Ukrajina ma xxx boje schopnych
10% ztratila
30% uteklo
20% nastoupit nechce
Dejte jim zbrane z celeho sveta.
Nebude to stacit.
Kdo se hlasi na frontu dobrovolne???
Zapad vydelava na zbranich, lidi umiraj. Bud to zastavit nebo hol at nato (evropa, usa, turek) ukaze odhodlani a posle 1 mil muzu s technikou na ukrajinu.... to by vlady neustaly... ale prachy za zbrane jim nesmrdej
"Rusko nemá kapacitu zvítězit na Ukrajině". Tak tomu snad už nevěří ani západní spojenci. Rusko v tomto vojenském konfliktu nikdy neskončí jako poražená strana , ať se nám to líbí nebo ne.
Staré známe přisloví : kdo pozdě chodí sám sobě škodí . Ptejme se naších západních sousedů na co čekali se zbrojní pomocí , proč lezli rusakovy do analu a co proto dělají teď ?
Je to jednoduché USA nechtějí vítězství Ukrajiny a Evropa sama na to nemá kapacitu. Důvodů muže být asi 1000. Bohužel takový je fakt…
četl jsem jiný fakt a to, že ukrajina musí vyhrát.V opačném případě bude muset USA zasahovat proti chině. Ta povzbuzena tím, že vítěz bere vše ,bude chtít Tajvan získat silou a USA slíbila Tajvanu pomoc v případě napadení čínou. A svět ? Tolik ohnisek najednou ? Jak to dopadne ? Čekáním na zázrak asi nedobře. Ukrajinci bojují za svou svobodu a nečekají na zázrak, USA s koalicí čekali několik měsíců, že Hutiové přestanou s ostřelováním obchodních lodí v mezinárodních vodách a opět musí být použita síla. Izraelci tolerovali" občasný raketový útok z Gazy a když dopadla poslední kapka ,tak zase síla musela ukončit ty snahy o vymazání Izraele z mapy světa. To stejné na jihu Libanonu.Jedinci zfanatizují davy a ty ječí a ječí a používají rakety od diktatůr,kterým vládnou šílenci.
Západ "zbytečně" pouští Ukrajině žilou?
Já bych řekl Západ "účelově" pouští Ukrajině žilou. Přeberte si to.
Já bych řekl že Ukrajina ( černá díra na peníze a zbraně!) Pouští žilou západu 😉
Nerozumím jak může bejt trestaný za podvody v Americe bejt prezident!!!!! Ať ho zavřou do basy a bude pokoj!!!!
To je jednoduché. V americe dvakrát špatně zaparkuješ a deš do basy, ale v Rusku zavraždíš tisíce lidí a jseš prezident.
Toto je přece klasický americký způsob vedení politiky, nic nového na obou stranách barikácjy
Němci určitě tuší že pokud Ukrajinci zničí Krymský most,tak pro město Kyjev nastane soudný den.
Nikdy jsem tak o tom neuvažoval, ale stát by se mohlo, že by Rusové na Kyjev poslali vše co mohou.
Přijde doba, kdy bude Jana a pan ministr zahraničí pikat za tisíce a desetisíce mrtvých a zmrzačených Ukrajinců. Baba J.V.
Stačí jen nadpis, Západ zbytečně pouští Ukrajině žilou a není to naopak?
I naopak.