Chyba dopadu 50 až 100 kilometrů?
A není to málo?
RuSSký náckové zase vyhrožují zase kradou cizí zem vraždí to je hnus to ruSSko
Při tom výbuchu nepřišel jen o kulky ale i o rozum. 🤣🤣🤣
Tak o rozum přišel sotva, nikdy žádný neměl, o něm bylo známo, že je to hlupák. A nepřišel jen o kulky, ale snad i o ptáčka. Potvrzené to nebylo, v rusku se vše tají, když jde o "důležité" lidi. Možná mu zůstal, ale jestli byl zdevastovaný, jak psali, tak už moc neposlouží, leda tak na vyčůrání. Ani mi ho nebylo líto. Je vidět, že ho to moc nepoučilo a nebo se za zmrzačení chtěl mstít. Pro mě je tenhle typ lidí stejný jako Hamáz. Nakonec na nějaké demonstraci Hamásu nesli velké obrazy - fotky Putina a Kim Čon Una. Jedna pakáž.
Jestli to není nějaký fejk, tak to je taková pitomost, že to může napadnout jen Rusáky. Drahé, náročné, nejisté, nebezpečné, s možným výsledkem dopadu těch 10 tun výbušnin kamsi na Ukrajinu. I kdyby se trefili do Kyjeva, co by se jako stalo? Ano, větší škody než od Ch-101, ale nijak závratné. Dokázat světu, co jsou za barbary a hnusy už nepotřebují, nic jiného by to nebylo.
podle mně je to fejk
Ti už musí být hodně v kelu, když o tomhle přemýšlí ☹️👎
Je to nesmysl...Sojuz není stavěn jako např. Topol M, nebo Jars, které naopak využívají vysokou rychlost při návratu do atmosféry, umí manévrovat a vyhazují jednotlivé, samostatně naváděné moduly na určené cíle. Kdyby takhle velká raketa letěla celou dobu v atmosféře, nedosahovala by zdaleka takové rychlosti jako ve vakuu a bez možnosti manévrování by byla pro PVO systémy jako S200, S300, nebo Patriot snadný cíl.
No tak svrhnout na Kyjev kosmickou nosnou raketu, tak to už opravdu zdravý člověk při smyslech nemůže vymyslet, to už jsou opravdu výplody chorých mozků, to se může fakt stát jen v Rusku, zoufalé úvahy zoufalých mužiků ve vodkovém rauši. To je ale jediné štěstí, protože kdyby byli normální a při smyslech, těžko by tu válku s menším sousedem prohráli...
Hlavně jde evidentně o hloupé lidi. Důvod a způsob provedení se vymyká zdravému lidskému rozumu - to fakt může napadnout jen psychopata. Nicméně technicky je to naprosté mrhání prostředky - tonáž od 6 do 9 tun, pravděpodobně TNT, je dosažitelná klasickou konstrukcí letecké pumy za pár babek v porovnání s touto stupiditou.
No, asi zase velkohubost rusa, a tak nějak to připomíná poslední dny hitlera, který do poslední chvíle velel neexistujícím divizím a sliboval zázračné zbraně. Doufám, že všichni tito lumpi skončí před soudem, tedy pokud se jej dožijí.
Já myslel, že rusák chce mír a on chce vraždit. Co na to chcimíři?
Chcimíři nedostali instruktáž od moskevských špionů tady a Klausové taky mlčí.
A mně se líbí, jak tendle web leží mnoha lidem v žaludku a nemůžou mu přijít na jméno 🙂🙂 Klídek, dojdou nové, lepší notičky!
Russácká demence nebere konce. Při jejich šikovnosti by to mohlo spadnout na Maskvů. Takže pozabíjet tisíce nevinných lidí někde ve městě.Tupost russáckých nácků je nekonečná.