1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Sláva Skýpalovi, nikdo jiný nemá tolik pozitivních, objektivních a vítězných zpráv

1
Před 3 měsíci

Vsjo pa planu.

Před 3 měsíci

Putine ty a tvoje armáda bude utočit.Na Ukrajinu ale když Ukrajina utočí.Na Rusko tak šílíš a slibuješ obrovskou pomstu...chudáku

45
Před 3 měsíci
Ladislav Novotný

Protože on může přece je to velmoc 😄

Před 3 měsíci

Pomalu všichni jste tady plní nenávisti, vy jste ostuda a ještě se necháte platit za vaše jednoduché názory. Rusko bylo v naprostém klidu, jenomže USA chybí prachy, získává je pomocí metod okupací zemí za nálepkou falešného obvinění. A Rusko je bohatá země.

5
Před 3 měsíci
Jan Votruba

Ani jako vtip to neni dobre 🙂 Rusko bylo tak v klidu, ze ze sameho klidu muselo napadnout souseda :)

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Prozatím Russáci platí za to, co jejich diktátor provádí Ukrajině.

7
Před 3 měsíci
Daniel Mach

Na mužicích záleží stejně málo, jak na běžných voličích jinde ve světě 🙂

Zobrazit další 3 reakce
Před 3 měsíci

Putine, bude hůř.

5
Před 3 měsíci

Stalo se. Proč je u toho ale komentář Zelenského, že budou dále útočit na vojenské cíle. Pokud jsem článek pochopil, rozbili a zapálili civilní cíle, obydlené budovy.

8
Před 3 měsíci
Vasa Kohout

Za mě naprosto cajk, tRus dělá to samé.

5
Před 3 měsíci

Vidim, ze UKR uderka je v plne mobilizaci.

Hodne stesti v zakopech panove a damy.

Ps.Nekdo tam toho Rusa musi zastavit,kdyz se sta tisice UKR zbehu radsi rozuteklo po cele Evrope,ze joo?

Fandim Vam!

3
Před 3 měsíci

Zabili jste mi strejčka, tak tady máte přes hubu. V KGB asi Švejka neměli v knihovně. Ten zločinec toho stejně asi moc nepřečetl.

4
Před 3 měsíci
Václav Koutecký

Ur item četl Leninovy spisy od zločince Uljanova. Četl - a nepochopil, resp. pochopil jen to, že Kreml má vládnout světu a je k tomu potřeba celosvětová válka.

1
Před 3 měsíciUpraveno

Buďte rádi, že v Kremlu sedí ta loutka oligarchů a měkouš Putin. Být tam někdo z dřívějších Carů, tak by jste viděli ten mazec.

5
Před 3 měsíci
Kamil Kohout

Putin není loutka ani měkouš, je to prohnaný bezcharakterní ctižádostivý KGBák toužící po velikém impériu. Už to nemá v hlavě v pořádku.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt