I kdepak milí eurosoudruzi! 😁 Fico si pouze nechce nechat nic líbit od té progresivistické a eurokomunistické bandy. Fico nikdy nikoho neoznačoval jako vraha Kuciaka! To dělali ti vaši progresivní milánci Šimečka a spol. a spolu s nimi veřejnoprogresivní média. Dnes ti demohošani pouze sklízí co zaseli. 🤷♀️
Používáš nesmyslná sousloví a termíny. Vím, žes ty neologismy a floskule nevymyslel, ale je vidět, že smysl si jen mlhavé domýšlíš. Chybí ti odhadem ještě dva semestry k absolvování školy života....
Fico především lezi v žaludku těm,kteri za každou cenu chtějí zbordelizovat Evropu ještě víc než je.
Byl demokraticky zvolen?vyhrál volby?
Lituji Slováci svého rozhodnutí?
Ano,ano,zřejmě ne.
Že se opozice nedokáže smířit s prohrou je věc jiná.
Adolf Hitler byl zvolen taky v regulérních volbách a litovali Němci svého rozhodnutí? Do začátky války ne, pak ho ale proklínali do pekel horoucích.
Historie se ráda opakuje a národ, který ji nezná, musí si ji prožít znovu.
Jestli liberalismus je rakovina, pak komunismus a k memu pridruzena kolaborace s postkomunistickym vrahem je mor, ktery znici vsechny nakazene.
Dobrý den. Přečetl jsem si komentář od Jiřího X Doležala, od " Fóra 24 ". - Reakce, na vystoupení Roberta Fica k výročí Cirila a Metoděje na Děvíně. No co na tento komentář pana Doležala z fóra 24 říci ? To by bylo hodně dlouhé....Je to klasický model přiblblého, pisálka, který tak jako jemu podobní pisálkové , naprosto vůbec nedokážou objektivně popsat situaci. Vytrhávají výroky , (pro ně nepřijatelných politiků, či známých osobností) z kontextu , k tomu si je poupraví svými zaujatými komentáři a závěry a pošlou takto zdeformované do éteru, či novin. - S tím závěrem jak Fico, Orbán a pár dalších, kteří mají odvahu jednat a mluvit v zájmu svojí vlasti. Nazývat věci pravými jmény. Právě zrovna premiér Fico , a jeho vláda jsou ti, kteří všechny svoje kroky probírají veřejné na videích , kde VŽDY PODLOŽENÝMI ARGUMENTY vysvětlují důvody svého jednání. Pro nezasvěcené a neznalé můžou být jejich kroky a změny třeba i nepřijatelné. NAOPAK. - Ty opatření jsou nutné !! Měli bychom si vážit takových lidí jako Fico a dalších, jemu podobných, kteří se nebojí řešit nepopulární a důležité věci. Jsou i v Česku politici, či veřejně známí důležití lidé kteří dokáží nazývat věci pravými jmény a jednat v zájmu vlasti.
Právě zrovna naopak, tito PŘIBLBLÍ PISÁLCI, jako Jiří X Doležal a jemu podobní, (je jich hodně) obrovskou mírou přispívají k rozdělování společnosti !!!
Brzo přijde změna volebního systému. Cílem bude likvidace opozičních stran.
To Fico neudělá. Ale u nás k tomu spějeme. Ministr pravdy Foltýn je prvním krokem.
Bojuje proti LGBT ale veřejná podpora homosexuálního prezidenta Pelegriniho je v pořádku . Takovej bizar vymýšlíš jen na Slovensku
No víte, stejně jako mě, mu homosexuálové nevadí.
Vadí mu, stejně jako mě, homosexualismus. Adorace homosexuality, její propagace ve školách, zvrácené pochody etc.....
Další bullshit, příkopy vytváří pisálci jako vy, co neustále někoho nálepkují, uráží, poučují.. Lidi zase tak blbý nejsou a vidí srdcem, co ste v jádru zač a kolik nenávisti k lidem tam je.
Co jste v jádru zač, jsem si přečetl. Bída.
Pane Doležale (toto oslovení používám s velkým sebezapřením), lžete, manipuluje a dezinformujete.
Jste to nejhlubší dno.
Když nemám relevantní argument, označím autora textu, který mi nevoní, za "dno", "nejhlubší dno". Z toho pojmu se už na této platformě stala doslova odrhovačka, oblíbená zejména u komentujících, kterým na víc, než omílat jedno a to samé, nebylo přírodou dáno.
Pusťte raději celý jeho projev a nelžete zde, media tady nejsou od toho aby radili lidem co si mají myslet!!! Kéž bychom už měli taky takového premiéra a presidenta.
Kuš....premiér , který má v historii velebordel a neví ,že Cyril a Metoděj pocházejí z řecké Soluně a tudíž nemají se Slovany nic společného ,by se měl vrátit do školy a doplnit si ty mezery ve vzdělání....sledoval jsem jeho projev a mohu říct ,že mi z něj bylo na zvracení.
J.X.D. je přisátej na F24. Jiříku, Ficův projev na Děvíně jsem viděl, takže máš smůlu. Mě ty tvoje kydy do hlavy nenatlučeš. Švihni si a piš o kampeličce a převýchově barmských žen z Fialovi finanční nadace.