Tento komentář byl smazán uživatelem.
Kdo jsme starší, tak si podobnou, neli stejnou, dobu pamatujeme. Pomalu jsme tam, kde jsme už kdysi byli a naivně si mysleli, že je pryč. Pětikoalice ji čím dál více polívá živou vodou
Je hloupé srovnání. Lze porovnat demonstrace proto Babišovi a dezolátské demonstrace s provokováním násilí.
Taky jde o to, kdo o co usiluje, jestli o demokratickou společnost nebo jen vlastní prospěch.
Muj k mojemu , ti slusni zustali radeji doma.
Arogantní a nabubřelé je šmahem odsoudit místní přispěvovatele k tomu, že nejsou dost hodni, aby si zasloužili vaše vysvětlení.
A vůbec si to neuvědomujete.
Pan Rakušan není můj oblíbený politik, nicméně má můj obdiv, že dokázal fungovat v prostředí 4.cenové skupiny, která není schopná normálně fungovat.
Nepochopil jste, no nic,snad příště.
Babiš by na to koule asi neměl. Stejně ale přišlo diskutování s lidmi o jejich problémech moc pozdě. Sice zase budu volit současnou vládu, ale jen proto, abych snížil šanci Babišovi, Okamurovi, Rajchlovi atd. Protože jinak není koho. Ať si o mě myslí kdo chce co.
Ale vadila a bylo potřeba ji přehlasovat v prvních svobodných volbách po strašně dlouhé době. Ale tehdy se jim říkalo komunisti a byly jasné zlo. Vy si dnes pomateně myslíte, že nejste zlo nebo spíš máte tu drzost myslet si.
Ono to je asi kvůli chování některých z nich, těch, co se předtím důkladně posilnili alkoholem...
Co se rozčilujete? Lůza jsou ti, kteří cíleně nepracují, ač mohou, a žijí z parazitování na pracujících, žádné daně neodvádějí, chlastají, děti nevychovávají, nijak se nevzdělávají, společnosti nic nedávají, jen berou, jen dělají bordel. Lůza je prostě lůza, a o ní je řeč. Nikoliv o normálních občanech, daňových poplatnících, otcích, matkách, národu? Kde jste na tento nesmysl přišel?