vláďa Štancl kolotoče,houpačky a cukrová vata!!
Nová totalita tady je a je dost cítit na Novinkách, kde můžete říkat jen to co se jim hodí do krámu. Jinak vás vymažou.
Vyažou vás pokud mluvíte sprostě a nebo šířite dezinformace. A to je v pořádku. Nebo David už je smazaný?!.
MD se bojí. Z vlastní zkušenosti vím, že jeho muzika na nejednom rodinném mejdanu a zábavě zvedne lidi ze židlí a jdou na parket, zatančí si, uvolní se a zakřičí si. Ale neměl by se přeceňovat. Často totéž zvládnou čtyři piva či panáky. MD se bojí právem. Většina lidí neztratila paměť, soudnost a víme že v euforii nejednoho vítězství je veřejnost milosrdnější a velkorysejší. Ten zmiňovaný strach by měl MD rychle rozdýchat. Cítí jej opravdu se zpožděním 35 let.
Malý tlustý upocený s klávesy na krku poskakující při nablblých písních z dílny Doktora Janečka. Lezouci do řiti komoušům a vlastník luxusní vily kterou dostal od soudruhů za 60 000 Kčs.