Ten Slovák si myslí, že v Čechách bude vše ovládat, získá všechny dotace a daně platit nebude . Tady daň z nemovitosti, jinde fiktivní příjmy a výdaje na reklamu /Čapí hnízdo / a na všechno se odvolávat do nekonečna a vykrádat státní kasu. " A vy Čehůni mi budete platit daně, abych měl z čeho brát. A až vytvořím kult osobnosti, budete mi stavět sochy ."
Myslíte vy jeho voliči aspoň trochu? Už se cpal na Hrad. Vám nestačilo 20 let Husáka na Hradě ? To chcete nechat přivést naší vlast na slovenské dno? Už nás Slováci jednou prodali do Kremlu zvacím dopisem v 68 roce .
Tohle by jeden nevymyslel.
Místo podnikatele ste dosadili na hrad kariérního komunistu který ještě uprostřed roku 1989 tvrdil že komunismus a spojení s Ruskem je to nejlepší co mohlo Čechy potkat a po revoluci čekal ještě rok, než vystoupil z KSČ, co kdyby komunisti znova zvítězili.
Po volbách až bude mít MV, tak jim vše zruší a zjistí se, že to byla kampaň a ještě podniky odškodní.
Ten po volbách neudělá nic, protože nebude mít jak 😄 😄
Jen taková drobná poznámka. Myslím,že až ta parta nýmandů vyžene z ČR Škodovku energiemi a Agrofert buzerací, jsem zvědav, co nastane.A jsem zvědav,co budou psát trumberové typu mecner,nebo železník. Vy si ty provozy od pana Babiše koupíte,abyste mohli platit daně? 🙂)))
1/ Ten tvůj "pan" Babiš je Bureš 25 085
2/ Bureš vyžere víc dotací než odvede na daních, tak bych o daních pomlčel.
Byl to soudruh Bureš, kdo neustále hlásal, že dané se platit mají. Podle toho podvodníka to platí na všechny kromě Agrofertu evidentně. Jen ať cáluje, zisky má.
Víš vůbec soudruhu železníku,o čem se tu píše a proč se Lovochemie odvolala a v čem byl problém,který vedl k rozsudku, že je tato firma v právu? O tom,proč to bylo zrušeno,pokud vůbec, tu není ani zmínka. Vidím to spíš na forumáckou kachnu.
No, chyboval? Každý tomu říká jinak.
A jak tomu říkáte vy?
Společnosti, které zvýšeně znečišťují životní prostředí, by měli platit větší daně ať patří komukoli!
Zaměstnává XXL obyvatel Lovosic kteří platí daně hlavně Lovosicím.
A tedy přesunutí výroby např. do Asie by jistě bylo pro Vás ideální řešení. 😢
Může mi někdo už kudla říct co si dovolují placení starostové a jejich úžedníci proti lidem kteří vydělávajíprachy pro ně. Chyba , Máme tady kudla zase 50 léta šlo to postupně ale už STAČILO
Neber si do úst padesátá léta! Tehdy komoušové věšeli lidi, posílali nevinné na uran do Jáchymova, stříleli na hranicích. tak neblábol !
Kolik ho to stálo?
další zkorumpovanej soud?