1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Dobré ráno. Po vraždě novináře Kuciaka a jeho přítelkyně jsem si říkal, dost bolo Fica a jeho SMERU na Východ. To jak jsem se mýlil ukázaly volby na Slovensku do Národní rady a prezidentské. Občané Slovenské republiky si přejí návrat do veliké náruče SOVÉTSKÝCH svazových republik. Západ jim pomohl k velikému rozvoji po roce 1992 a to je jim teď jedno. Premiér/bohužel/ Fico rozděloval slovenskou společnost stále neustálým napadáním prezidentky Čaputové. To jak o ní mluvil nemohu napsat, bylo by to na doživotní BAN. Dnes jsem rád, že nejsme se Slováky na jedné lodi a každý plujeme na své. Těm rozumným Slovákům mohu jenom vzkázat jak říkal můj dědeček: "VYDRŽTE" a možná někdy bude Slovensko opět svobodnou zemí bez cenzury a vlády jednoho muže.✨.

78
Před 7 měsíci
Jirka Srom

....neradujte se, budeme na tom stejně, tady vyhraje Bureš....

18
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

Robert Fico neuvěřitelným způsobem rozdělil společnost na Slovensku. Jeho politika je úplně celá založena na rozdělování společnosti. Co se mu ale musí přiznat, v demagogii je jeden z nejlepších, řekl bych že demagogii dovedl k dokonalosti.

70
Před 7 měsíci
Tomáš Kadečka

Si asi úplne mimo! demagog zostavoval vládu už niekoľkokrát,niečo za tú dobu pre SLOVENSKO urobil a ak niekto rozdeĺuje Slovákov tak je to Šimečka,Grolich a spol! Zatial iba kecajú a zatial pre SLOVENSKO NIČ NEUROBILI! A nezabudni kto vytvoril vraha....A ak chceš niečo tvrdiť,tak cestuj po SLOVENSKU a nepodliehaj novinárskej žumpe a českým politikom. Fico tu je vždy pre SLOVÁKOV a nie pre darmožráčov z EP!

76
Před 7 měsíci

Nikdo se nemusí Fica bát. A pokud jde o autora článku - ten ať se bojí. je přece známý jako starý nemrava.

Jakmile začnou západní hodnoty hájit takoví jako je F.X.Doležal - je to s nimi zlé. Vede-li svoboda k rozšířenému podřezávání krků je to divná svoboda a divná hodnota.

Ti, co touží po ambicích v politice, aniž na to mají a vynikají potom zejména žvaněním, si berou demokracii jako obušek. Třeba pana Šimečku viditelně nezajímají hospodářské problémy Slovenska, on se od rána do večera živí tím, že vykřikuje, že je na Slovensku ohrožena svoboda a demokracie. S paní Kolíkovou s pološílenýma očima mají snad tu demokracii a svobodu k snídani, obědu i večeři.

Vezměte tuto výzbroj novinářům z Fóra a nebudou mít o čem psát.

Takže Fica se není třeba obávat. Má spoustu jiných starostí. Jednou je i vyčištění Augiášova chléva po předchozí vládě. A vrátit Slovensko k prosperitě.

Demokracii má Slovensko v Ústavě. A Ústavní soud potvrdil Ficovi všechny jím navrhované, i velmi závažné změny. A ti, co se živí jen žvásty o ohrožení demokracie se z toho mohou pominout.

54
Před 7 měsíci
Stanislav Zapletal

Plivnout si na novináře a oslavovat nenávistného autoritáře, že likviduje demokracii. Tak se rodí diktatury.

37
Před 7 měsíci

Hitler, Stalin či Putin..ti všichni měli na liberální demokracii shodný názor s Ficem..

54
Před 7 měsíci
Ivan Kořínek

Nesmysl!

20
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

"neznamenalo výročí příchodu kultury do Čech a na Slovensko." Ta to věta je hrubou urážkou Moravy a Moravanů. Je to zjevná dezinformace - jasný důkaz, že Forum24 šíří dezinformace. Žádám omluvu.

16
Před 7 měsíci

Ten clovek je hrobnikem Slovenska. A Slovaci mu zdatne pomahaji. Diky Bohu jsme se rozdelili, neumim si predstavit spoluziti.

112
Před 7 měsíci
Radovan Wicha

Bohuzel, je to vina znacne casti Slovaku, ze nejsou schopni poznat zlo, lzi, demagogii a obdivuji slovenskeho komunistu Fica ruskeho vraha Putina, stejne tak to bylo za Tisa s Hitlerem, neni se co divit, geny naroda spolu s hlouposti se prenaseji efektivne.

86
Před 7 měsíci

Mě osobně přijde být liberální a tolerantní k ostatním úplně samozřejmé. Ale znám dost lidí, kterým to samozřejmé není. Rozčiluje je, že má někdo roztrhané kalhoty, rozčiluje je, že někdo jede na koloběžce, rozčiluje je, že má někdo elektrické auto, rozčiluje je, že má někdo na střeše solární panely, rozčiluje je, že místní obchod v sobotu zavřel. A řešení vidí v tom, že by tyto věci měl někdo zakázat a obchodu přikázat otevřít.

29
Před 7 měsíci
Karel Stržanovský

no to je jen půlka, druhou půlku rozčiluje, že je obchod otevřený, že má někdo drahé kalhoty, a že někdo jede na kole a že má někdo na střeše kolektory.

13
Před 7 měsíci

Fico není člověk spojující, ale jako jeho předchůdce Tuka, rozdělující...

Jeho proslovy jsou téměř totožné.... Nevím, zda to pan Fico ví / a to asi ano /, nebo, je po nemoci a i před ní nějak mimo. Jen by měl občas mrknout,co jeho souvěrci Slovensku udělali a jak skončili../ to jistě nyní nehrozí, ale toho by si měl vážit, ne to dehonestovat /. Pro mne velmi zlý člověk. Slováky mám rád, mám tam rodinu a nějakej uřvanej Fico nás nerozhodí

24
Před 7 měsíci
Breckamil Milan

Co to plácate za nesmysly!

15
Před 7 měsíci

Fico se s dvojitým bypassem /!!!) vrátil do politiky pomstít. A teď to přitvrdil.

12
Před 7 měsíci
Antonín Horák

Obávám se, že nastane vlna připrchlíků ze Slovenska.

4
Před 7 měsíci

Tiso byl odsouzen za vlastizradu a oběšen... Fico je bolševickou lůzou veleben stejně jako byl Tiso opěvován tou fašistickou. Vidím tady jistou paralelu.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt