MAP 2111 Proč má Pávek brát 296% platu prezidenta země EU, který maká? Aneb šokující srovnání nových platů českých politiků s politiky země EU, která má přebytek státního rozpočtu 3% HDP, její ekonomika roste, dluhy se splácí, platy občanů rostou, ale politikům nikoli! Proč prezidentovi, který maká stačí jen 12% výdajů celé České prezidentské kanceláře?
.....role první dámy je důležitá funkce......Čím je důležitá a z čeho tato funkce vyplývá ? Má za úkol napovídat, když manžel zapomene, případně ukázat kam se postavit. Je zajímavé jak to funguje v mnoha dalších státech i bez této důležité role. Jaj jaj, zapomněl jsem v Americe a ve Francii se fotografuje vždy s manželkou, tak u nás to musí být rovněž. Ale za králem a manželkou stojí i synové a kde jsou za P.P..
Jen další důkaz jak je současná Fialova koalice vč. prezidenta od většino voličské reality, elitářsky nadutě odtržená. Ano z pohledu st. rozpočtu nic, ovšem z pohledu řadové rodiny s dvěma dětmi, přežívající s nějakými +- 50 000 měsíčně je to rána mezi oči. O těch aktuálně vyplavených nemluvě. A tak to je další hřebík do rakve Fialovy vlády. A živá vody na mlýn Babiše, Okamury a spol. To by ani Marek Prchal v době své největší slávy nevymyslel.
Pak se divte konspiracím, že už je Fiala s Babišem domluven na předání moci a tímhle nadbíháním si u něj nějaký ten mastný flek vysloužit snaží.
Tvl...😂 Klausovi a Zemanovi přidat? No to snad ne! Těm rusákovo patolízalům bych spíš dala doživotí na Sibiři.
Zrovna tihle mají dost,ať se podìvaji jak žije většina občanů,někteří sotva vyjdou a Pepa s vládou si budou pořàd pŕidavat.A plat pro Pepovu nanželku je kravina,nic takového nepotřebuje!Že je hanba nefackuje!
„Nikdy jsem nežádal navýšení finančních prostředků, naopak, můj návrh zněl, aby část mých náhrad byla snížena a převedena na manželku." Petr Pavel
Tak buďte v klidu, žádné peníze navíc nedostanou.
Prezident musí dávat návrh, aby mohl poslat na účet peníze své manželce ? Vy tomu snad věříte? Já tak naivní teda nejsem.
V případě naší první dámy, tak , jak bylo médii prezentováno se jedná o někdejší vojačku z povolání, tudíž se na ni vztahuje Zákon o vojácích z povolání, a s tím dle délky služby, související možné finanční nároky.
Co se sebralo důchodcům, vyplatí se jinde...
Paní Tlustá nemá jistě co do huby
Kdyby zvýšení renty pro Klause a Zemana vedlo k tomu, že by se přestali chovat jako sv*ně, tak jim klidně rentu zvyšme.
Ale domnívám se, že i kdyby rental byla třeba milion měsíčně, tak ti dva by stále byli sv*ně, které nás chtějí vehnat do náruče válečného zločince Putina.
Paní Hovorková, nesaháte paní Zemanové ani po kotníky, jste 0.
Ve Francii honorář pro 1.dámu také neprošel, ale to by měli světoběžníci vědět.
NATO také platí manželky zaměstnanců?
Jediná první dáma, která pobírá plat, je manželka prezidenta USA. Trochu rozdíl , ne?