1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak Johana Hovorková je pitomá. Tyhlencty hlupačky také nadělají jenom škodu. Karviňoci zrovna nejsou intelektuální výkvět, ale Hovorková také ne.

2
Před 1 rokem

dnešní demokraté se odhalili už úplně. máš jiný názor, jsi lůza, nesouhlasíš s vládou, jsi dezolát. co k tomu dodat?

11
Před 1 rokem
Miloslav Kazda

Mě by ten tvůj údajný názor zajímal. Směsici vzájemně odporujících frází spojených s nenávistí a podporou demagogů za názor totiž nepovažuji.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Vyřvali se, poplácali po ramenou , jak to tomu ministrovi nandali a šli do hospody na pívo 🙂 . Co jiného, že ?

20
Před 1 rokem
Josef Jarolím

🤮🤮🤮

1
Před 1 rokem

Na tento článek na Forum24 a p.Hovorkovou nemá cenu reagovat.Je to ubohost a Vy všichni, kteří tady dohadujete jim děláte radost.

14
Před 1 rokem

Lůza je Rakušan a Fórum 24.

4
Před 1 rokem

mimochodem, to, že zastoupení plebsu ve společnosti se už od starého Říma pohybuje kolem cca 75% je ze zdejší diskuse a hodnocení jednotlivých příspěvků jasně patrné

7
Před 1 rokem

Kdyby blbost nadnášela,zak ta lůza Hovorková létá jak holubička..normální domácí zvíře..

9
Před 1 rokem
Roman Urban

A vy překonáte rychlost světla.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Kdo psal tento článek , je člověk s poruchou osobnosti a silně nevyrovnaný !!

Prostě ukrajinofil s poruchou osobnosti, jak nechutné !

7

Tak obyčejný český člověk který má svůj názor je lůza?Co jste vy,vyžírkové a podporanti uk feťáka somráka a komika?

20
Před 1 rokem

První chyba, kterou učinil, byla, že nemluvil spisovně česky, ale slengově (čecháčkovsky). Na to jsou v těchto končinách velmi citliví.

4
Před 1 rokem
Václav Pop

V Karviné se mluví spisovně česky? A třeba obzvláště horníci? Ti na studium spisovné češtiny určitě mají čas, třeba mezi směnami ... 🙂

Ale snad jste to myslel jako vtip, já také nikomu z Moravy nepředhazuji jeho vyzpívanou češtinu, prostě proto, že mi nevadí.

Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt