1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

„Tato omezení byla zcela vytvořena Bidenovou administrativou. Tohle neměli dělat a nikdo by neřekl ani slovo. Nyní Rusko dělá povyk ohledně zrušení těchto omezení, ale ta přitom neměla vůbec existovat,“

Krutá pravda, bohužel.

Biden a jeho administrativa zvolil strategii "pomalého vaření žáby", i s tím vědomím, že to prodlouží válku a navýší počet ukrajinských obětí.

Západu zoufale chybí odvážný lídr typu Ronalda Reagana, který by chápal, že s rusákama se dá jednat pouze z pozice síly a je třeba mít odvahu tu sílu ukázat, ne ustrašeně ustupovat před ruskými výhrůžkami jadernou apokalypsou.

16
Před 4 měsíci

Milý Forume, Meduza je ruský server, a není nezávislý - rozhodně ne v tom smyslu, že by nepřál Rusku vítězství v jeho genocidní válce, nebo že by připouštěl potrestání kohokoliv jiného než Putina za válečné zločiny ruské armády.

8
Před 4 měsíci
Ksenija Uholyeva

Tak ruský (zeměpisně) původně byl. Ovšem, po vyhoštění z Ruska, a navázání spolupráce s americkou stranou, se dostal na putinovu černou listinu nežádoucích..😁.

1
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Rusko sa vzdy vysmievalo nejakym Budapestianskym a dalsim medzinarodnym zmluvam ..to vie cely svet ... jedine, co ruska fasisticka kremelska junta respektuje je skutocne pozicia sily..Toto je jediny jazyk, ktoremu tam v tej vojensky sfanatizovanej krajine rozumeju. A ze maju atomovky? no jeje... akoby ine krajiny ich nemali

14
Před 4 měsíci
Kristian Vágner

Běžte to tomu Rusku ukázat, jak se má bojovat.....

2
Před 4 měsíci

Hoši poradím Vám, jak jsem to vyřešil já. Zhruba před 20 lety jsem navštívil soukromě Rusko. V Jekatěrinburgu jsme měli základnu a odtud jsme vyráželi na Sibiř. Tak jak to je v Rusku zvykem, pozvali nás Rusáci popít vodku. Měli jsme již upito a jeden sebevědomý Rusák mě začal chvástavě líčit ,že jsou pupkem světa a my musíme poslouchat. A zde je řešení. Na nic jsem nečekal a jednu mu "natáhl ", až se Rusák natáhl a již byl klidný. Tak to je jediné ,co na ně platí.....

1
Před 4 měsíci

No, možná si totéž říká i Putin. Západ rozumí pouze síle, snažil jsem se s ním domluvit po dobrém, ale....

6
Před 4 měsíci
Michal Rak

Ruᛋᛋká rakovina od Raka.

Chci se s vámi domluvit po dobrém. Odevzdáte mi Pobaltí, Polsko, ČR, celou Ukrajinu… Slovensko a Maďarsko už mám. Putler s láskou a holubicí míru v tlamě.

9
Před 4 měsíci

Každý jen kecá co by a jak udělat ale skutek utek.Jestli Trump bude taky tak připosraný tak se bude skrček v Kremlu jen smát

4
Před 4 měsíci

Rusové jsou zločinci a patří do Ruska a Putin do Haagu !!

16
Před 4 měsíciUpraveno

Biden se bál ale přesto poslal na onen svět několik miliónů Rusů, díky americkým dodávkám zbraní. Hlavně nezapomeňte že ničit velká Ruská města můžete jen s území Ukrajiny aby to nevypadalo blbě. Rusové se s tím lépe smiřují že je porazilo vlastně Rusko Ukrajina.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt