1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Svatý otec Fico

8
Před 8 měsíci
Jan Novák

Na toho se už vaří voda.

Před 8 měsíci

Inu, každý populista s diktátorskými sklony, jako je Fico a třeba i Trump, potřebuje něco jako zapálení Říšského sněmu, aby to pak mohl dokonale využít. Už se ale nedívají do historie, jak to se všemi podobnými populisty nakonec dopadlo. Bohužel ale než neslavně skončili, zanechali za sebou obrovskou zkázu a zmar.

17
Před 8 měsíci
Pavel Ries

To popisujete sebe? Nebo koho, pane Riesi?

12
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Co bolo to bolo terazky jsem silnější a agresivnější a tvrdší treste se já vám ukáži vy holoto

47
Před 8 měsíci

Obestírá mne hrůza, když pozoruji tohoto slovenského politika, jak manipuluje s nejnižšími pudy obyvatelstva, tím spíš, že i my máme svého "Fica", který se už třese na to, že se (opět) chopí vlády, čímž bude pokračovat v díle zkázy na české společnosti.

16
Před 8 měsíci
Rostislav Moldan

Moldane, vždyť Petr Fiala je stále českým premiérem, tak nepište, že se třese znovu na trůn.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

První co bych zakázal by byly štvavé plátky jako je Forum, které nepíší nestranně , objektivně a nezaujatě o tom co se děje u nás a ve světě.

28
Před 8 měsíciUpraveno
Michal Pešek

Proč to čtete?

Mohl byste mi zmínit, který tuzemský plátek je objektivní?

15
Před 8 měsíci

Chudáci Slováci, ale co si nadrobili, to si musí sníst. Take my jsme museli pretrpet lhare na Hradě a Babise. Konecne jsou pryč a proto se začíná dařit, vcetne napraveni reputace ve světě.

18
Před 8 měsíci

Sbohem slovensko, bude ti hůř.

12
Před 8 měsíci

Tuhle válku nad Slovenskem Fico vyhraje, vyhlašuje ji v jejím plném průběhu. Slovák ještě nepřišel na chuť svobodnému Slovensku, ještě pořád si potřebuje užít silné Slovensko, přestože silné Slovensko může být zároveň i svobodné Slovensko. Zatím, škoda, platí jedno nebo druhé. Držím palečky bratia.

6
Před 8 měsíci

Fico je kovanej bolševik,to rozeštvávaní lidí na Slovensku ho baví, je to kariérista který momentálně vsadil na diktaturu Putina, chtěl by něco podobného na Slovensku.

14
Před 8 měsíci

Druhý Tuka / reikarnace /.... ví pan Fico, jak prosil o odpuštění za xenofobi, kterou živili před smrtí.... / Nehrozí mu osud pana Tuky, ale boží mlýny si najdou své \

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt