No, článek se moc nepovedl, ale s profilem Davida má 100% pravdu.
Ten bývalému režimu lezl do zadku jak jen mohl.
Aby se družba utužila, zabrousil do rodiny významného bolševika a i ten dům po emigrantovi se pro mladý párek našel .
Tehdy mladý David totalitu přímo podporoval a profitoval na bolševickém režimu.
David je jedinec naprosto bez páteře, bez morálky bez elementárního vkusu. Plaz.
David- absolutně nevěrohodný člověk. Blízký Zemanovi , Paroubkovi a kolotočářům.
Nemá cenu tohoto céčkaře řešit, ti co mají plná ústa totality, tak byli často jejími reprezentanty. A že dostal metál od Zemana? Ten bude mít cenu tak na Aukru pro sběratele, protože nemá žádnou lidskou hodnotu..
Vojto, Zeman dokázal vytvořit neskutečnou absurditu. Nejenže vyznamenal asi 5 pomocníků StB, desítky kamarádů a dárců na volby.ale v jednom případě vyznamenal umělce Jřího Suchého a v zápětí jeho udavače herce Josefa Dvořáka. Suchý po revoluci se nestačil divit, kolik pásemných donášek ten vodník donesl StB. Devalvace st. vyznamenání na bezcenné plíšky dávno dokonána.
Když někdo o dnešní době, zvláště u nás, kde máme například k woke kultuře mírně řečeno odtažitý přístup, prohlásí, že mu to začíná připomínat minulý režim, tak buď
a) ví o minulém režimu a jeho totalitě zbla, protože byl jako například Michal David normalizačním umělcem režimem protěžovaným a režimu lezoucím pod záda,
nebo
b) je tak slabomyslný, že to práská vraty od stodoly.
Možnost a) nevylučuje možnost b)
Z toho tlustého ošklivého, slizkého a umaštěného bolševika soudruha Davida mi bylo na blití už za komunismu. A to jeho hýkání komunistických častušek bylo ještě hnusnější, opravdový atentát na kulturu. A je neuvěřitelné vidět, co si dneska dovoluje tohle tlusté bolševické prase, kterému nikdo nikdy nesebral nic z těch miliónů, co si nahrabalo za svou kolaboraci za ruské okupace. Místo aby to bylo rádo, že po revoluci neskončilo v kriminále nebo v severokorejském exilu, a drželo hubu, si hraje na komunistického disidenta a blábolí nesmysly na podporu estébáka Bábiše, fuj!
A Vás , evidentně hrdinu protikomunistického odboje ty jeho miliony se....štvou. To opravdu jednoho spravedlivého musí naštvat, protože on je balíku. On totiž něco umí.
Míša statečně vystoupil proti nové liberální totalitě a zvrácené propagandě, která tvrdí, že Země opravdu není placka😎
"O O O Decibely .....
Tak nenavistny článek o M. Davidovi může napsat jen zapskly stoupenec petikolky. Ano David nebojova proti minulému tezimu, jen zpíval a hrál. Složil mnoho hytu a je to jeden z nejpracovitejsich umelcu, které znám. A píseň Pouoata byla muzika k jedné z nejhezčích spartakiadnich skladeb. A pokud jde o jeho slova o počínající totialire? Petikolka opravdu ocernuje všechny své odpůrce a cejchuje je nepeknymi výrazy jako dezolari, rusky trollove aj. Kdo kritizuje vládu je nesystemovy a hned se dostane do spárů Foltyna, který mu vysverli, co je pravda a co dezinformace. Ano zatím se za jiny nazor nezavira,, ale provladni novináři si takového člověka hned podají a nenechají na něm nit suchou.
Ano, máte pravdu. Je to ale horší. V práci jsem koncem minulého roku několikrát řekl svůj názor na aktuální dění a víte co? Ač jsem uznávaným odborníkem v oboru, přišel jsem o práci a nesehnal novou, adekvátní. Bývalá vedoucí obtelefonovala potencionální zaměstnavatele, všude mě očernila, někde to nestihla, již jsem měl (v několika případech) příslib přijetí, ale dodatečně mi na její zásah odřekli. Takže mi nezbývá, než dělat nekvalifikovanou práci mimo obor. Paní vedoucí je propojená z jednou z aktuálně vládnoucích stran a je naprosto neprůstřelná, vůči jakékoli stížnosti. Vyplývá z toho jediné - držet hubu a krok, nebo přijdete o vše - v mém případě o práci, kterou jsem miloval a v které jsem byl sakra dobrý a uznávaný. Bylo zajímavé sledovat, jak se mi začali vyhýbat kolegové a přátelé - baví se se mnou, jen když mají jistotu, že to nikdo nevidí. Prostě se bojí, aby nedopadli stejně
Ten komediant, co se snažil tak hodně zavděčit bolševikovi před rokem 89, může tak akorát držet ústa. Je trapnej .
přesně
👍 Tupost Michala Davida stejne jako dalsich proruskych velikanu nezna mezi...
Tupost téhle vlády nezná mezí !!!
Oni tu totalitu vidí právě v tomto. Novinový článek, který na ně ukazuje a říká, že lžou. Správný dezolát ho ihned uchopí a začne volat: Vidíte, že si nemůžu říkat, co chci! Totalita!
Totalita není. Ale je okamžitě medii sdělováno, kdo má správný a kdo špatný názor.