Tak Johana Hovorková je pitomá. Tyhlencty hlupačky také nadělají jenom škodu. Karviňoci zrovna nejsou intelektuální výkvět, ale Hovorková také ne.
dnešní demokraté se odhalili už úplně. máš jiný názor, jsi lůza, nesouhlasíš s vládou, jsi dezolát. co k tomu dodat?
Mě by ten tvůj údajný názor zajímal. Směsici vzájemně odporujících frází spojených s nenávistí a podporou demagogů za názor totiž nepovažuji.
Vyřvali se, poplácali po ramenou , jak to tomu ministrovi nandali a šli do hospody na pívo 🙂 . Co jiného, že ?
🤮🤮🤮
Na tento článek na Forum24 a p.Hovorkovou nemá cenu reagovat.Je to ubohost a Vy všichni, kteří tady dohadujete jim děláte radost.
Lůza je Rakušan a Fórum 24.
mimochodem, to, že zastoupení plebsu ve společnosti se už od starého Říma pohybuje kolem cca 75% je ze zdejší diskuse a hodnocení jednotlivých příspěvků jasně patrné
Kdyby blbost nadnášela,zak ta lůza Hovorková létá jak holubička..normální domácí zvíře..
A vy překonáte rychlost světla.
Kdo psal tento článek , je člověk s poruchou osobnosti a silně nevyrovnaný !!
Prostě ukrajinofil s poruchou osobnosti, jak nechutné !
Tak obyčejný český člověk který má svůj názor je lůza?Co jste vy,vyžírkové a podporanti uk feťáka somráka a komika?
První chyba, kterou učinil, byla, že nemluvil spisovně česky, ale slengově (čecháčkovsky). Na to jsou v těchto končinách velmi citliví.
V Karviné se mluví spisovně česky? A třeba obzvláště horníci? Ti na studium spisovné češtiny určitě mají čas, třeba mezi směnami ... 🙂
Ale snad jste to myslel jako vtip, já také nikomu z Moravy nepředhazuji jeho vyzpívanou češtinu, prostě proto, že mi nevadí.