Kdepak jsme něco podobného již slyšeli?Už jsem si vzpomněla.Nezačal takhle nějak vzestup Hitlera potažmo fanatického fašismu?
Doporučuji pozorně sledovat slovenskou realitu a transponovat ji v myšlenkách k nám, do fiktivní situace, kdyby v příštích volbách zvítězila "opozice".
Slovo opozice dávám do uvozovek, protože naše opozice je nestátotvorná, a tudíž ji tento titul nepřísluší.
vyhlásením vojny, sa stáva pre postihnutého legitímnym nepriateľom. Zjavne ho čaká v budúcnosti ešte veľa nepríjemných prekvapení...
Naprosto v pořádku, naučit tu svoloč slušnému chování.
Na tebe by se měl Fico taky zaměřit .
A na co se zmůže náš Signalista? Jen na obecné politologické fráze. Dělá jenom patolízala EU
Pane, mám tomu rozumět tak, že chcete aby se premiér PF začal chovat tak, jako premiér Fico ? Já tedy ne. Slováci dříve, nebo později sami pochopí, že v rámci jejich volby šlápli hodně vedle. Všechny kroky, které Fico realizuje je likvidace jakékoliv opozice ( politické, mediální, apod. ), s jediným cílem po všech stranách ovládnout Slovensko ke svým zájmům a zájmům jeho nejbližších spolupracovníků.
PS. jenom dodávám, že nejsem fanda našeho PF.
Po té střelbě co mu zbývá. Pro něho teď platí eunuchu, eunuchu na těle i na duchu.
Fórum 24 🤮🤮🤮 a pán premiér Robert Fico 🤗🤗🤗🤗👍😁 takže nič nové 😂
🤮🤮🤮 🤗🤗🤗🤗👍😁 😂 - trochu schíza, ne?
Redaktoři bez mozku to je Forum 24. Jedna hovadina za druhou a hlupáci je podporují.
spadls z hrušky?
Asi mu jedno poučení nestačilo. Sotva ho trochu dali do kupy už zase dělá vlny
To je super, když člověk může u sousedů sledovat jako v akváriu, kam to povede, než se to stane i u nás...