1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak bylo by to rozumné, stejně se nedokáži o takovou plochu starat.

25
Před 1 rokem

Mě se mapa líbí. . .je to taková . . .jak bych to napsal kulantne. . .no, taková správná blbovina. . .po demokraticku. . . .a koupím si ji, ale až bude celá sbírka. . .i s mapou rozdrobenych Spojených států, rozdělené Kanady. . .porozdelovane Británie. . .rozděleného Německa, aspoň na čtyři sektory. . . .Španělska. . .tak pak to beru. . .ale jako tu hloupou srandičku. 🌿

34
Před 1 rokem
Jan Tříska

Německo se dělit nebude. Bude naopak součástí Západoevropského chalífátu s hlavním městem Molenbeek.

16
Před 1 rokem

Už se vykašlete pořád na tu podporu Ukrajiny copak nás naše vláda doteď neokradla o miliardy které nacpala na Ukrajinu kde si je rozkradli ukrajinští skorumpovany politici.Napriklad Želenský si koupil na západě vílu a jachtu a tahle válka je jenom USA Británie a Ukrajiny kteří si naivně myslí že zničí Rusko vždyť je to k smíchu západ už tuhle válku prohrál tak už peníze investujte do naší ekonomiky ať se ta naše krásná zem uzdravuje a vzkvétá

55
Před 2 měsíci
Zdeněk Alexy

Jo to určitě, budu zvelebovat pro Russáky ? Nikdy !!!

Před 1 rokem

Tak ukrajině nedám ani floka a o tom, že to bude Rusko kdo bude diktovat nepochybují ani pseudoreportéři téhle žumpy. Jen se to s těmi zakřivenými zády a strachy zalepeným zadkem bojí říkat nahlas.

7
Před 1 rokem
Jiří Jurček

Přesně.

Před 1 rokem

Amiky nemusim a rusaky taky ne....!!!!

A na ukrajine jsem pracoval 2.5 roku a jsem rad ze jsem odtud pryc. Ukradli vse co mohli a smlouvy byli pro ne jen kus papiru k nicemu.

A to je mentalita ukrajincu. Jou v cesku zneuzivaj soc. system a vam to nevadi. Jsou horsi jak nase cwrne obyvatelstvo.

Ale to co tu pisete je jen zbozni prani pisalku a asi se neuskutecni.

A nejlepe by bylo, aby vsichni co chcou bojovat a podporovat ukrajinu a jsou pro valku kde umiraj lidi, se sebrali, nekecali tu hlouposti a sli na frontu. At se muze mapa historiku splnit....

Jen aby se nekdo nevzpamatoval a nechtel spet mapu z cas Marie Terezie. To by byla sranda, ze.?

Nevim jak vy ale ja jsem pro mir a jednani a ne nato aby se porusovali dohody. A Bohuzel amici nikdy neplnili sve smlouvy a dohody. Meli je taky s U.b. Ladinem, M. Kaddafim a jinymi a nakonec jim amici vykroutili krk, presne jak vsem indianum doma....

A kdyz uz jse u historie, historicky vsecko zlo prislo z ameriky....

Jo, nebude se vam to libit, budete mi nadavat ale Bohuzel to co jsem napsal je pravda.... tak a ted do mne 🙂

13
Před 2 měsíci
Jan Soukup

Vy jste asi studoval v Moskvě, 1. a 2. svět. válku začali podle Vás Američané převlečení za Němce, Francouze, Angličany....

Chcimírům zmar !

Před 1 rokem

Super práce !

Perfektní mapa o tom jak je ta RF rozlehlá a rozmanitá .Domnívám se , že za současné situace nemůže Putin tohle udržet pod kontrolou 🙂 (ani násilím )

Další benefit tohoto díla je , že si milovníci a podporovatelé RF můžou konečně vybrat kam se odstěhují.Ještě bych přidal popisek s údaji o průměrných teplotách a hloubce bahna v jednotlivých oblastech 🙂

15
Před 1 rokem
Daniel Pospíšil

Pan Pospíšil si sní své vlhké protiruské sny.. Nejsem příznivcem ani jedné strany, ale chce to trochu realistický pohled.

5
Před 1 rokem

No asi se mnou zcela logicky nebudete souhlasit, ale když celou dobu bojujeme za nedělitelnost Ukrajiny, tak proč najednou dělit Rusko je ok. Víte, ono je docela jedno, co dané státy prováděli a provádí. Podívejte se nato zcela objektivně: od Srbska musíme za každou cenu oddělit Kosovo, od Číny Taiwan a teď i z principu rozdělit Rusko, ať není tak mocné.

( Takhle bychom mohli chtít rozdělit i USA ne? To má v praxi za sebou více válek než půlka Evropy.) Na druhé straně pro Náhorní Karabach nikdo nehnul ani prstem, Palestinu označujeme více za teroristy než za stát, Podněstří také přehlížíme. Těch státu toužících po skutečné nezávislosti je hodně. Mi se však soustředíme jen na ty, které se západu hodí. Násilně rozdělit Rusko je stejné zlo, jako když Putin násilně rozdělil Ukrajinu. Stejnou mírou na VŠECHNY!

(Takže když nezávislá Sibiř, nezávislý Krym- nebo třeba Texas, líbilo by se vám to?)

6
Před 1 rokemUpraveno
Matous Knize

Rozhodně to tak je. Když mohou být samostatní Slováci, Indie, Austrálie, ale i Česko se mohlo odtrhnout od Rakouska Uherska, tak by to samé právo mělo mít Bavorsko, Krym, Palestina, Donbas, Texas, Polynésie, Kurdistán,Taiwan nebo Tibet.

Před 1 rokem

Chybí mi tam český Kaliningrad, ale přesto kupuji

18
Před 1 rokemUpraveno

Tohle jsou všechno jenom takové hry, na kterých si lidé vytvářejí pocit důležitosti nebo užitečnosti..navíc se k deklarovanému příjemci pomoci ve valné většině případů dostane jen menší část vybraných peněz. Nebudu teď psát o tom kdo začal, kdo má větší vinu..to je na zvážení každého, nicméně situace od samého počátku není tak černobílá, jak nám ji podsouvají média (v čele s Forum24). Pravidla hry a koneckonců i výsledek určují velcí hráči, a když se pošle 5 pušek nebo 1000 granátů, situaci to nijak nezmění, jen zemře několik lidí navíc. Takže to je ve finále výsledek snažení těchto hodných pomocníků. Je to na svědomí každého..

7
Před 1 rokem

No takhle nějak si to představuji , že by to mělo být 🙂

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt