1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Někde jsem se dočetl, že valorizace důchodů se odvíjí od procenta inflace. Jestli je tedy průměrný důchod cca 20k a procento inflace někde kolem 10%, potom by měl být stávající průměrný důchod valorizován o 2000 korun. V čem se mýlím, pane Jurečko?

8
Před 1 rokem
Josef Zima

Proč zde cela dobrovolně zveřejňuješ svojí hloupost?

Před 1 rokem

Každý důchodce dostane od ledna přidáno cca 380Kč což zvedne průměrný důchod ani ne o 2% a vyšší důchody ani ne o 1% a kolik si v lednu 2024 přidají politici , zase 13% ?

Jurečka si hraje na nejvyššího spravedlivého ale obírá důchodce hůře než Kalousek.

Je načase aby vznikla nová strana, jejíž prioritou bude hájit zájmy stávajících i budoucích důchodců proti Fialově bandě. Zřejmý volební potenciál je kolem 2,5 milionů hlasů, v čele nesmí být ale člověk, co žere chrousty ale nejlépe bývalý ústavní právník. A Jurečka si může začít balit tepláky.

5
Před 1 rokem

U tohoto jedince vždy přemýšlím jakou práci by mohl zodpovědně a beze škod vykonávat.Nakonec mě napadla funkce WC báby,ale tu jsem zavrhnul neb by se z něj člověk pokalel už při fasování toaletaku.Tak nevím, asi je fakt k ničemu.

Před 1 rokem

No průměr je hezká věc ale kámoš snědl celé kuře a já mám hlad ale průměrně jsme každý měli půlku kuřete. Mě by spíše zajímal rozdíl mezi důchodem u osoby která odpracovala 45 let a mezi osobou která pracovala 25. let. To mě řekne více.

2
Před 1 rokem

Bylo by dobré,kdyby držel hubu ,anebo kdyby mu ji někdo zavřel.

To co předvádí ON a celá vláda,to je na kriminál nebo Bohnice.

15
Před 1 rokem
Zdeněk Dvořák

plny souhlas,ale takovych je tam vyc.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To už vykřikovali před snížením valorizace v červnu že je průměrný důchod přes 20000,-Kč oni si ani nepamatují co řekli včera. Tak že lže a ani se za to nestydí bože, bože co to tu je za sebranku.

Před 1 rokem

A co takhle v rámci šetření vládě, poslancům, senátorům a úřednické holotě 20700 aby nám prosím ukázali jak se z toho nachá důstojně žít. To by pochcípali za měsíc.

Před 1 rokem

Na jednu stranu se šetří, škrtá a ve finále se nic neušetří, jelikož si to rozdělí mezi sebe 🤪🤪🤪

Čím víc šetří, tím víc utrácejí

4
Před 1 rokem

Pane jo, 400?-Kč, to se teda důchodci rozšoupnou.

12
Před 1 rokem

A o kolik vzroste mzda zase jim ? Hajzlikům..

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt