"Zejména veřejnoprávní média jsou přehlcena fňukáním nad poměry a voláním po dávkách. Jedna rozhlasová reportáž hlásala, že máme mít možnost žádat o dávky z tepla svého domova." Ano, přesně, je to již zoufalé, každý den nám to ČT serviruje - zdůrazňování zdražování, ukázky údajných chudáků, kteří si nevystačí s dávkami, alimenty apod., přitom povětšinou žijící v nadstandardně vybavených bytech. Ale když něco zlevní, tak o tom v ČT buď žádná nebo jen opatrná zmínka. Nebo zveličování negativních dopadů některého zákona, když je tam další řada pozitivních dopadů pro naši zemi, resp. její rozpočet. A tak dál...
Ojeee to byla zase slatanina... na jednu stranu mluvi o tom, jak se mame postarat sami o sebe a nebyt neschopny, ale tohle uz autor nepozaduje po nasi vlade... tam staci, ze se vinikem oznaci Babis a je vystarano... F24... chudak Lois Laneova... ta ze Supermana...co ta by si pomyslela o mistnich pisalcich...
Zachrání nás pouze proamerická kolaborace a odebírání zbraní za fajn peníze které moudře vyjednala Černochová
Souhlasím, Češi jsou svou ubrečeností a ukňouraností už ve světě pověstní ! Když se správně podchytí, volí i Bureše ! Jen se divím, že mu nikdo z těch jeho ukňouraných (chudých a hladových) voličů nezávidí ty jeho výdělky na dotacích ze státní a evropské kasy.
Ve světě je pověstný především Fiala tím,že je nejhorším premiérem z celé unie,strejdo ...tak nesuď podle sebe druhé a občas zapni mozkové neurony ,ať nejsi k smíchu 😅😂
Trump je šance na zastavení většiny válečných konfliktu na světě , budu doufat ze zvítězí , A Fiala a spol brzy upadnou v zapomění , nejhorší vládní skupina od revoluce !
Ano pane Tesarek, máte naprostou pravdu i v USA to normální lidé tak chápou, bohužel ty jejich demokraté jasou možná horší než byli komunisté, pevně doufám, že už volby nedopadnou tak jak minulé, kam se na ně hrabalo Bělorusko. Vím o čem mluvím, na půl žiji v USA a teď mě může okomentovat ten inteligentní pan Kocian
Nejvetsi hrozba pro svet je kdyby v USA nevyhral volby Trump a byl u moci tento prapodivny deda se svim synkem ktery koupil pulku Ukrajiny.
Když vyhraje Donald Trump tak Putin bude mít strach s jeho reákce tak jako EU . A proto skončí válka dohodou …..
Šafr stejně jako bývalí politruci, řekne Vám kdo je špatný a kdo je dobrý a proto se mu má fandit. Ještě že lidi už to z velké části vidí jinak a oblbnout se Šafrem a Fialou nedají.
Vypadni Vernere i se svými bolševickými bludy!!!!!
Naší nadějí je, že vyhraje Trump. I v Evropě rostou strany, které jsou nazývány extremistické. Ne, jsou to strany zdravého rozumu. Dost bylo nápadů EK jako omezení chovu skotu z důvodu vypouštění metanu a dalších nesmyslů z jejich dílny.
Fórum 24 mě nemůže svými kecami ovlivnit. Jako silvestrovský článek se jim povedl 🎊✨🎇🎆🎉
Se divím, Laštůvko, že sem lezete?
No stím nelze než souhlasit, chybí mi tam ale jeden důležitý fenomén a to jsou následky změny klimatu. Já myslel, že se toho ve svém životě nedožiju, ale....to může přinést fatální následky, které přehluší i války, nebo je naopak katastrofálně rozšíří. O migraci ani nemluvě, další fatální nebezpečí. A když zmiňuje Pána času, napadá mně analoge, co může Izrael jediné zachránit - to, co hlásali Dálekhové...
Šafr je fanatickým zastáncem neschopné vlády, ktery odmítá přiznat realitu. Pevně doufám,že spolu s koncem této vlády skončí i žumpa forum24
Už chcete zakazovat,že soudruhu?