1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Paní Hovorková to napsala přesně. Že trefila hřebíček na hlavičku hezky ukazuje to, jak místním diskuzním dezolátům může rozčílením prasknout žilka.

11
Před 1 rokem
Petr Maršálek

A jinak doma jsou všichni zdraví?

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Kdo je u vás lůza zumpo .Lůza je tak maximálně Rakušan

73
Před 1 rokem
Vasek Kamenec

potrefená lůza? Vlastně husa?

31
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Takže lidé kteří mají jiný názor na politiku této vlády je lůza. Já bych to viděla tak že si konečně vyslechl obyčejný lid z ulice kam naše nemilovaná vláda vůbec nechodí.

3
Před 1 rokem

Kdo je u redaktorky lůza? Tito lidé celý život poctivě pracovali a jen vyjádřili své rozhořčení a zlost na podmínky, do kterých je současná vláda dostala.

10
Před 1 rokem

Už slovo Rakušan a zvedá se mě žalůdek. Vůbec nejde slovně popsat,co to je za stvoření,které ujelo fotrovy přes gumu....

3
Před 1 rokem

Zcela "nezávislé" Fórum 24(Seznam) opět nezklamalo...pravda je že Rakušan má odvahu, ale upřímně co čekal, po tom co on a vládní šlechta poslední dva roky v této zemi předvádí ...🤔

4
Před 1 rokem

Vy co tady vykřikujete že nejste lůza. Jste lůza a zajímalo by mě kde a nebo zda vůbec pracujete. I v práci je potřeba přemýšlet a to jde úplně mimo vás, tak se ptám.

5
Před 1 rokem
Theodor Nový

Ty si lůza

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Stejně jako já jsem pro slečnu Hovorkovou lůza, stejně tak ona je pro mne laciná sociální pracovnice z oblasti šedé ekonomiky !!

14
Před 1 rokem
Jan Kratochvíl

Koho chleba jíš,toho píseň zpívej !!!!!!!

Před 1 rokem

Co si to ta Hovorková dovoluje jak se vyjadřuje o lidech v naší zemi tak ji vychovali rodiče fuj hrubého zrna bych musela použít vůči ní 😩

6
Před 1 rokem
Dana Holubcová

Má právo na názor? Chcete jí upírat právo na svobodu slova?

Před 1 rokem

Tenhle článek je báječné retro. Asi jako Rudé právo někdy v polovině osmdesátých let. Jen místo příživníků, používá výrazy jako třeba dezoláti.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt