Začíná to tu jako na Slovensku..., prorusky smýšlející voliči ANO a SPD, baží po diktatuře, neváží si demokracie a věří těm dvěma politickým pohádkářům, kteří jim slibují nesplnitelné..."Lidé touží po univerzálním blahu. Trump, Babiš i Okamura jim slíbí cokoli" ...Odkaz
Já nejsem fanoušek Babiše, už pro to jeho kovidové šílenství s pěti rouškama na držce a dvaceti vpichy. Ale obviňovali ho, že zavede cenzuru - a zavedli ji až jeho následvníci vypnutím webů. Na českou televizi se ani nepokusil sáhnout, i když do něj 8 let permanentně šila.Že nebude respektovat výsledek voleb,ale odmítl pokusy uměle se udržet ještě nějakou dobu u moci bez důvěry. Vy se při svém hodnocení ovšem nenecháte zviklat nějakými fakty.
Nevím paní autorko článku, jestli máte právo, nazvat určitou část českých občanů, lůzou. Jen proto, že mají jiné názory. A vy jste tam na UA byla nebo žila, že víte co sem tam děje či neděje? Myslím, že takové radikálnější skupiny by jsme našli i v Čechách, ne jen na Moravě. Novináři by se neměli podílet na rozdělování naší společnosti, jen proto, že někdo má jiný názor., než je ten Váš či ten vládní.
Já vycházím z toho, že každý má právo říci svůj názor a ten popis vnímám jako realistický.
Naopak Vy hrubě překrucujete a lžete o tom, co bylo napsáno. Za lůzu nebyli označeni ti co měli jiný názor, ale ti, kteří nebyli schopni slušně diskutovat, ale jen se přišli vyřvat, ubožáci...
Vubec jsem nevedela že muže existovat takovy typ lidi. Občas se střetavam na disk. s ind. jako např. M. Loučny , ale do ted jsem byla přesvedcena, že to ten trol jen hraje. Nehraje. Lidske dno opravdu ješte existuje a nechava o sobe vedet dost hlasite. Neni jich mnoho, ale jsou uřvaní
Navíc lze očekávat, že ti nejhorší nechodí na diskuzní fóra.
Jaká lůza co urážíte lidi.
Zase jste se chytil...
Vážená paní redaktorko, "lůzou" bych v kulturní a kultivované společnosti, za jakou se vydává váš web, bych nikoho nenazýval, i kdyby měl sebeodlišnější názor na svět. Doba, kdy platila jen jedna "správná" pravda, i když jde ve vašem případě o tzv. "liberálně-demokratickou" je snad už naštěstí pryč. V liberálně-demokratické společnosti by snad měl mít každý právo na svůj názor, i když s ním nemusím vždy souhlasit. Demokracie a především ta "liberální", neboli "svobodná" by měla být především o diskuzi. Přeju všem dobrý den.
každý má právo na svůj názor, ano, ale to nemění nic na tom že hlavně v postkomunistických státech Evropy je velmi silná právě lůza, která nemá potřebný rozhled na věc. Opakovat že za komunistů bylo lít a že vše vyřeší Babiš je toho jen důkazem, asi tak !
Co si to dovolujete?Nazývat někoho lůzou.Jste placená za tyhle drzosti Rakušanem??Rakušan je lhář ,který vidí,že se jeho strana potápí a náhle je lidový.Mluvila jsem z vysoce postaveným činitelem z Pirátů a pravil,že je podvedla a už nikdy by s nimi nešli .Nechci jmenovat kdo to byl.Rakušan byl ten co zavedl cenzuru a všade vlajky UA.Cestuji po celém světě ,ale nikde jsem vlajky UA neviděla.Tak už sem nepište, zostuzujete se!
Teda, že FORUM24 označí pana ministra za "lůzu", to bych opravdu nečekal. Tak snad se svět obrací k lepšímu i v Čechách. 😉
No a kdybys četl článek tak bys věděl že píšeš hovadiny 🙂
Autorka článku je vypatlaná hlava. Nazývat občany lůzou je daleko za hranou. Čím byl Rakušan tak odvážný? Měl za sebou celou ochranku a ještě policajty. To je fakt hrdina. Kdyby je neměl , tak mohl také nějakou chytit. Rakušan je lhář a podvodník
Napsal jste to naprosto správně, ještě než tam jel, tak proběhl článek, už nevím přesně kde, ale psalo se tam, že velitel policie v Karviné slíbil Rakušanovi, že jsou připraveni policejně zabezpečit toto tzv. jednání.
To byla opravdu zářná ukázka jak se chová polovzdělaná lůza v Karviné. Přiožralé socky dokázali jen řvát a urážet. Ty jejich přiblblé otázky byli jak vystřižené z proruských vebů. Pro náš stát je hrozné že tyto zdegenerované genetické omyly mají volební právo. S tímhle póvlem diskutovat je úplně zbytečné. A já doufám že vláda omezí tu rovnostářskou politiku a přestanou ten karvinský ( nejen ) hnůj dotovat aby se sociální nůžky co nejvíc rozevřely. Až budou blbečkové nuceni pracovat a budou vděčni za práci, tak je možná to uřvané pivní hrdinství přejde.
Já bych řekl, že to je přesně naopak. Ukazuje to spíš, že pohraniční regiony jsou silně podfinancované. Školství, osvěta, zdravotnictví. Jedině nevědomost může vést k takové ztrátě pojmu o realitě.
Jak si toto vůbec může dovolit tato rádoby novinářka, krasavice inteligentní urážet naše občany? Nebýt těchto občanů,tak dneska ani nesedí tam,kde je a nepíše takové urážky na cti těchto lidí. Vůbec ty lidi nezná, neví nic o životě v tomto regionu,v jejích botách nikdy nechodila,aby mohla radit jak si mají vázat pomyslné tkaničky a vůbec radit lidem do života.Dle jejího fota bude mladá a určitě už vytvořila hodně hodnot pro náš stát.A míchat ještě do toho špinavou politiku směrem na východ je úplně přes čáru.Tyto lidí zajímá především život zde v našem státě,ČR a problémy s tím související, navíc když většina z nich si užila komančovskou politiku spojenou s těmito státy a myslím, že nepotřebují být přidělováni k východu ani náhodou.Takže v prvé řadě si najít školu slušného chování a učit se ! Dezolát, tento výraz si prostudovat,co vlastně znamená, než budete psát tyto nesmysly a nepsat a nepoužívat taková slova, kterým nerozumím a neznám pravý význam jen proto,že to teď frčí a je to IN!!!!😡😡😡👎