Bolševik skončil a štěstí se od něho v osobním i profesním životě odklonilo. Restart nevyšel a nevychází. I přes tragikomické pokusy. Tak končí hloupí kašpárci.
Copak tihle lidé co tam teď umírají mohou za to,co se dělo za druhé světové válce??? To jako když něčí dědeček zastřelí někoho a ještě během války,tak za to mohou jeho vnoučata? Že nemluví o tom,co se dělo při odsunu Němců od nás s cz. U Pohořelic má krásnou vzpomínku kdyby nevěděl. Pane Vyskočil,vy jste byl divnej už i jako potápěč ve Velkém Sedlu. A paní Obermannová brble, protože si během života užívala a teď má malí důchod. Že si nestěžovala za Maljora Zemana?
Chtělo by to ošetřovatelku,bez těch ženských je úplně mimo!
už měl Anife a nijak to nepomohlo
Saša Crusty by proti němu vážný , solidní člověk. Tohle šašek k pohledání...normalizační nic moc herec....ale dneska...?
Pakliže někdo šíří DEZINFORMACE, ať je to Vyskočil, Obermaierová či
Krampol, měli by být právně postiženi. Se svobodou projevu, přichází také odpovědnost k tomuto projevu. Odpovědnost k tomu, co troubíme do společnosti. Já také nemohu prohlašovat, že Vyskočil, během natáčení .... pro potěšení. Všichni ví, že lži mají hnusné následky.
Kterak Vyskočil ve svém věku ze sebe dokázal udělat veřejného troubu. A pak to ještě na mítinku u Vrábela posvětil tím když prohlásil, že dnešní život v čr je horší než za sovětské okupace.
Připadá mi to stejné jako když za bolševika měli ZÁKAZ ti co kritizovali ruskou okupaci. Dnes máme demokracii a svobodu ale to co tu čteme mě přijde na hraně
a zralé na zákaz veřejného vystupování.kdyby, anebo se našel legitimní titul na vystěhování do Ruska (viz asociace Pavel Landovský nebo Jar. Hutka) tak DO IT
Zvláštní, že ti co jsou odsunuti na vedlejší kolej a není o ně zájem, pokaždé najdou svou cestu k dezinformátorům a snaží se zalíbit hrstce tupců kritikou vlády.
Škoda slov. Přidám jenom dva odkazy. Prigožin promluvil o trollení Odkaz 16.7.
A Vyskočil mu to trollení dodnes žere Odkaz 16.7.2023
Co čekat od Ivana, Pepka, Vyskočila?
Megahlupak, který podporoval stalinistu Skálu na prezidenta,, šiřitel hoaxů by měl držet navždy ústa.
Je zajímavé že těmto umělcům dříve nevadili Sovětské vlajky a pěticípé hvězdy.Že se nestydí,dříve drželi ústa,je mi za Vás hanba.
Hlavně bolševické symboly nevadily ani některým prezidentům. Dokonce je adorovali. Mě je hanba za toho současného, který mezi ně patřil.