Pávice bez ocasu.
Ale s bobrem.
Nezastávám se Schilerové,ale aby ji kritizoval někdo takový,kdo se účastnil na prodeji titulů a kupuje si koně do kanceláře!No promiňte,ale to je trochu moc!
Tak Nerudová by radši měla někde zmizet.
Soudružka Schillerová a s. Bureš byli a bohužel stále ještě jsou největší
škůdci této země. Lžou a kradou. AS se obléká jako Marta Gottwaldová
s výsledkem tlusté řeznice nebo zelinářky a AB se nikdy nenaučí mluvit.
Mluví překotně, lže, a za týden vyvrací, že to řekl.
Potřeboval by psychiatra.
No spíš mi připadáte na psychiatra vy,
Holt voliči pětidemolice,budou muset chodit do práce i v sobotu a ve svátek,aby to utáhli.My jsme tak chodili do práce půl žívota.Mladí by nejradši chodili v kravatě čtyři dny v týdnu.
V čem má Nerudová pravdu? V NIČEM leze akorát do zádele presidentovi , aby se ukázala , jako správná kámoška našeho nového prezidenta, kdyby , selhal , byla by první náhradnice , že se Schllerová , nechala fotit z pávy její věc , nemělo by to být ale stále se pere za tu nejohroženější menšinu a za důchodce , za to ji dík
Nevím,jak vy, ale v případě skonu prezidenta, neexistuje žádný náhradník, ale pověřený politik zákonem. Přebírá funkci na dobu nezbytnou a to do vyhlášení mimořádných voleb. Jinak paní nerudová se jistě vyzná v makroekonomice než influecerka Schillerová. Nejohroženější menšina nejsou důchodci,ale děti.
Chtěl jsem tuto dámu volit ale udělal jsem dobře že jsem se rozhodl jinak.duvod: 30 let tu někdo plundruje ČR nedodržuje ústavu ČR a co navíc plete se do věcí do kterýmu nic není není na úkor lidí ČR. Celkový dopad je tryskni protože to nedělají odborníci nýbrž lidi kteří se chovají jako feudalove kteří to pojali jako živnost. Ekonomů a poradců jak hub po dešti a výsledek katastrofální. Tato žena patří mezi ně.
Ano rozdávat z cizího by nikdo neměl, tahle,, moudrá"paní by to měla říct pětikolce, ta rozdává peníze z našich daní vyžírkům.... A nejhroznější je to že ani není schopná uhlídat komu je vlastně dala...
Můžete prosím specifikovat ty vyžírky?Bylo by to od vás hezké.
Pí Nerudova to mám dítěti říci, ze dnes nemám jak jej osatit a poslat jej se školou na výlet, ale až bude velké bude mít všeho dost protože teď se ba jeho budoucí zivot šetří. Jdete někam.
je potřeba více dělat, tím pádem více vydělat, třeba i v druhé práci. Je třeba se snažit sám, ne natahovat ruku - státe dej.
Pravda paní nerudova našla elegantnější řešení prodávat diplomy a to je přeci u této dámy ok
Ja to štěstí neměl kdybych to býval věděl snad bych s ní chtěl i chodit
Zázrak čistoty ale keců na panelák
Paní Nerudová byla placená jako předsedkyně důchodové komise a nic z toho,měla by vrátit peníze. Teď jí jde o nějakou funkci europarlamentu, líbí se jí v září reflektorů.
Problém není v paní Nerudové. Problém je v tom, kdo nedbal na rady komise vedené paní Nerudovou. Kdo že to byl vlastně premiérem? 😂😂😂