„Tato omezení byla zcela vytvořena Bidenovou administrativou. Tohle neměli dělat a nikdo by neřekl ani slovo. Nyní Rusko dělá povyk ohledně zrušení těchto omezení, ale ta přitom neměla vůbec existovat,“
Krutá pravda, bohužel.
Biden a jeho administrativa zvolil strategii "pomalého vaření žáby", i s tím vědomím, že to prodlouží válku a navýší počet ukrajinských obětí.
Západu zoufale chybí odvážný lídr typu Ronalda Reagana, který by chápal, že s rusákama se dá jednat pouze z pozice síly a je třeba mít odvahu tu sílu ukázat, ne ustrašeně ustupovat před ruskými výhrůžkami jadernou apokalypsou.
Milý Forume, Meduza je ruský server, a není nezávislý - rozhodně ne v tom smyslu, že by nepřál Rusku vítězství v jeho genocidní válce, nebo že by připouštěl potrestání kohokoliv jiného než Putina za válečné zločiny ruské armády.
Tak ruský (zeměpisně) původně byl. Ovšem, po vyhoštění z Ruska, a navázání spolupráce s americkou stranou, se dostal na putinovu černou listinu nežádoucích..😁.
Rusko sa vzdy vysmievalo nejakym Budapestianskym a dalsim medzinarodnym zmluvam ..to vie cely svet ... jedine, co ruska fasisticka kremelska junta respektuje je skutocne pozicia sily..Toto je jediny jazyk, ktoremu tam v tej vojensky sfanatizovanej krajine rozumeju. A ze maju atomovky? no jeje... akoby ine krajiny ich nemali
Běžte to tomu Rusku ukázat, jak se má bojovat.....
Hoši poradím Vám, jak jsem to vyřešil já. Zhruba před 20 lety jsem navštívil soukromě Rusko. V Jekatěrinburgu jsme měli základnu a odtud jsme vyráželi na Sibiř. Tak jak to je v Rusku zvykem, pozvali nás Rusáci popít vodku. Měli jsme již upito a jeden sebevědomý Rusák mě začal chvástavě líčit ,že jsou pupkem světa a my musíme poslouchat. A zde je řešení. Na nic jsem nečekal a jednu mu "natáhl ", až se Rusák natáhl a již byl klidný. Tak to je jediné ,co na ně platí.....
No, možná si totéž říká i Putin. Západ rozumí pouze síle, snažil jsem se s ním domluvit po dobrém, ale....
Ruᛋᛋká rakovina od Raka.
Chci se s vámi domluvit po dobrém. Odevzdáte mi Pobaltí, Polsko, ČR, celou Ukrajinu… Slovensko a Maďarsko už mám. Putler s láskou a holubicí míru v tlamě.
Každý jen kecá co by a jak udělat ale skutek utek.Jestli Trump bude taky tak připosraný tak se bude skrček v Kremlu jen smát
Rusové jsou zločinci a patří do Ruska a Putin do Haagu !!
Biden se bál ale přesto poslal na onen svět několik miliónů Rusů, díky americkým dodávkám zbraní. Hlavně nezapomeňte že ničit velká Ruská města můžete jen s území Ukrajiny aby to nevypadalo blbě. Rusové se s tím lépe smiřují že je porazilo vlastně Rusko Ukrajina.