Svatý otec Fico
Na toho se už vaří voda.
Inu, každý populista s diktátorskými sklony, jako je Fico a třeba i Trump, potřebuje něco jako zapálení Říšského sněmu, aby to pak mohl dokonale využít. Už se ale nedívají do historie, jak to se všemi podobnými populisty nakonec dopadlo. Bohužel ale než neslavně skončili, zanechali za sebou obrovskou zkázu a zmar.
To popisujete sebe? Nebo koho, pane Riesi?
Co bolo to bolo terazky jsem silnější a agresivnější a tvrdší treste se já vám ukáži vy holoto
Obestírá mne hrůza, když pozoruji tohoto slovenského politika, jak manipuluje s nejnižšími pudy obyvatelstva, tím spíš, že i my máme svého "Fica", který se už třese na to, že se (opět) chopí vlády, čímž bude pokračovat v díle zkázy na české společnosti.
Moldane, vždyť Petr Fiala je stále českým premiérem, tak nepište, že se třese znovu na trůn.
První co bych zakázal by byly štvavé plátky jako je Forum, které nepíší nestranně , objektivně a nezaujatě o tom co se děje u nás a ve světě.
Proč to čtete?
Mohl byste mi zmínit, který tuzemský plátek je objektivní?
Chudáci Slováci, ale co si nadrobili, to si musí sníst. Take my jsme museli pretrpet lhare na Hradě a Babise. Konecne jsou pryč a proto se začíná dařit, vcetne napraveni reputace ve světě.
Sbohem slovensko, bude ti hůř.
Tuhle válku nad Slovenskem Fico vyhraje, vyhlašuje ji v jejím plném průběhu. Slovák ještě nepřišel na chuť svobodnému Slovensku, ještě pořád si potřebuje užít silné Slovensko, přestože silné Slovensko může být zároveň i svobodné Slovensko. Zatím, škoda, platí jedno nebo druhé. Držím palečky bratia.
Fico je kovanej bolševik,to rozeštvávaní lidí na Slovensku ho baví, je to kariérista který momentálně vsadil na diktaturu Putina, chtěl by něco podobného na Slovensku.
Druhý Tuka / reikarnace /.... ví pan Fico, jak prosil o odpuštění za xenofobi, kterou živili před smrtí.... / Nehrozí mu osud pana Tuky, ale boží mlýny si najdou své \