Od Forum 24 nečekejte seriózní informace. Je to póvl.
Tak proč to čtete a hloupě komentujete?
Běžte na Sputnik nebo k Ovčáčkovi, tak jsou bláboly, nad kterými zajásáte.
Michale Závado, pisálku nejen provládní, ale člověče nehodný toho, abyste směl veřejně publikovat, neboť neumíte nic než lhát, štvát lidi proti sobě, jednotlivce, které jste dostal za úkol pomlouvat, anebo je nemáte sám z nám neznámých důvodů rád, tak vám opravdu není žádné téma svaté natolik, abyste přestal chrlit tu strašnou svoji nenávist ke všemu co je lidské. Tentokráte malé nemocné dítě, opravdu velké fuj vám pisálku z FORUM24, Michale Závado. Vy a vaše Johana Hovorková jedno ošklivo jest.
Krasne napsano.
Článek od pána,který podle vzhledu asi smrdí už na dálku(rčení jedné mé příbuzné),je další příspěvek provládního a vládou bohatě podporovaného plátku k dehonestaci hnutí PRO.To je nejlepší reklama k jeho volbě.
Hned jsem si říkal, že se ozve pár dezolátů, a něco podobného napíše, díky! Příspěvek hodný lidí Vašeho ražení!
Sbírku jsem sledovala od samého počátku a fakt jsem nedoufala, že se vybere tak závratná suma. Bylo by asi dobré, aby se media viz. X extra, Forum 24 a jim podobní přestaly zabývat, kdo co kde napsal, nebo kdo se více či méně zasloužil o vybrání této sumy a místo toho se zaměřily na důvod, proč se vlastně takové sbírky musí konat. Co se týče samotné sbírky, nezbývá než dodat : " Lidi jste skvělí!! "
Ten důvod je jednoduchý - nelze ufinancovat špičkovou lékařskou péči pro všechny, pokud máme tak nízké státní zdravotní pojištění, navíc ještě placené jen 1/3 pracujících v soukromém sektoru. To věděli už komunisté. Platby státních zaměstnanců či za státní pojištěnce, co je jen přelévání položek v rámci rozpočtu.
Zajímalo by mě kolik peněz naší vládní reprezentanti poslali na Martinka, to se nikdy nedozvíme, protože všichni dělali mrtvého brouka. Ještě že existuje mnoho lidí kterým osud chlapečka ne i lhostejny
Otázkou je, zda máme zachraňovat úplně všechny, i za cenu velkých peněz a s tím, že ten klučina možná nikdy nepovede plnohodnotný život a bude neustále závislý na pomoci jiných. Ano pro rodinu je to rána, ale smrt k lidskému životu patří.
Největší ubožák je tady Forum 24, hlásná trouba levicové ODS.
.
Jistě soudruhu - levicová ODS, bílá je černá, Země je placatá..
Koblihu nebo raději alobalovou čepičku ?
Rajchl i Schillerová jsou odpad společnosti. A je úplně jedno, za jakou stranu kopou.
Jitko Bartůňková, zase se na vás vykašlal? No nedivte se takovou hrubou osobu a ještě k tomu když se vydává za ženu, od té každý slušný člověk a nejen chlap, uteče. Kde jste se naučila slovo odpad společnosti, Bartůňková?
Koukám, že věřící v Rajchla se tu hojně sešli. A slunce vychází každý den jen taky kvůli němu ! 😄
Tak u Rajchla něco takového nemůže překvapit.
pisálek ze sebranky ubožáků fora24 bez známky sebereflexe osočuje druhé z toho, že jsou ubožáci. To je svět.
A že už se zase těšíte na další článek, aby jste mohl plivat jedovatou slinu! Poradím Vám, neklikejte na Fórum 24.