1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ukrajina ma xxx boje schopnych

10% ztratila

30% uteklo

20% nastoupit nechce

Dejte jim zbrane z celeho sveta.

Nebude to stacit.

Kdo se hlasi na frontu dobrovolne???

Zapad vydelava na zbranich, lidi umiraj. Bud to zastavit nebo hol at nato (evropa, usa, turek) ukaze odhodlani a posle 1 mil muzu s technikou na ukrajinu.... to by vlady neustaly... ale prachy za zbrane jim nesmrdej

3
Před 1 rokem

"Rusko nemá kapacitu zvítězit na Ukrajině". Tak tomu snad už nevěří ani západní spojenci. Rusko v tomto vojenském konfliktu nikdy neskončí jako poražená strana , ať se nám to líbí nebo ne.

16
Před 1 rokem

Staré známe přisloví : kdo pozdě chodí sám sobě škodí . Ptejme se naších západních sousedů na co čekali se zbrojní pomocí , proč lezli rusakovy do analu a co proto dělají teď ?

1
Před 1 rokem

Je to jednoduché USA nechtějí vítězství Ukrajiny a Evropa sama na to nemá kapacitu. Důvodů muže být asi 1000. Bohužel takový je fakt…

8
Před 1 rokem
Michal Pavlík

četl jsem jiný fakt a to, že ukrajina musí vyhrát.V opačném případě bude muset USA zasahovat proti chině. Ta povzbuzena tím, že vítěz bere vše ,bude chtít Tajvan získat silou a USA slíbila Tajvanu pomoc v případě napadení čínou. A svět ? Tolik ohnisek najednou ? Jak to dopadne ? Čekáním na zázrak asi nedobře. Ukrajinci bojují za svou svobodu a nečekají na zázrak, USA s koalicí čekali několik měsíců, že Hutiové přestanou s ostřelováním obchodních lodí v mezinárodních vodách a opět musí být použita síla. Izraelci tolerovali" občasný raketový útok z Gazy a když dopadla poslední kapka ,tak zase síla musela ukončit ty snahy o vymazání Izraele z mapy světa. To stejné na jihu Libanonu.Jedinci zfanatizují davy a ty ječí a ječí a používají rakety od diktatůr,kterým vládnou šílenci.

Před 1 rokem

Západ "zbytečně" pouští Ukrajině žilou?

Já bych řekl Západ "účelově" pouští Ukrajině žilou. Přeberte si to.

17
Před 1 rokem
Bartyzal Jan

Já bych řekl že Ukrajina ( černá díra na peníze a zbraně!) Pouští žilou západu 😉

8
Před 1 rokem

Nerozumím jak může bejt trestaný za podvody v Americe bejt prezident!!!!! Ať ho zavřou do basy a bude pokoj!!!!

6
Před 1 rokem
Petr Cech

To je jednoduché. V americe dvakrát špatně zaparkuješ a deš do basy, ale v Rusku zavraždíš tisíce lidí a jseš prezident.

3

Toto je přece klasický americký způsob vedení politiky, nic nového na obou stranách barikácjy

6
Před 1 rokem

Němci určitě tuší že pokud Ukrajinci zničí Krymský most,tak pro město Kyjev nastane soudný den.

12
Před 1 rokem
Marcel Suško

Nikdy jsem tak o tom neuvažoval, ale stát by se mohlo, že by Rusové na Kyjev poslali vše co mohou.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Přijde doba, kdy bude Jana a pan ministr zahraničí pikat za tisíce a desetisíce mrtvých a zmrzačených Ukrajinců. Baba J.V.

6
Před 1 rokem

Stačí jen nadpis, Západ zbytečně pouští Ukrajině žilou a není to naopak?

8
Před 1 rokem
Václav Šmíd

I naopak.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt