1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

I kdepak milí eurosoudruzi! 😁 Fico si pouze nechce nechat nic líbit od té progresivistické a eurokomunistické bandy. Fico nikdy nikoho neoznačoval jako vraha Kuciaka! To dělali ti vaši progresivní milánci Šimečka a spol. a spolu s nimi veřejnoprogresivní média. Dnes ti demohošani pouze sklízí co zaseli. 🤷‍♀️

17
Před 7 měsíci
Petr Mareček

Používáš nesmyslná sousloví a termíny. Vím, žes ty neologismy a floskule nevymyslel, ale je vidět, že smysl si jen mlhavé domýšlíš. Chybí ti odhadem ještě dva semestry k absolvování školy života....

Před 7 měsíci

Fico především lezi v žaludku těm,kteri za každou cenu chtějí zbordelizovat Evropu ještě víc než je.

Byl demokraticky zvolen?vyhrál volby?

Lituji Slováci svého rozhodnutí?

Ano,ano,zřejmě ne.

Že se opozice nedokáže smířit s prohrou je věc jiná.

18
Před 7 měsíci
Karel Dvořák

Adolf Hitler byl zvolen taky v regulérních volbách a litovali Němci svého rozhodnutí? Do začátky války ne, pak ho ale proklínali do pekel horoucích.

Historie se ráda opakuje a národ, který ji nezná, musí si ji prožít znovu.

12
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Jestli liberalismus je rakovina, pak komunismus a k memu pridruzena kolaborace s postkomunistickym vrahem je mor, ktery znici vsechny nakazene.

34
Před 7 měsíci

Dobrý den. Přečetl jsem si komentář od Jiřího X Doležala, od " Fóra 24 ". - Reakce, na vystoupení Roberta Fica k výročí Cirila a Metoděje na Děvíně. No co na tento komentář pana Doležala z fóra 24 říci ? To by bylo hodně dlouhé....Je to klasický model přiblblého, pisálka, který tak jako jemu podobní pisálkové , naprosto vůbec nedokážou objektivně popsat situaci. Vytrhávají výroky , (pro ně nepřijatelných politiků, či známých osobností) z kontextu , k tomu si je poupraví svými zaujatými komentáři a závěry a pošlou takto zdeformované do éteru, či novin. - S tím závěrem jak Fico, Orbán a pár dalších, kteří mají odvahu jednat a mluvit v zájmu svojí vlasti. Nazývat věci pravými jmény. Právě zrovna premiér Fico , a jeho vláda jsou ti, kteří všechny svoje kroky probírají veřejné na videích , kde VŽDY PODLOŽENÝMI ARGUMENTY vysvětlují důvody svého jednání. Pro nezasvěcené a neznalé můžou být jejich kroky a změny třeba i nepřijatelné. NAOPAK. - Ty opatření jsou nutné !! Měli bychom si vážit takových lidí jako Fico a dalších, jemu podobných, kteří se nebojí řešit nepopulární a důležité věci. Jsou i v Česku politici, či veřejně známí důležití lidé kteří dokáží nazývat věci pravými jmény a jednat v zájmu vlasti.

Právě zrovna naopak, tito PŘIBLBLÍ PISÁLCI, jako Jiří X Doležal a jemu podobní, (je jich hodně) obrovskou mírou přispívají k rozdělování společnosti !!!

6
Před 7 měsíci

Brzo přijde změna volebního systému. Cílem bude likvidace opozičních stran.

2
Před 7 měsíci
Iveta Jarosova

To Fico neudělá. Ale u nás k tomu spějeme. Ministr pravdy Foltýn je prvním krokem.

9
Před 7 měsíci

Bojuje proti LGBT ale veřejná podpora homosexuálního prezidenta Pelegriniho je v pořádku . Takovej bizar vymýšlíš jen na Slovensku

1
Před 7 měsíci
Lukas Richtr

No víte, stejně jako mě, mu homosexuálové nevadí.

Vadí mu, stejně jako mě, homosexualismus. Adorace homosexuality, její propagace ve školách, zvrácené pochody etc.....

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Další bullshit, příkopy vytváří pisálci jako vy, co neustále někoho nálepkují, uráží, poučují.. Lidi zase tak blbý nejsou a vidí srdcem, co ste v jádru zač a kolik nenávisti k lidem tam je.

13
Před 7 měsíci
Martin Kastnar

Co jste v jádru zač, jsem si přečetl. Bída.

3
Před 7 měsíci

Pane Doležale (toto oslovení používám s velkým sebezapřením), lžete, manipuluje a dezinformujete.

Jste to nejhlubší dno.

14
Před 7 měsíci
Václav Roškota

Když nemám relevantní argument, označím autora textu, který mi nevoní, za "dno", "nejhlubší dno". Z toho pojmu se už na této platformě stala doslova odrhovačka, oblíbená zejména u komentujících, kterým na víc, než omílat jedno a to samé, nebylo přírodou dáno.

Před 7 měsíci

Pusťte raději celý jeho projev a nelžete zde, media tady nejsou od toho aby radili lidem co si mají myslet!!! Kéž bychom už měli taky takového premiéra a presidenta.

17
Před 7 měsíci
Venda Svačina

Kuš....premiér , který má v historii velebordel a neví ,že Cyril a Metoděj pocházejí z řecké Soluně a tudíž nemají se Slovany nic společného ,by se měl vrátit do školy a doplnit si ty mezery ve vzdělání....sledoval jsem jeho projev a mohu říct ,že mi z něj bylo na zvracení.

8
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 7 měsíci

J.X.D. je přisátej na F24. Jiříku, Ficův projev na Děvíně jsem viděl, takže máš smůlu. Mě ty tvoje kydy do hlavy nenatlučeš. Švihni si a piš o kampeličce a převýchově barmských žen z Fialovi finanční nadace.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt