Nazvat občany, kteří Rakušana vypískali lůzou, a tak dali najevo, že s jeho politikou nesouhlasí, tak takto si ani komunisté nedovolili nazvat disidenty. Že není administraci toho webu za tento článek hanba!
PS. Dovolí-li si na tomto Web komentátor nazvat někoho s kým názorově nesouzní lůzou ukazuje, že vedení tohoto Webu má chování typické pro lůzu.
Všechno je to o vzdělání. Tam kde neni kvete nenávist. Ke všemu.
Tys toho vzdělání moc nepředvedl . Asi pomocná škola.
Nevážená pí. Hovorková. Nazývat skupinu lidí lůzou jen z důvodu toho, že mají jiný vlastní názor než vy je přinejmenším buranství, nevychovanost a politická a lidská malost. Nevím proč vám tento plátek dává možnost se tady projevovat a exhibovat, ale věřte tomu, že tom co tu píšete ničemu nepomůže tě. Nechte si tedy svoje zvratky na doma v obýváku. Lidé se vyjadřují tak, jak to cítí. Tím by se naše elity měly zabývat. Ale v tomto ohledu jsem klidný. Vy mezi elitu rozhodně nepatříte a zcela jistě patřit nikdy nebudete.
Dobrý den
Označení lůza je možná poněkud nadnesené, nicméně jsem se opravdu jen málokdy setkal aspoň s trochou kultivovanosti v jakýkoliv diskuzi. Nemusíme mít na všechno stejný názor, nicméně je možno se i tak chovat jako člověk. Kdykoliv vyjádřím svůj názor, okamžitě jsem bez jakéhokoliv argumentu označen jako eurohujer a vlezdoprdelka Ameriky. Argument žádný, pouze sprostota a hulvátství. Chápu, spousta lidí se za ohlodanou kost, kterou jim Andrej pohodí, neštítí čehokoliv.... Otázka zní, kolik z těch příspěvků je psána za peníze....
Andrej Babiš je kultivované řešení pro lůzu.
Jakže to ten kokrha říkal? Že pravda a láska...To nemohl myslet vážně!
Pan Rakušan těch hloupých chyb v minulosti udělal hodně, přesto je třeba poctivě říci, že by mohlo být podstatně hůře s jiným politikem z opozičních lavic parlamentu. Podívejme se za naše východní hranice.
Většina pokládaných dotazů byly hospodský kecy nepodložené žádnými argumenty. Do budoucna je výhled však celkem pozitivní. Když zase bylo zdraženo pivo.
tu poslední větu je třeba přečíst dvakrát
Ač ho nemusím tak koule má. No a naše dezolé skupina nepřekvapila. Duševní primitivové co nedokáží debatovat na úrovni a používat argumenty.
,
Vysvětlete mi, prosím, vy bojovníci za pravdu, které rozčiluje, když někdo přiopilé a sprosté křiklouny, nazve lůzou, co děláte tady v diskuzi. Asi nebudete o moc lepší, když se cítíte být stejnou lůzou jako ti, kteří křičeli v Karviné na Rakušana. Souhlasím, že to byla odvaha, zůstat mezi nimi a snažit se jim něco vysvětlit. Já bych to vzdala.
Pani demise,tak je zbytečné dikutovat,to vám nedošlo.
Tady je jasná ukázka stavu této země.
Kdo nejde bok po boku s Fialou,petikolalicí,EU a Žlutomodrým fanatismem,je nazván lůzou,dezolátem,ruským švábem.
Jednou bych tyto lidi rád poznal,kteří tady uráží jenom proto,že má někdo jiný názor.
Na závěr jakej rozdíl mezi dnešní vládou pána,který vysílá signály a jezdí nakupovat do Německa levnou Nutelu a bývalým režimem za komunistů,za mě žádný.
Tehdá lezla vládnoucí garnitura dio otvoru SSSR a dnes do otvoru EU a USA.
Napsat o lidech,kteří se živí převážně rukama lůza,je ubohost.To svědčí o upadající úrovn a dehonestacii novinářského řemesla a především o neschopnosti vyjadřování pisatelky.
Promiňte ale jak nazvat jinak ty lidi kteří se chovají tak jak se chovali v té Karviné?
Copak Tak to se chovají normální lidé?