Statečná žena, čest její památce.
Tak co, rusofilcky, jaké máte noty?
Proruská špína asi tleská. Primitivní národ se zbavuje informace.
Jo průvan, to je svinstvo a zejména v Rusku. Jak vidno, tak se v něm dá i více, než jenom nastydnout.
Já že chceme mír. Fico, Orbán, Erdogan nám s mírem a demokracií nepomohou
No, aspoň nějaký pokrok. Donedávna by stačilo ji zastřelit, tak teď aspoň ty pády z okna...možná, že se to časem ještě zlepší a likvidace odpůrců Putina avansuje na poklidnou smrt ve spánku...škoda každého takového člověka, který měl tu sílu a odvahu říci - ,,Císař je nahý!!!"
Já doufám, že Putler bude kopírovat Hitera až do finiše a nechá si to projít hlavou.
vždy mne udiví když se doslechnu, že v té zemi kde zítra znamená včera, při té mohutné státní masírce a brutálních trestech, vyroste nějaký slušný člověk co to má v hlavě v pořádku.
Poprvé mne posadil na zadek příběh těch osmi statečných v 68 ...
Odkaz
Rusaci by mělo okolo výškových budov a budov co mají více jak tři patra začít natahovat sítě proti pádům z oken. Rozmohl se jim tam takový drobný nešvar. Jakmile se někdo vykloni z okna, tak vypadne.
Právě tohle dovedlo Russko kde je více jak 100let vybíjení kvalitního genofondu.Zůstávají jen retardovaní mužici.
Už minimálně 1 století si Rusko likviduje svou vlastní inteligenci a pak tam zbývají jen úplatní a závistiví šm...i
Požadavek zlikvidovat 20 procent Rusů je nezadatelným právem poslance, řekla Těreškovová
Odkaz
Odkaz
Ponomarjovová dosahovala mnohem lepších výsledků než ona. Generála Kamanina na ní ovšem rozčilovala její nedostatečná kázeň a morálka. Nejen že se chovala nadřazeně a neskromně, ale dokonce měla Těreškovové vyčítat, že ji zkazil Komsomol a partaj.