Víte internet je dobrá věc,ale pokud tam budete dávat příspěvky tohoto hnoje,tak ho odhlásím.
Chybět nebudete
Ve Švýcarsku se o tělesně postižené stará stát, ale u nás to nejde,
protože jsou důležitější výdaje. Pekaraadamová má pravdu?
A co v Rumunsku? Je příliš jednoduché si vyzobnout z jiného státu to, co se nám právě hodí. A moc bych se divila, kdyby ve Švýcarsku veškerou léčbu platil stát.
největší ubožák je pro většinu lidí Vítek Rakušanů,Pekarenko a celá tahle vláda národní katastrofy..
Chcete říct pro většinu ubožáků, co si neví rady sami se sebou a jen čekají, až za ně někdo bude jejich problémy řešit. Nejlépe tak, že jim dá peníze.
Opět vylhaný článek, jak je tady zvykem. Tohle Forum24 je opravdu poslední štací, pro ty největší zoufalce a feťáky, co už se nikde jinde nechytnou.
Jsem rád že pravidelně přispíváte.
Forum 24, ověřte si na Facebooku kolik lidi sleduje Rajchla, a pište pravdu...Odkaz
paní Kristýno, vy odkazujete na fakta-důkazy, jenomže pisálkové z FORUM 24 a jejich příznivci nemají o žádnou věcnou diskusi zájem, ti chtějí jen a jen nadávat, ponižovat, prostě jsou to jedinci hádaví a zlí, asi měli - jak povětšinou psychologové mají ve zvyku odůvodňovat, že měli tito zlem posedlí lidé nešťastné dětství. Šetřete svými silami a časem, takové lidi nepřesvědčí zhola nic.
Je zajimave, ze ty nacickovske typy se poznaji uz podle.ksichtiku🤣😀
Jaký ksichtik máte asi vy?🤔🤣🤣🤣Možná ještě více odstrašujici. 🤣🤣🤣
Aspoň zuby by si mohl nechat opravit.Nebo to možná asi neudělá je to takový velký vzor všech bezzubých dezolátů.
Ukažte svoje zubáky🤣🤣
Ale v zatáčce je předběhl Rakušan ze staje STAN sponzorované dop.pod.města Prahy.Vítězství je nezochybnitelné.
Rakušan si přisvojoval zásluhy za charitativní sbírku na Martínka?
Neřekl bych...
První místo v novinářské žumpě obsadil..... chvíle napětí,ale všichni víme.... forum24
Tak jděte číst Parlamentní listy a máte klid, když se Vám tady články nezdají. Tohle je demokracie pane. Já můžu, nemusím, chci nebo nechci.
Pro mě je na prvním místě Vítek zvaný pulec, který si pořídil dozimetrácký telefon ,protože ho sledoval Agrofert
Vy nikoho nezajímáte 😂