Běžte do háje "inteligenti". Asi jste v životě nevytáhli paty mezi "normální" lidi. To jsou ty pravé a jediné názory na okrajích české republiky. Mimo Prahu. A těžko mi někdo vytkne, že nejsem vzdělán a nemám přehled. Mám dvě vysoké školy, dlouhodobě jsem bydlel v Praze, Vídni, Bratislavě, Varšavě....takže dokážu mít nadhled nad ubohostí, kterou se vyznačujete. Podívejte se do zrcadla a na špičku svého nosu.
Přeji příjemný a neomylný den.
A přesto jste to asi nikam nedotáhl a dokonce se Vám zamlouvají ony "Lidové soudy" kterými se v hospodě nešetřilo.
Takže ano běž do háje "inteligente".
Tady jde jasně vidět, jak o lidech smýšlí novinářská obec. Takže když jsou lidé hodně namíchnutí, tak se nesmí nikdo divit, že si zakřičí nebo slovně bude útočit, ale to je především proto, velevážená, že lidé už nemají komu věřit. Jenže pro vás to jsou lůza, dezinformátoři a rusofilové. Z vašeho článku číší úplně nenávist vůči nespokojeným, tak jako před rokem 1989 číšela vůči západu a jinak smýšlejícím lidem. Měla by jste se stydět, ale to nejspíš neumíte.
👍
Přečetl jsem si velké množství komentářů, a je mi smutno. Takto rozhádanou společnost jsme tady snad ještě neměli. Ano, je dobře vyjádřit svůj názor, ale už autorka článku svým nadpisem vybízí lidi, aby byli na sebe zlí, aby se ponižovali, uráželi, a celkově dehonestovali.
To, že se pan Rakušan konečně vydal mezi lidi, to není jeho odvaha, to je pouhá nutnost a vypočítavost. Dva roky stejné lidi přehlížel, dva roky vůbec nevěděl, že nějaká Karviná vůbec existuje. Dva roky si společně s ostatními členy vlády hráli na všemocné. Mezitím v těchto lidech bobtnal vztek, zmar, beznaděj, a celková frustrace ze všeho kolem. Tito lidé nejsou jiní než my ostatní, tito lidé jsou již příliš unaveni. Pustí si televizi, rádio, internet, a všude je nějaká negace. Tento lhal, tamten podváděl, támhleten odklonil, zdražili jsme, zvýšili jsme daně, přednost u lékaře mají Ukrajinci, válka... Nesuďme lidi, že možná neumí v klidu vyjádřit své rozpoložení, suďme ty, co za tento stav ve společnosti mohou.
Fandim , napsal jste to krásně , jednoduše a výstižně .
Vláda nesnese jakoukoli omluvu na něco , jsou u vesla dost dlouho na to , aby si svým přičiněním získali důvěru.
V současné době jim nevěří 83 % lidí , to je ta lůza dle
paní redaktorky ....????
Lhali, lžou a budou lhát ve všem a za každou cenu, jen aby se udrželi škodit do voleb, cestovat, zatajovat, užívat večírků i při střelbě do děti atd ....
A kdo jim nebude pochlebovat je lůza, dezolát, volič Babiše, nevzdělanec, chcimir ....
A to všechno dělají schválně proto aby lidi nevolili.... 🤔😁
Zkusil jste někdy použít mozek?
V názvu máte, že obhajujete liberální demokracii.
Mě by tedy zajímalo, jak s tím jde označování nádorových oponentů za lůzu?!
Zda se, že si na liberály jen hrajete.
Pan Rakušan si přijede do Karviné se svými předvolebními sliby a řečičkami do jednoho z nejchudších regionů v České republice, na normální "hospodskou debatu" s asi dvěma stovkami lidí. Do regionu s největší nezaměstnaností a s nejhorší kvalitou bydlení v republice. Do regionu, který je jaksi na okraji zájmu našich vlád již desítky let. A to přijede do Karviné v době kdy ceny energií, nájmů, potravin a bydlení, vyskočily do nepřiměřených výšin. Přijel do Karviné jako kazatel a spasitel a slibotechna, kázat lidem v neutěšeném, zdevastovaném regionu v době jedné z největších krizí po revoluci, kázat o lepších zítřcích a dalším utahování opasků? Jaký přínos očekával od této průhledné předvolební frašky. Přesto, že mluvil dvě hodiny, tihle lidé diskutovali a sdělovali své názory i když někdy docela bouřlivě a hlasitě. Přesto z debaty s nepopulárním politikem neodcházeli. Naopak mu ještě na závěr zatleskali za to, že vůbec našel odvahu a přijel do zdejšího zapadlého regionu. Je velmi smutné jak někteří senzacechtiví novináři, udělají z bouřlivější debaty s politikem v hospodě, nechutný článek , plný urážek a invektiv, článek hodný možná i pro prošetření policii, pro hanobení určité skupiny lidí. Tohle by nazval bývalý prezident zaslouženě "novinářskou žumpou".
To není urážka, to je konstatování. Ta redaktorka je nesmírně omezená. Vše je o úhlu pohledu.Pro mnohé je to ona, kdo je lůzou. Na druhém pólu Gaussovy křivky .
Kde je druhý pól, Gaussova křivko?
Odjakživa nebyl lůzou ten, kdo se dokázal poctivě živit a naopak ten, kdo, byť zdravý, neustále žebral a kvičel, že má málo. Chudoba cti netratí, ale to kvičení a nadávání ano.
Články FORA 24 čtu jen vyjímečně ,ale vzhledem k autorce tzv Hovorkové,která ve svýcj článcích jen lže,křivě obviňuje a zráží se musím a také vzhledem k počtu diskutujících vyjádřit,protože hrubě urazila nejen mně ,ale i další tisíce obyvatel Severomoravského kraje,kteří patří mezi nejpacovitější občany tohoto státu a v současné době nejpostiženějšími činnosti této vlády.
A proto budu v takový případech stále a opakovaně připomínat citát ctihodného pana Wericha : "Pábové,s blbejma nediskutujte,jednak je to ztráta čau a jednak jim porokazujete laskavost ,,ŽE JE VŮBEC BERETE NA VĚDOMÍ "
Je tou lůzou myšlen Rakušan ?
Je.
TAk když člověk nesouhlasí s pětikolkou a jejich představiteli,kteří tuto zem vysávají a raději se starají o cizí zem,je hned dezolát a lůza.Díky této lůze jste u koryt prasata,máte tučné výplaty a žijete si nad poměry.Každému jednomu z té pětikolky bych vzala jejich výsady a dala plat toho obyčejného člověka aby si to vyzkoušel sám.
i kdyz nesouhlasis, mužes diskutovat a predkladat sve navrhy. Misto toho luza tyka a ješte vyhrozuje nasaami od krumpace.jste hnus a dno!