Zase prázdná palice Hovorkova.
Ta až prozře, tak se z toho zblázní.
Pane Rakušané, díky. Odpírat zlu je nebezpečné. Zlo vítězí nad slabostí. Hodně sil Vám přeji, nenechte se odradit..
Já zde nevidím důvod k díkům....
Mladá paní,vás museli šlapat a solit.Jinak by jste nemohla vypustit takovou zelňačku.A to jsem proti vám ještě slušně napsal.
Vleze do hospody a chce debatovat jako v parlamentu. Co od toho očekával a zvlášť v Karviné?
Može byt rad, že nedostal po čuni.
Takovéto pohrdání a opovrhování normálními pracujícími občany musí být náležitě potrestáno, musíme k volbám!
Místo urážení se sebou něco dělejte. Když se budete zajímat o to jak věci skutečně fungují a ne to co vám nabulíkuje nějaký dezinformátor přestanete psát nesmysly a nebudete volit váš obraz ve sněmovně
Týjo, já když napíšu “lůza” tak dostanu banána! Zajímavá morálka 😂😂😂
Vy jste hovádka boží, kdo nejde s vámi je lůza?
nevíte kdo je lůza
Tento o článek je ohromná propagace ANO,která nemá s rozkradením státu nic společného.Proto má tak vysoké preference.
Svatá prostoto 🤦😃
Jak se říká rádoby-novinářům, kteří se neštítí takto nazvat lidi? Paní Hovorková, zřejmě někde ve výchově chyba, ne?
A vy nenazýváte "rádoby novináře"... že se neštítíte... 🤦♂️ Tomu se říká klasická dutá hlava, která něco říká a ve druhé větě udělá to samé na co si stěžuje... Zřejmě chyba ve výchově...
Ta lůza na toho ksichta maká,my toho darmošlapa zivime. Celá republika
Ti, co tam kvičeli, těžko.