1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíciUpraveno

Fico by se měl v prvé řadě podívat sám na sebe, na své chování na náměstích, na to jakou skvadrou gaunerů se obklopil, jak začal v zájmu beztrestnosti své a svých kompliců likvidovat prokuraturu, policii a média. Tady by měl hledat důvod toho co se mu stalo. Toho ovšem on není schopen.

45
Před 8 měsíci
Zdeněk Miluška

Zdravím . P. Fiala také vyhlásil válku opozici a co . Médiim válku nevyhlásil a zvláště ČT válku nevyhlásil proto ,že jsou to jeho chlapci a děvčata .A pějí stejnou písenˇ - KUPŘEDU LEVÁ ,KUPŘEDU LEVÁ ,ZPÁTKY NI KROK - .

9
Před 8 měsíci

Fico, Orbán, Babiš jen používají taktiku Htlera, vyvolávají nenávist v hloupých lidech, kterých je naneštěstí dost na to, aby vyhráli v demokratickcýh volbách a změnili systém demokracie na demokraturu. To je spirála dějin, jen jsme v té spirále o otočku výš. Jestliže druhá světová přinesla 20 mil. mrtvých, tato co nás čeká s těmito borci přinese 200 mil. mrtvých. Bohužel je to neodvratné.

39
Před 8 měsíci
Jiri Čapek

Zdravím . Jsem asi méně chápavy . Prosím vysvětlit . P. Babiš vyvolává nenávist v hloupých lidech .Můžete mi prosím napsat nenávist ke komu ?Nějak mi to nedochází .Děkuji .

5
Před 8 měsíciUpraveno

To u nás premiér dělat nemusí! Veřejnoprávní média jsou naladěna na jeho frekvenci! Komunistická propaganda byl oproti tomu co hlásají večerníček pro děti! Ani v Severní Koreji nejsou "DÁLE"? A to i díky vám!

36
Před 8 měsíci
Fort Zdenek

Aha. Tak proto na ČT denně exhibuje Havlíček, Schillerová, Juchelka, Nacher, R.Fiala, Okamura, Vildumetzová, Šafránková, Kobza a mnozí další, že?

32
Před 8 měsíci

Zachytil jsem poslední myšlenku " Přes ten neuvěřitelně nenávistný projev se Fico zjevně zavděčil vkusu prostých Slováků", A lebo boli celkom sprostý??

No v každém případě je to síla, a sledovat to z venčí je ještě větší síla! Ale ještě daleko větší hlína jsou některé komentáře zde v diskusi. Např. co vypozoroval z tohoto článku pan Pavel Vrastiak pravidelně komentuje některé náhledy do Slovenské politické kultury (a to nejenom do tématu či je země plochá či nikoliv), ale do celkové sprostoty v politické kultuře. Takže podle něj celkové konstatování faktů, a shrnutí obsahu nesouvislé řeči Slovenského premiéra, a shledává "Je zajímavé, že z tohoto článku cítím omnoho víc nenávisti a zloby, než ze samotného "monologu" slovenského premiéra"! Proč se skrývají tito obránci Slovenské kultury v těchto neplodných diskusích zde na nějaké Forum24, když mohou daleko lépe, a plodněji přispět k budování konečně toho správného, pravdivého, a dobrého režimu na Slovensku, a proč nejdou budovat tedy to "Malé Švajčiarsko pod Tatrami verzion 2.0 v čele s panem Ficem! Tolik dobrého mohou pro něj urobit, a nejdou a nejdou. Každý příznivec je vítán! Tak sbohom, a pešo domov.

18
Před 8 měsíci
Pavel Douša

Ale pane Douša, já se neskrývám, jsem tady a vždy píšu jenom svůj názor. A nevidím důvod, proč bych se měl kvůli svojemu rozdílnému názoru někam "stěhovat", já jsem tady doma. Mluvíte o nějaké hlíně a co je podle Vás ta výzva k odstěhování? Tak ještě jednou si to shrneme. Upozorňuji Vás, že svým "konstatováním a shrnutím obsahu" rozdmýcháváte tu nenávist i Vy. Nebo ji minimálně živíte. Ale jo, jednou, dvakrát, v rámci demokratické objektivity, to bych pochopil, ale vždyt Vy to děláte pořád, dnes a denně. A hlavně pro dobro demokratického Slovenska. Proč vy nekomentujete a neshrňujete hlavně obsah naší vlády, popř, opozice? Na to totiž nemáte koule a taky je to pohodlnější a bezkonfliktní. Chci Vás ubezpečit, že svoje názory budu psát dál a poukazovat na Vaše nevyrovnané články v zájmu demokratické rovnováhy.

2
Před 8 měsíciUpraveno

Slováci jsou proti nám ve všem trochu ostřejší.U nás se tyto střety provádí vcelku v "rukavičkách".Vláda může být s tím spokojená, v médiích na zadek moc nedostává, dle průzkumů je to ale "falešný"klid.Za rok bude zůčtování...

Před 8 měsíci
Milan Ryšavý

Tak začněte počítat,ať nejdete do nového volebního období s dluhem.Ruka se lehce natahuje dej,ale těžko se vrací.A máte co vracet.

Před 8 měsíci

Už je takovým folklórem který nikoho nic nestojí, že po každém útoku na politika nám všichni sborem moralizují o tom, jak to či ono odsuzují a jak rozdílný názor politika v demokracii nesmí být důvodem k násilí a eskalaci. S tím já určitě souhlasím. Problém ale vidím v tom, že napadání politického konkurenta, veřejné vyhrožovaní, zastrašování a ponižování už nemá s rozdílností názoru nic společného a všechno to hulvátství má evidentně své meze. Tady se pak nikdo za imunitu neschová a je potřeba se chovat slušně, jako obyčejný smrtelník. Zvláště, když moralizují nejvíce ti, co se nechutností přes čáru sami dopouštějí. A eskalaci pak nevidí nikdy u sebe, ale naopak vždy u oponentů, opozice a samozřejmě médií, která dělají jenom to, že o jejich cynismu, pokrytectví a lžích nemlčí - a nesmí. I když to budou mít leckde čím dál těžší.

9
Před 8 měsíci

Je zajímavé, že z tohoto článku cítím omnoho víc nenávisti a zloby, než ze samotného "monologu" slovenského premiéra. Tento článek je přesně z kategorie "rozdmýchávání nenávisti a šíření zla", o kterém mluví Fico. Jako takový ukázkový příklad. Co tím vlastně chcete říct, že "bratrská láska" se má změnit na "bratrovražednou válku"? Nebo že slováci sešli z cesty a jenom my kráčíme vstříc lepším zítřkům? "Lůze" musíte vysvětlit dopodrobna, co si má myslet a né takhle naznačovat. Pak v tom je bordel....

26
Před 8 měsíci
Pavol Vraštiak

Milý pane, novináři, kteří psali pravdu o skutečné podstatě nacismu v Německu také rozdmýchávali nenávist a zlobu? Když je pak gestapo dostalo do svých drápů skončili umučením nebo popravou. Jak si myslíte, že by dopadl Karel Čapek, kdyby nezemřel před okupací? Jako jeho Bratr a řada dalších. Stejné to bylo za komunistické totality. Běda jak se o ní někdo otřel. Dostal paragraf rozvracení republiky, jako můj otec a švagr a skončili v cele. Laskavé domlouvání estébáků, aby to rozvracení republiky zanechali nepřežili.

3
Před 8 měsíci

Nejvyšší čas, vyrobit po vzoru dynastie Kimů v KLDR odznáčky s portrétem Fica a přinutit Slováky je povinně a viditelně nosit na svých oděvech.

17
Před 8 měsíci
Jaroslav Kovařík

A pohnat k trestní odpovědnosti všechny, kdo málo brečeli po atentátu. V KLRD byl za nedostatečné oplakávání smrti Kimova otce většinou jasný trest, ten absolutní.

12
Před 8 měsíci

Dacan dacanem zůstane za všech okolností. Ale ať se potom nediví....

7
Před 8 měsíci
Olin Spidla

no tak se Spidlo nedivte a chovejte se jak zde píšete.

2
Před 8 měsíci

Tak jak Fica okopávali před volbami ti neschopni politici, tak ať se teď nediví ti kteří volby i tak prohrali a jsou teď v opozici, žeFico když se vrátil z kalvarie života jimi zaviněnou. Měli by držet sprostou hubu a pokorně se kát.A je od Fica pochopitené, že jim to vrátí i s úroky. A tak to bude i u nás, to si zapamatujte.

29
Před 8 měsíci
Pavel Malina

No vy máte dost, asi to vedro 😉

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt