Měl zkusit říct, že je to lůza. Asi by jeho ochranka byla na nic.
Pan Rakušan projevil velkou odvahu zajet mezi ty méně mentálně vyspělé bytosti v Karviné a snažit se jim vysvětlit jak se věci mají.Jenže ti ho ani neposlouchali a setkal jen s tupostí a sprostotou.Stejnou idiocií,jak za 40ti let vlády špinavého bolševika.
A teď mi prosím řekněte z které strany jste tu lůzu vlastně mysleli ?
Tak definice je daná:
lůza – (asi ze staroněm. lôs = bezuzdný) – expresivní neodborný pojem vyskytující se v hist. pramenech, který označuje soc. vrstvu vydělující se z chudiny, resp. z lidu agresivitou, amorálností, egoismem, nekulturností i animálností potřeb. V češtině jsou téměř analogicky užívány pojmy chátra, holota, cháska, sebranka aj. Jde o osoby nejnižšího soc. statusu, s výrazně negativistickým vztahem k soc. řádu a nedostatkem porozumění pro celospol. zájmy. Tyto osoby většinou prošly procesem sociální degradace a bývají považovány za deklasovanou vrstvu. Požívají min. spol. úcty a prestiže. Dnes jsou to obvykle chuligáni, narkomani, kriminální živly, pobudové, tzv. lumpenproletariát. V polit. publicistice je termín l. obvykle pejorativním labellingem, kterým se označují nejrůznější spol. skupiny včetně členů militantních hnutí, ale i vládnoucí vrstvy (viz slovní spojení „panská holota“). Použití pojmu l. má obvykle výrazný diferenciační přídech a je projevem nadřazenosti mluvčího. S-gie zahrnuje zkoumání l. do rámce studia sociální deviace, resp. sociální patologie.
Zdroj: Odkaz
Výborně 85% JSME LŮZA jen těch nejlepších (VYPATLANCŮ) máte 15%, tak u voleb čůs
Já se divím kolik lidí se tu toho kuliočka dokáže zastat.... dobře mám tak že jsme v pr.. ...
NejhoršÍ lůza je Fórum 24 Vy rozdělujete lidi v ČR vic jak všichni politici.
Paní redaktorka je placená za ty bláboly.Hned urážet to oni zaprodanci umí.
Pochopil jsem dobře že lúzou myslí pětilolku????!!!!Tak s tím SOUHLASÍM
Co čekat v hospodě? Rakušan měl šifrovaný telefon,kdo ho platil.Nebo měl zdarma data.?
Dotaz na slečnu Hovorkovou: ten z FF UK byl dezolát? Nebo liberální demokrat?
Děkuji za odpověď
Kdo není s hnusnou pětikolkou, je samozřejmě lůza.
Pokud se jedná o vás proruské, propagandou oblblé fašouny, tak samozřejmě lůzou jste.