Karviná = havíři nebo bývalí havíři . Ovšem označit tyto lidi za lůzu je typické pro obdivovatelé dnešní , použijí tedy obdobný příměr , šlechty . Jeden ani neví kam cpe prachy a vymlouvá se , že prý myslel .Fiala . Druhý maluje finanční situaci státu jako skoro bankrot , z důchodců dělá ty , kteří více méně za to mohou a kdyby náhodou soud nařídil důchody doplatit , tak zase vykládá , že to není až tak velká suma . Stanjura . Další leze do hospody , doufaje že před volbami je to pravé ořechové a je rozhořčen , že málem dostane po čuni . Rakušan . A proto jsme lůza !? Ono prokázat kapičku empatie se dneska u naších politiku nenosí . Oni jsou ti nejchytřejší a fundovaní , ale když se setkají s realitou , tak mají oči na vrch hlavy . Jsou prostě jako Alenka v říší divů . A výsledek - LŮZA . I ten , který si myslí něco jiného , než většina má právo být nakrknutý . To je DEMOKRACIE ! A ta by tady měla být pro všechny !! Divíte se , že pan ministr na to měl žaludek !!, A Národ má mít žaludek na to , co denně slyší v médiích a nebo vidí v parlamentu ?! To není o žaludku páně ministra . To je o odtržení od reality a aroganci ! O přehnané důvěře v sebe sama a namyšlenosti . O tom už zpívával Petr Janda : Já , Já , Já , jenom já ! My dneska slyšíme My ,My , My , jenom my ! Paní komentátorko , sundejte růžové brýle !
👍👍👍
A tuhle lůzu v jejich "myšlenkách" podporují i Bureš 25085 a Kani Můra. Pak nemá být v této zemi tolik šílenců, co je volí.
Jediná lůza a dezolati jste vy , pisálci a posluhovači této vlastizrádné a kolaborantské vlády !!!
kolaborant je ten tvuj Bures s Hamackem.. nebejt novinau
ru, kdo vi jak by dopadla.kauza Vrbetice.. tam se odkopali
Dav primitivů….
Paní to myslí tak ,že z lůzou se nedá mluvit ,jako že z panem ministrem vnitra Rakušanem se nedá mluvit! To on a vláda je lůza, to jste trefila přesně! Děkuji. Konečně jde fórum do sebe a píše pravdu o vládě!
Neřekl bych, že ta lůza má vymyté mozky. Těžko vymývat něco, co v hlavě není. Přesně tito lidé byli kdysi oporou komunistického režimu. A dnes jsou voličským jádrem firem jako SPD a ANO nebo ještě horších spolků. Nechápu, co to Rakušana napadlo. Je to ještě horší, nežli kdyby sparťan s vlajkou přišel do hospody Baníku.
Nejlepší je to, že V Karviné málokdy vládly strany, které byly ve vládě. Pokud já vám, tak i po revoluci se tu volili komunisti a další jiné strany. Proč je tedy Karviná na posledních místech , kde se hodnotí kvalita života. Za to mohou místní politici.
I když mám velké výhrady proti p. Rakušanovy napsal jste to perfektně a pravdivě ,tahle lůza je nejen výtvor Ruska ,ale i Babiše a Okamury kteří si myslí že jen jejich pohled a pravda je jediná správná to jsme tu ,ale již měli tak pozor na návrat totality a potom by zase ta lůza brečela u piva ...
Vždyť ta už tady je!!!
--------------
A co se týče Ruska, nevzpomínám si, že by vyhladili nějaký národ, použili AB, povraždili některé prezidenty (jak to v těch zemích nyní vypadá, vidíme všichni.
-----------------------------
A nyní si chtějí zajistit doživotní vládu jako komunisti formou korespondenční volby.
S této vlády se mi chce vážně blejt!!!
Zapálit oheň a ,když už nejde uhasit ,tam přijít s kyblíkem vody, to může opravdu jenom Rakušan s Hovorkovou..😕
Dobře to pan Rakušan udělal, že našel odvahu tam jít. Že neziská žádné sympatie, ani hlasy určitě velmi dobře věděl, nicméně tento jeho počin ukázal jakou tvář a úroveň mají nyní ve valné většině stoupenci dnešních opozičních stran. S těmi přidanou hodnotu pro to, abychom se mohli srovnávat s vyspělými státy určitě nezískáme. Takže, tento malý obrázek vzniklý touto akcí jasně ukazuje, že zde hledat prosperitu státu do budoucna nelze. Že, to některým politikům vyhovuje je i pochopitelné, protože získat na svou stranu homo sapiens, tedy člověka myslícího a konajícího v podobě hodné dvacátého prvního století totiž znamená, že ho musím svými činy a chováním přesvědčit. Pro tento dav, jehož výseč byla přítomna tam , není třeba vynaložit příliš námahy, stačí smíchat populismus s hulvátstvím a snůškou lži, či slibů i nesplnitelných a voličský elektorát je na světě. Udržet ho, není další přikrmovací dávkou tohoto koktejlu nijak složité.🤔😥👎
Naprosto souhlasím👍
A tou lůzou se jako rozumí kdo? Lidé, kteří za vlády páně Rakušana přišli za 2 roky o 25% kupní síly a úspor? Lidé, kteří ze zdanění své práce a spotřeby musí živit zběhlého učitele dějepisu a němčiny, aby si mohl hrát na politika, nechat se vodit parťákem největšího českého zločince, z pozice ministra vnitra držet u ledu stranickou kauzu DOZIMETR a vymýšlet podrazy na ty, kteří se s ním spojí? Zde není lůzou ten, kdo ve spravedlivém hněvu nemluví jako kniha! Lůzou je ten farizejský a prospěchářský panák, i když je navlečený do obleku a ohání se naučenými frázemi! Ale nic neroste do nebe! Stále platí: Hlas lidu, hlas Boží. Nechť si pan Rakušan ještě užije své 2 roky u koryta, když za něj zaplatil tak vysokou cenu, že už s tou jeho bandou do volební koalice nikdo nikdy nepůjde! Ale pak ať již skončí tam, kam patří. Na smetišti opovrhovaných politiků, kteří se sami znemožnili!
nebreč, máš to moc dlouhý, krom ufňukanců to nikdo nebude číst