Paní Hovorková to napsala přesně. Že trefila hřebíček na hlavičku hezky ukazuje to, jak místním diskuzním dezolátům může rozčílením prasknout žilka.
A jinak doma jsou všichni zdraví?
Kdo je u vás lůza zumpo .Lůza je tak maximálně Rakušan
potrefená lůza? Vlastně husa?
Takže lidé kteří mají jiný názor na politiku této vlády je lůza. Já bych to viděla tak že si konečně vyslechl obyčejný lid z ulice kam naše nemilovaná vláda vůbec nechodí.
Kdo je u redaktorky lůza? Tito lidé celý život poctivě pracovali a jen vyjádřili své rozhořčení a zlost na podmínky, do kterých je současná vláda dostala.
Už slovo Rakušan a zvedá se mě žalůdek. Vůbec nejde slovně popsat,co to je za stvoření,které ujelo fotrovy přes gumu....
Zcela "nezávislé" Fórum 24(Seznam) opět nezklamalo...pravda je že Rakušan má odvahu, ale upřímně co čekal, po tom co on a vládní šlechta poslední dva roky v této zemi předvádí ...🤔
Vy co tady vykřikujete že nejste lůza. Jste lůza a zajímalo by mě kde a nebo zda vůbec pracujete. I v práci je potřeba přemýšlet a to jde úplně mimo vás, tak se ptám.
Ty si lůza
Stejně jako já jsem pro slečnu Hovorkovou lůza, stejně tak ona je pro mne laciná sociální pracovnice z oblasti šedé ekonomiky !!
Koho chleba jíš,toho píseň zpívej !!!!!!!
Co si to ta Hovorková dovoluje jak se vyjadřuje o lidech v naší zemi tak ji vychovali rodiče fuj hrubého zrna bych musela použít vůči ní 😩
Má právo na názor? Chcete jí upírat právo na svobodu slova?
Tenhle článek je báječné retro. Asi jako Rudé právo někdy v polovině osmdesátých let. Jen místo příživníků, používá výrazy jako třeba dezoláti.