1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Statečná žena, čest její památce.

24
Před 1 rokem

Tak co, rusofilcky, jaké máte noty?

16
Před 1 rokem

Proruská špína asi tleská. Primitivní národ se zbavuje informace.

14
Před 1 rokem

Jo průvan, to je svinstvo a zejména v Rusku. Jak vidno, tak se v něm dá i více, než jenom nastydnout.

13
Před 1 rokem

Já že chceme mír. Fico, Orbán, Erdogan nám s mírem a demokracií nepomohou

8
Před 1 rokem

No, aspoň nějaký pokrok. Donedávna by stačilo ji zastřelit, tak teď aspoň ty pády z okna...možná, že se to časem ještě zlepší a likvidace odpůrců Putina avansuje na poklidnou smrt ve spánku...škoda každého takového člověka, který měl tu sílu a odvahu říci - ,,Císař je nahý!!!"

17
Před 1 rokemUpraveno
Pavol Urbánek

Já doufám, že Putler bude kopírovat Hitera až do finiše a nechá si to projít hlavou.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

vždy mne udiví když se doslechnu, že v té zemi kde zítra znamená včera, při té mohutné státní masírce a brutálních trestech, vyroste nějaký slušný člověk co to má v hlavě v pořádku.

Poprvé mne posadil na zadek příběh těch osmi statečných v 68 ...

Odkaz

ct24.ceskatelevize.cz
V Moskvě se vzpomínalo na protest „osmi statečných“ v roce 1968, policie opět zatýkala
Policie na Rudém náměstí v Moskvě krátce zadržela tři účastníky vzpomínkové akce na 50 let starý protest „osmi statečných“ proti okupaci Československa. Na stejné místo nyní dorazil jeden z...
22
Před 1 rokem

Rusaci by mělo okolo výškových budov a budov co mají více jak tři patra začít natahovat sítě proti pádům z oken. Rozmohl se jim tam takový drobný nešvar. Jakmile se někdo vykloni z okna, tak vypadne.

13
Před 1 rokem

Právě tohle dovedlo Russko kde je více jak 100let vybíjení kvalitního genofondu.Zůstávají jen retardovaní mužici.

21
Před 1 rokem

Už minimálně 1 století si Rusko likviduje svou vlastní inteligenci a pak tam zbývají jen úplatní a závistiví šm...i

Požadavek zlikvidovat 20 procent Rusů je nezadatelným právem poslance, řekla Těreškovová

Odkaz

Odkaz

Ponomarjovová dosahovala mnohem lepších výsledků než ona. Generála Kamanina na ní ovšem rozčilovala její nedostatečná kázeň a morálka. Nejen že se chovala nadřazeně a neskromně, ale dokonce měla Těreškovové vyčítat, že ji zkazil Komsomol a partaj.

epochaplus.cz
Přehledně: (Ne)slavný let první kosmonautky Valentiny Těreškovové
www.forum24.cz
Požadavek zlikvidovat 20 procent Rusů je nezadatelným právem poslance, řekla Těreškovová
Poslanci Státní dumy mají právo vyjádřit svůj osobní názor, je to jejich právo, prohlásila předsedkyně etické komise Státní dumy Valentina Těreškovová. Tuto odp
8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt