To náš Péťa takto blbě neplácá, ten jako maňásek mává packama a mlátí prázdnou slámu. Kritizujem slováky a sami v chlévě máme mrvu.
Fico lže, ale co Doležal? Příchod věrozvěstů do Čech a na Slovensko? Historicky je doloženo, že přišli na Velkou Moravu. Čechizace Moravy v nejhrubším ražení.
Jde o dnes už standardní projev velkočecháčkovství.
Až progresiviste veřejně odsoudí nájezdy muslimů na křesťanské a animistické vesnice v Africe, aby si z nich udělali otroky, pak budu uvažovat o tom, že jejich názorům dám svou pozornost. Buď je neštěstí a utrpení pro všechny stejné nebo si jsou někteří rovnější.
Ať se pisatel článku stará o prohlubování příkopů u nás a Slováky nechá na pokoji.
To nejsou příkopy mezi Čechy a Slováky, ale příkop mezi demokracií a diktaturou.
Pro Felix.Doležal. Máte velký mezery ve vzdělání. Cyril s Metodějem nepřišli do čech, ale na Velkou Moravu, jelikož v té době ještě žádný čechy neexistovaly!
Asi jsem slyšel jiný projev než je komentován. Najít tam tolik zášti není jen tak. Ne se všim souhlasím ale trochu objektivity by neškodilo.
pokud předseda vlády řekne,, že svoboda je rakovina, tak to je zásadní a není třeba hledat další problémy. a samozřejmě svobodu označí nějakým vlastním termínem jako třeba libertalismus nebo co
Fico a jeho spolusouputnici vladou je dno spolecnosti na druhou stranu koho si zvolili toho tam maji
pane Musile kecate hlouposti
skoro polovina slovenských voliču toto vůbec nechtěla a to jak ve volbách do SNR
tak potom prezidentských
v posledních do EP již volili tak že kvůli tomu nemůže ta fico banda klidně spát
vidí jasné že za necelé 4 roky budou nové volby a potom Čauko fico
Copak jsou Slováci hluší a slepí, Fico je žena do temna.
Vidíte a já jsem si myslel, že je to mužský.
Říci zůstal jen přízemním provinčním politikem a promarnil šanci stát se opravdovou osobností. Bohužel lůza mu naslouchá…
Proč se furt pletete do politiky Slovenska.
Že u nás profesor rozdělil republiku to Vás ne...re,tak se vzbuďte.
a koho rozdělil tebe????