Sláva Skýpalovi, nikdo jiný nemá tolik pozitivních, objektivních a vítězných zpráv
Vsjo pa planu.
Putine ty a tvoje armáda bude utočit.Na Ukrajinu ale když Ukrajina utočí.Na Rusko tak šílíš a slibuješ obrovskou pomstu...chudáku
Protože on může přece je to velmoc 😄
Pomalu všichni jste tady plní nenávisti, vy jste ostuda a ještě se necháte platit za vaše jednoduché názory. Rusko bylo v naprostém klidu, jenomže USA chybí prachy, získává je pomocí metod okupací zemí za nálepkou falešného obvinění. A Rusko je bohatá země.
Ani jako vtip to neni dobre 🙂 Rusko bylo tak v klidu, ze ze sameho klidu muselo napadnout souseda :)
Prozatím Russáci platí za to, co jejich diktátor provádí Ukrajině.
Na mužicích záleží stejně málo, jak na běžných voličích jinde ve světě 🙂
Putine, bude hůř.
Stalo se. Proč je u toho ale komentář Zelenského, že budou dále útočit na vojenské cíle. Pokud jsem článek pochopil, rozbili a zapálili civilní cíle, obydlené budovy.
Za mě naprosto cajk, tRus dělá to samé.
Vidim, ze UKR uderka je v plne mobilizaci.
Hodne stesti v zakopech panove a damy.
Ps.Nekdo tam toho Rusa musi zastavit,kdyz se sta tisice UKR zbehu radsi rozuteklo po cele Evrope,ze joo?
Fandim Vam!
Zabili jste mi strejčka, tak tady máte přes hubu. V KGB asi Švejka neměli v knihovně. Ten zločinec toho stejně asi moc nepřečetl.
Ur item četl Leninovy spisy od zločince Uljanova. Četl - a nepochopil, resp. pochopil jen to, že Kreml má vládnout světu a je k tomu potřeba celosvětová válka.
Buďte rádi, že v Kremlu sedí ta loutka oligarchů a měkouš Putin. Být tam někdo z dřívějších Carů, tak by jste viděli ten mazec.
Putin není loutka ani měkouš, je to prohnaný bezcharakterní ctižádostivý KGBák toužící po velikém impériu. Už to nemá v hlavě v pořádku.