1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobře tak já ti poradím Putine, prostě se stáhněte a přestanou na vás střílet.

28
Před 1 rokem

Přesně takhle se chovají zloději a lupiči, před kterými se okradení anebo oloupení brání. Vždyť tím přece narušují jejich základní lidské právo krást a loupit!

5
Před 1 rokem

Puťko co bereš?

15
Před 1 rokem

No jo, vždyť vy útočíte přeci pouze na civilní cíle, obilná sila, hospody a pod. soudruhu Putine.

27
Před 1 rokem

Co mele za kraviny o nějakých návrzích třetích stran!? Bohatě stačí stáhnout ten svůj šrot a tu bandu skřetů na svoje území, zaplatit a ani nemusí zdravit. A hlavně ať už nikdy nevystrkuje ten svůj rypák mimo Mordor.

40
Před 1 rokem

Stačí vysmahnout do rodné zádele a bude konec bojů....

Proč to to stepní tupci nechápou..??

32
Před 1 rokem
David Stein

Že to nechápou lidé vychovaní v Ruském světě je celkem pochopitelné,je to výchovou k zhovadilostem.Udivuje mě ta banda Čechů kteří hlásají ty Kremelské hovadiny u nás.

37
Před 1 rokem

Oni na nás útočí, při tom jsme jim nic neudělali. Jen jsme zahájili omezenou vojenskou operaci ( tří dení ) dokonale plánovanou, která už trvá více jak 500 dní. a zavraždili pár tisíc lidí včetně dětí !

A oni si troufají BRÁNIT SE a střílejí na nás. My jsme ti mirumilovní a hodní !

11
Před 1 rokem

Putin se stává směšným nebo extrémně hloupým, pokud nechápe, proč ukrajinské jednotky na Ukrajině útočí na ty ruské.

20
Před 1 rokem

Putin a jeho výroky jsou určené hlavně ruSSkému publiku. Také bych mu poradil. Stáhni se za mezinárodně uznávané Ukrajinské hranice, které i samo uznalo svým podpisem a mír bude do 24 hodin.

28
Před 1 rokem

Putin o válce na Ukrajině, možném příměří a únosech dětí: Nemůžeme zastavit palbu, když na nás útočí...

co mi to jen připomíná ..... Putin si pak došel do chalupy pro lopatu, aby se z těch srágor vyhrabal.

15
Před 1 rokem
Miroslav Petrželka

Mně to připomíná jen to, že to bolševické prase ještě dýchá.

26
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt