1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Začíná to tu jako na Slovensku..., prorusky smýšlející voliči ANO a SPD, baží po diktatuře, neváží si demokracie a věří těm dvěma politickým pohádkářům, kteří jim slibují nesplnitelné..."Lidé touží po univerzálním blahu. Trump, Babiš i Okamura jim slíbí cokoli" ...Odkaz

17
Před 1 rokem
Jana Richterová

Já nejsem fanoušek Babiše, už pro to jeho kovidové šílenství s pěti rouškama na držce a dvaceti vpichy. Ale obviňovali ho, že zavede cenzuru - a zavedli ji až jeho následvníci vypnutím webů. Na českou televizi se ani nepokusil sáhnout, i když do něj 8 let permanentně šila.Že nebude respektovat výsledek voleb,ale odmítl pokusy uměle se udržet ještě nějakou dobu u moci bez důvěry. Vy se při svém hodnocení ovšem nenecháte zviklat nějakými fakty.

1
Před 1 rokemUpraveno

Nevím paní autorko článku, jestli máte právo, nazvat určitou část českých občanů, lůzou. Jen proto, že mají jiné názory. A vy jste tam na UA byla nebo žila, že víte co sem tam děje či neděje? Myslím, že takové radikálnější skupiny by jsme našli i v Čechách, ne jen na Moravě. Novináři by se neměli podílet na rozdělování naší společnosti, jen proto, že někdo má jiný názor., než je ten Váš či ten vládní.

24
Před 1 rokem
Franta Novák

Já vycházím z toho, že každý má právo říci svůj názor a ten popis vnímám jako realistický.

Naopak Vy hrubě překrucujete a lžete o tom, co bylo napsáno. Za lůzu nebyli označeni ti co měli jiný názor, ale ti, kteří nebyli schopni slušně diskutovat, ale jen se přišli vyřvat, ubožáci...

3
Před 1 rokem

Vubec jsem nevedela že muže existovat takovy typ lidi. Občas se střetavam na disk. s ind. jako např. M. Loučny , ale do ted jsem byla přesvedcena, že to ten trol jen hraje. Nehraje. Lidske dno opravdu ješte existuje a nechava o sobe vedet dost hlasite. Neni jich mnoho, ale jsou uřvaní

16
Před 1 rokem
Ivana Ilievova

Navíc lze očekávat, že ti nejhorší nechodí na diskuzní fóra.

Před 1 rokem

Jaká lůza co urážíte lidi.

13
Před 1 rokem
Pavel Selecký

Zase jste se chytil...

Před 1 rokem

Vážená paní redaktorko, "lůzou" bych v kulturní a kultivované společnosti, za jakou se vydává váš web, bych nikoho nenazýval, i kdyby měl sebeodlišnější názor na svět. Doba, kdy platila jen jedna "správná" pravda, i když jde ve vašem případě o tzv. "liberálně-demokratickou" je snad už naštěstí pryč. V liberálně-demokratické společnosti by snad měl mít každý právo na svůj názor, i když s ním nemusím vždy souhlasit. Demokracie a především ta "liberální", neboli "svobodná" by měla být především o diskuzi. Přeju všem dobrý den.

19
Před 1 rokem
Jiří Šlosárek

každý má právo na svůj názor, ano, ale to nemění nic na tom že hlavně v postkomunistických státech Evropy je velmi silná právě lůza, která nemá potřebný rozhled na věc. Opakovat že za komunistů bylo lít a že vše vyřeší Babiš je toho jen důkazem, asi tak !

6
Před 1 rokem

Co si to dovolujete?Nazývat někoho lůzou.Jste placená za tyhle drzosti Rakušanem??Rakušan je lhář ,který vidí,že se jeho strana potápí a náhle je lidový.Mluvila jsem z vysoce postaveným činitelem z Pirátů a pravil,že je podvedla a už nikdy by s nimi nešli .Nechci jmenovat kdo to byl.Rakušan byl ten co zavedl cenzuru a všade vlajky UA.Cestuji po celém světě ,ale nikde jsem vlajky UA neviděla.Tak už sem nepište, zostuzujete se!

23
Před 1 rokem

Teda, že FORUM24 označí pana ministra za "lůzu", to bych opravdu nečekal. Tak snad se svět obrací k lepšímu i v Čechách. 😉

9
Před 1 rokem
Ondrej Nulicek

No a kdybys četl článek tak bys věděl že píšeš hovadiny 🙂

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Autorka článku je vypatlaná hlava. Nazývat občany lůzou je daleko za hranou. Čím byl Rakušan tak odvážný? Měl za sebou celou ochranku a ještě policajty. To je fakt hrdina. Kdyby je neměl , tak mohl také nějakou chytit. Rakušan je lhář a podvodník

28
Před 1 rokem
Josef Cumba

Napsal jste to naprosto správně, ještě než tam jel, tak proběhl článek, už nevím přesně kde, ale psalo se tam, že velitel policie v Karviné slíbil Rakušanovi, že jsou připraveni policejně zabezpečit toto tzv. jednání.

3
Před 1 rokem

To byla opravdu zářná ukázka jak se chová polovzdělaná lůza v Karviné. Přiožralé socky dokázali jen řvát a urážet. Ty jejich přiblblé otázky byli jak vystřižené z proruských vebů. Pro náš stát je hrozné že tyto zdegenerované genetické omyly mají volební právo. S tímhle póvlem diskutovat je úplně zbytečné. A já doufám že vláda omezí tu rovnostářskou politiku a přestanou ten karvinský ( nejen ) hnůj dotovat aby se sociální nůžky co nejvíc rozevřely. Až budou blbečkové nuceni pracovat a budou vděčni za práci, tak je možná to uřvané pivní hrdinství přejde.

21
Před 1 rokem
Vlastimil Raška

Já bych řekl, že to je přesně naopak. Ukazuje to spíš, že pohraniční regiony jsou silně podfinancované. Školství, osvěta, zdravotnictví. Jedině nevědomost může vést k takové ztrátě pojmu o realitě.

3
Před 1 rokemUpraveno

Jak si toto vůbec může dovolit tato rádoby novinářka, krasavice inteligentní urážet naše občany? Nebýt těchto občanů,tak dneska ani nesedí tam,kde je a nepíše takové urážky na cti těchto lidí. Vůbec ty lidi nezná, neví nic o životě v tomto regionu,v jejích botách nikdy nechodila,aby mohla radit jak si mají vázat pomyslné tkaničky a vůbec radit lidem do života.Dle jejího fota bude mladá a určitě už vytvořila hodně hodnot pro náš stát.A míchat ještě do toho špinavou politiku směrem na východ je úplně přes čáru.Tyto lidí zajímá především život zde v našem státě,ČR a problémy s tím související, navíc když většina z nich si užila komančovskou politiku spojenou s těmito státy a myslím, že nepotřebují být přidělováni k východu ani náhodou.Takže v prvé řadě si najít školu slušného chování a učit se ! Dezolát, tento výraz si prostudovat,co vlastně znamená, než budete psát tyto nesmysly a nepsat a nepoužívat taková slova, kterým nerozumím a neznám pravý význam jen proto,že to teď frčí a je to IN!!!!😡😡😡👎

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt