Dobře tak já ti poradím Putine, prostě se stáhněte a přestanou na vás střílet.
Přesně takhle se chovají zloději a lupiči, před kterými se okradení anebo oloupení brání. Vždyť tím přece narušují jejich základní lidské právo krást a loupit!
Puťko co bereš?
No jo, vždyť vy útočíte přeci pouze na civilní cíle, obilná sila, hospody a pod. soudruhu Putine.
Co mele za kraviny o nějakých návrzích třetích stran!? Bohatě stačí stáhnout ten svůj šrot a tu bandu skřetů na svoje území, zaplatit a ani nemusí zdravit. A hlavně ať už nikdy nevystrkuje ten svůj rypák mimo Mordor.
Stačí vysmahnout do rodné zádele a bude konec bojů....
Proč to to stepní tupci nechápou..??
Že to nechápou lidé vychovaní v Ruském světě je celkem pochopitelné,je to výchovou k zhovadilostem.Udivuje mě ta banda Čechů kteří hlásají ty Kremelské hovadiny u nás.
Oni na nás útočí, při tom jsme jim nic neudělali. Jen jsme zahájili omezenou vojenskou operaci ( tří dení ) dokonale plánovanou, která už trvá více jak 500 dní. a zavraždili pár tisíc lidí včetně dětí !
A oni si troufají BRÁNIT SE a střílejí na nás. My jsme ti mirumilovní a hodní !
Putin se stává směšným nebo extrémně hloupým, pokud nechápe, proč ukrajinské jednotky na Ukrajině útočí na ty ruské.
Putin a jeho výroky jsou určené hlavně ruSSkému publiku. Také bych mu poradil. Stáhni se za mezinárodně uznávané Ukrajinské hranice, které i samo uznalo svým podpisem a mír bude do 24 hodin.
Putin o válce na Ukrajině, možném příměří a únosech dětí: Nemůžeme zastavit palbu, když na nás útočí...
co mi to jen připomíná ..... Putin si pak došel do chalupy pro lopatu, aby se z těch srágor vyhrabal.
Mně to připomíná jen to, že to bolševické prase ještě dýchá.