Rakušan má žaludek na větší podrazy ,to již předvedl ve volbách .Jste na stejné úrovni s ním i on jedná s občany jako Vy " S LŮZOU " .Toto myšlení nepředvedli ani za komoušů a blížíte se k myšlení fašounů. Je mi z Vás špatně!
O jakém volebním podrazu to prosím mluvíte?
Slibem nezarmoutíš!
Slíbím vám úplně všechno,
po čem toužíte.
Všude budou létat pečení holubi do huby, běhat nahaté ženy i muži, dávající na počkání a pivo, víno i mléko poteče proudem.
Každý dostane to, po čem zatouží. KAŽDÝ A VŠECHNO!!!
Pochopitelně vše zadarmo.
Nikdo nebude muset chodit do práce a bude si užívat důchodu už od narození až do smrti. Nikdo nebude trpět nouzí.
TO VÁM SLIBUJI A PŘÍSAHÁM NA MOJE BAREVNÉ PÁVY, JÁ, VAŠE UMAŠTĚNÁ DLUŽENA VON BANKROT,UŽVANĚNÝ SLIMEJŠ KÁJA A ZEJMÉNA VÁŠ GURU BUREŠ 25085!!!
.
A tohle tahle vláda nedělá, a je to ten nejdůležitější důvod její neobliby.
A lůza na sypání jako slepicím marně čeká a natahuje ruce a řve : Státe dej, státe ty musíš, musíš mi nasypat, i když jsem líný, nevzdělaný nemakačenko.
Tohle nemuze vyjít z hlavy nikomu jinému než zoufalci pajslovi. Ty nikdy nezklames.
To se tedy Karviná předvedla. Nejsou tam moc chytří lidé.
Z Karviné skoro všichni schopnější už několik desetiletí utíkají.
A tohle je výsledek.
Stačilo si všimnout, že tam v posledních 30 letech neustále vyhrávali komunisté, sociální demokraté a další populisté...
Slušní lidé to budou mít vždy v demokratické společnosti těžký.Společnost jako taková je docela hloupá a těžko dokáže ocenit atributy dnešního života. Spousta lidí obviňuje za svoje žití většinou vládu, která má s tím ale pramálo společného a nejsou ochotni uznat svoji vinnu.
Přesně tak...
takže ten, kdo diskutuje s fialovým hnusema nesouhlasí s jeho hnusným myšlením, je dezodolát?
ten, kdo má jiný názor, než fialový hnus je dezodolát?
ten, který čerpá i z jiných informací, než je ČT, je dezodolát?
ten, kdo používá mozek, je dezodolát?
ten, kdo by současnou vládu nejraději poslal do vězení, je dezodolát?
tak ano, jsem dezodolát
ale nazvat obyčejné lidi, kteří přijdou na diskusi, dezodoláty je urážkou. A jakékoliv nazývání tímto názvem by mělo být trestáno a mazáno, protože to uráží. Ale současný velký bratr hold urážky oponentů fialového hnusu nepovažuje za urážku. Ale napsat pravdu, že Fiala je, tak mne hned zablokují, že?
Sám šíříte nenávist a uvažujete krátkozrace. Vláda není žádný fialový hnus, ale je naopak zodpovědná, protože dává do pořádku dluhy, které napáchala předchozí vláda Babišova. Vyrovnala se s těžkou situací, když Rusko začalo vydírat země EU snižováním a přerušováním dodávek plynu a ropy. Je lepší mít obě životně důležité komodity za vyšší ceny, než nemít žádné, žít v chaosu a mrznout. Proto jsou dnes i ceny jiného zboží vyšší. Jenomže tahle fakta vám unikají. Jenom máte na vládu zlost, ačkoliv byste ji měl poděkovat, a věříte ruským lžím o fašistech na Ukrajině. Populista Babiš vás utáhne na vařené nudli a ruská lžipropaganda vám zatemňuje rozum. Prověřte se, dejte si věci dohromady a začněte normálně myslet.
Toto jednání mě připomíná jak si šel Lukasenko popovídat s lidmi upřímně ale v zádech měl celou armádu proč i Rakušan tam měl tolik ochranky když vše myslí tak dobře je to totalita nic jiného ale nevažena pětidemolice jen si uvědomte že i ta tady skončila!!!
Vzpomínáte,jak jezdil po republice p.Babiš?Co dělali dezoláti kteří volili pětikolku?Takže lepšolidi držte hubu a šoupejte nohama.
V teple kanclíku si jistě můžete napsat o druhých, co Vám svědomí a morálka (Vaše) dovolí. Příště zkuste jít mezi ty občany a říci jim to do očí - tedy pokud nemáte při téhle myšlence stažené půlky. Nevím, kolik Vám někdo z politiků zaplatil za tenhle urážlivý článek, ale nějaký etický kodex novináře Vám asi nic neříká. Pak se nedivte, že se vžil pro některé novináře nepěkné pojmenování presstituti....
Nema svedomi ani moralku, je to bahno, beztvare a smrdute
Přečtěte si básně od Fransoa Vilona (omlouvám se za případnou chybu), najděte si na internetu Baladu z hadrů od Wericha, tam máte vysvětlení. Ciatace : "Myslete, že jsme jen lůza, že se nás nemusíte bát, až jednou přepadne vás hrůza, až pod okny vám budem řvát ....Hej křečkové a bařtipáni, je čas, budeme účtovat" ... A toho oni se strašně bojí! Jsou to škůdci národa se vším všudy. Bohu žel, Pekarová má pravdu. Co si usmyslí, to prosadí. Mají všude většinu. A korouhvičku konfidenta a podpisovače Pávka za zády.
👍👍👍
Žumpa České žurnalistiky označí lidi kteří nesouhlasí s politikou této vlády za lůzu. Rakušane kdy už konečně začneš uplatňovat tu svoji vizi o blokování dezinformátorů. Žumpa forum24 by měla být první na řadě.
Nazvat lidi, kteří nesouhlasí s vládou lůzou, tak to je dobré. Novodobé rudé právo jede bomby. No komunisti měli stejné myšlenky jako tento pisálek, kdo nejde s námi jde proti nám. Ale koho chleba jíš toho píseň zpíváš.
Nejde o lidi, co nesouhlasí s vládou. Jde o lidi, kteři se chovají jak hluponi, neumí se chovat, diskutovat a sou to burani. Akorat řvou a nadavaji..