Dobře naplánovaná třídenní operace a za týden Lisabon stále de dle ruSSkého mdlého plánu 😂😂😂
Že už ti to není Šmejkal trapný? 🙂
... atd. atd. 🤣🤣🤣
Podle posledních zpráv Ukrajinci překročili Ob a pokračují dále na Bajkal...
A rusáci jsou u atlantiku a plavou na druhý břeh.
Velmi přeji Ukrajincům, aby osvobodili svoji vlast... A všechna čest jim... nikdo by nevěřil, že vydrží vzdorovat tak obrovské Hydře
Nově obdržená výzbroj, rakety dlouhého doletu, mohou russákům omezit využití letectva, a pokud ano, mají Ukrajinci dobrou možnost prolomit další russácké opevnění . Russácký fanklub již poslal kondolence Putinovi, za ztráty při pokusu o protiúder ? Poslali jste již nějakou podporu Putinovi, a manuál na opravy letišť ? Ne ? Tak to máte co dohánět rudé řepy ! A mrkněte na zprávy z USA, to se vám bude líbit ! Jeden by neřekl, jak se tank může vyrovnat letadlu !
Teď frčí Izrael - Hamás , koho proboha zajímá ještě Urajina ?! 🤣😭 Mi chceme mír ... jasný ! Hned !
Mi? Naučte se, vtipálku, česky! Hned! 🙂
Jenom přihlouplý dotaz, a to jsou ty 💯% zdroje které tvrdily tuším loni na jaře že rus má munici na týden max.dva?
Dejte sem odkaz na některé ze zdrojů, které někdy něco takového tvrdily. A tím myslím konkrétně, že Rusku za týden, dva dojde munice. A když už jsme u otázky ruské munice: jestliže ji mají dostatek, proč se o ní jezdí prosit do KLDR?
A já myslel , že UA je již východně od Moskvy ! Napište konečně pravdu . Dik
pravdu zde máte napsanou
pomalý postup ukrajinců
super, snad počasí vydrží..držíme pěsti i nadále..Ukrajina zvítězí!
Nebýt FORUM 24 tak se člověk ani nezasměje (krom vyslechnutí Fialy a spol).
Fyjalo octup!!! Demysy!!!