1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Cigánské rozhořčení není v pořádku, stačí když budou např. dodržovat přepravní řád v MHD...dnes jsem toho byl taky svědkem. Nastoupili na Nových Sadech a měli puštěnou muziku z telefonu, říkal jsem si jestli se jich mám zeptat jestli chtějí mít taky kudlu v těle...naštěstí to vypnuli.

7
Před 1 rokem

Pokud chtějí soucit měli na to myslet dříve.... Pamatuji si staré Vršovice a Nusle. Kdo tam vlezl toho honily bandy...

To napětí je způsobeno že by jim někdo vzal "jejich" dávky...

9
Před 1 rokem

Tak nejdriv by mel soud urcit co se stalo ze? Ono to totiz mohlo byt uplne jinak. Je mozne ze se ukrajinec branil pak neni vrah....Ono nic neni jen cernobile

22
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To si trochu popletl. Ukrajinci nekonkurují cikánům na trhu práce, ale ve frontě na soc. dávky. Pokud tedy stání ve frontě nepovažují za práci.

13
Před 1 rokem
Václav Kahan

Píšete nesmysl.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Aktivisto Miko, Romové potřebují slyšet, že můžou jít kdykoli pracovat a ne, že mají být rozhorščeni proto, že jsou Romove. Jsem Rom? Dejte mi dávku. Proč? No protože jsem Rom. Nerozumíš česky?

10
Před 1 rokem
Otto Vnuk

Ne odvahu k důchodové reformě, ale odvahu k Romské reformě. A budou všichni spokojeni. A to včetně slušných a pracovitých Romů. A bylo by jich čím dál tím víc.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Odkaz

Před 1 rokem

Problém pro politiky neřešitelný.Romové ....chráněná skupina obyvatelstva,,ukrajinci ....středobod vesmíru,,naprosto nedotknutelní ----politik je v ha jzlu.

12
Před 1 rokem
Věra Kopecká

Ale za tvůj ubohý život nemůžou ani Cikani, Romové, Ukrajinci nebo NATO, dokonce ani Fyala ne.

4
Před 1 rokem

když někoho kuchne rumíček, tak se taky nic neděje. tak nedělejte divadlo. když se za to budete omlouvat, tak to beru. ale jste banda.

3
Před 1 rokem

Pokud tento pán a s ním všichni Romové nepochopí, že jediný, kdo je diskriminuje v přístupu ke vzdělání jsou oni sami se svým nezájmem, nikdy na tom nebudou líp.

16
Před 1 rokem

Neznám nikoho kdo by se cítí v bezpečí, když nastoupí do tramvaje, vlaku, autobusů, skupina romů, (dříve cikánu). Ať mi nikdo neříká, že Ukrajinci ty romy, (dříve cikány) , napadli

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt