1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nazvat občany, kteří Rakušana vypískali lůzou, a tak dali najevo, že s jeho politikou nesouhlasí, tak takto si ani komunisté nedovolili nazvat disidenty. Že není administraci toho webu za tento článek hanba!

PS. Dovolí-li si na tomto Web komentátor nazvat někoho s kým názorově nesouzní lůzou ukazuje, že vedení tohoto Webu má chování typické pro lůzu.

13
Před 1 rokem

Všechno je to o vzdělání. Tam kde neni kvete nenávist. Ke všemu.

19
Před 1 rokem
Zbyněk Oščádal

Tys toho vzdělání moc nepředvedl . Asi pomocná škola.

3
Před 1 rokem

Nevážená pí. Hovorková. Nazývat skupinu lidí lůzou jen z důvodu toho, že mají jiný vlastní názor než vy je přinejmenším buranství, nevychovanost a politická a lidská malost. Nevím proč vám tento plátek dává možnost se tady projevovat a exhibovat, ale věřte tomu, že tom co tu píšete ničemu nepomůže tě. Nechte si tedy svoje zvratky na doma v obýváku. Lidé se vyjadřují tak, jak to cítí. Tím by se naše elity měly zabývat. Ale v tomto ohledu jsem klidný. Vy mezi elitu rozhodně nepatříte a zcela jistě patřit nikdy nebudete.

25
Před 1 rokem

Dobrý den

Označení lůza je možná poněkud nadnesené, nicméně jsem se opravdu jen málokdy setkal aspoň s trochou kultivovanosti v jakýkoliv diskuzi. Nemusíme mít na všechno stejný názor, nicméně je možno se i tak chovat jako člověk. Kdykoliv vyjádřím svůj názor, okamžitě jsem bez jakéhokoliv argumentu označen jako eurohujer a vlezdoprdelka Ameriky. Argument žádný, pouze sprostota a hulvátství. Chápu, spousta lidí se za ohlodanou kost, kterou jim Andrej pohodí, neštítí čehokoliv.... Otázka zní, kolik z těch příspěvků je psána za peníze....

6
Před 1 rokem
Josef Gabrhelík

Andrej Babiš je kultivované řešení pro lůzu.

2
Před 1 rokem

Jakže to ten kokrha říkal? Že pravda a láska...To nemohl myslet vážně!

3
Před 1 rokem

Pan Rakušan těch hloupých chyb v minulosti udělal hodně, přesto je třeba poctivě říci, že by mohlo být podstatně hůře s jiným politikem z opozičních lavic parlamentu. Podívejme se za naše východní hranice.

Většina pokládaných dotazů byly hospodský kecy nepodložené žádnými argumenty. Do budoucna je výhled však celkem pozitivní. Když zase bylo zdraženo pivo.

2
Před 1 rokem
Jar Antos

tu poslední větu je třeba přečíst dvakrát

Před 1 rokem

Ač ho nemusím tak koule má. No a naše dezolé skupina nepřekvapila. Duševní primitivové co nedokáží debatovat na úrovni a používat argumenty.

10
Před 1 rokem

,

Vysvětlete mi, prosím, vy bojovníci za pravdu, které rozčiluje, když někdo přiopilé a sprosté křiklouny, nazve lůzou, co děláte tady v diskuzi. Asi nebudete o moc lepší, když se cítíte být stejnou lůzou jako ti, kteří křičeli v Karviné na Rakušana. Souhlasím, že to byla odvaha, zůstat mezi nimi a snažit se jim něco vysvětlit. Já bych to vzdala.

8
Před 1 rokem
Marie Janečková

Pani demise,tak je zbytečné dikutovat,to vám nedošlo.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tady je jasná ukázka stavu této země.

Kdo nejde bok po boku s Fialou,petikolalicí,EU a Žlutomodrým fanatismem,je nazván lůzou,dezolátem,ruským švábem.

Jednou bych tyto lidi rád poznal,kteří tady uráží jenom proto,že má někdo jiný názor.

Na závěr jakej rozdíl mezi dnešní vládou pána,který vysílá signály a jezdí nakupovat do Německa levnou Nutelu a bývalým režimem za komunistů,za mě žádný.

Tehdá lezla vládnoucí garnitura dio otvoru SSSR a dnes do otvoru EU a USA.

11
Před 1 rokem

Napsat o lidech,kteří se živí převážně rukama lůza,je ubohost.To svědčí o upadající úrovn a dehonestacii novinářského řemesla a především o neschopnosti vyjadřování pisatelky.

25
Před 1 rokem
Ivan Šlepecký

Promiňte ale jak nazvat jinak ty lidi kteří se chovají tak jak se chovali v té Karviné?

Copak Tak to se chovají normální lidé?

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt