Zoufalost HnuSSáků nad třídenní speciální operací dosahuje nadoblačných výšin.
To je kravina, ale u politruka Rogozina mne až tak nepřekvapí. Kosmická raketa není stavěna na sestup atmosférou a nosnost je vzhledem k vlastní hmotnosti malá. Nic by tím nezískali, jenom extrémně drahou prskavku.
neneeee 😄 😄
Jak se tak dívám na fotku Sojuzu (proč ten přitroublý název?) zespodu, ano, stále je tam těch 20 kusů V2, přesně jak to navrhl tavárišč Koroljov, před cca. 60 lety. Vuot, těchnika!
Tak o Rogozinovi dlouho nepsali, docela by mě zajímalo, co ten jeho ptáček, při výbuchu na oslavě jeho narozenin měl být docela zdevastovaný, mluvilo se o amputaci. Nikomu nepřeji nic zlého, ale tomuto zločinci by to mohlo pomoci se nad sebou zamyslet. Kdyby trouba nejezdil na Ukrajinu slavit, tak by měl pindíka dodnes. Je vidět, jaký to je hlupák, po technické stránce o těch raketách neví nic a dělal šéfa kosmické agentury. Zřejmě studium marxismu-leninismu a praxe komunistického novináře je lepší kvalifikací.
Já také nikomu nic zlého nepřeji, ale každopádně měl ch.ípnout. Tak snad už brzy. 🙏
Do redakce BILDu ten rozhovor přinesl nejspíše Gerhard Schröder, přímo z nahrávacího studia FSB!
🙏 Bože, to jsou zase kydy!! 🙄
Proč tohle média vůbec vynášejí na svět?! Vždyť je to určeno jen jako výhrůžka pro západní hloupější jedince a ruské mužiky, jako demonstrace síly! 😁
Rogozin je nacistický feťák, který nespočítá ani obvod kružnice. 🫤
Na takovouhle obludnost nemusí mít ani vysokoškolský diplom stačí ambice zavděčit se Vůdci Carovi Putinovi .
Tak na Měsíci s tím modulem bouchli pěkně, tak co to nezkusit s celou raketou? 😉
Tak takováhle hovadina může napadnout jen hodně zoufalého hnuSSa!!!
No co? Teroristovi je přece jedno, kolik stojí to, co použije.
Sojuz je derivát R-7 je čistokrevná nákladní raketa, těžká, drahá, s velmi omezenou schopností zasahovat pozemní cíle. Rogozinova myšlenka je na úrovni zatloukat hřebík náramkovými hodinkami. Rogozin je hlupák a opět to potvrdil.
Tak pozemní cíl to zasáhnout může, záleží jak jí nastaví vektory. Ale máte pravdu. Je to těžkopádná raketa, která je konstruovaná na kolmý start a let. Její schopnost letět po balistické křivce jsou dosti omezené. A její cena je tak polovina rozpočtu Ruska 😄
Tak snad tento "chytrý nápad" dopadne, v případě že by ho skutečně chtěli provést, jako v Ocelovém městě.