Dobrá propaganda. A kolik teda osvobodili území při té slavné ofenzívě, dle nezávislých zdrojů Rusko po zahájení ofenzívy celkově získalo více území než Ukrajina osvobodila. Rusku nikdy o počty obětí ve vlastních řadách nešlo (mají trochu podobnou mentalitu jako Hamás) a když vyběhnou jen s klackama tak je časem umlátí.
Také by mě to ty nezávyslé zdroje zajímali, dáte na ně odlaz?
Ale vzhledem k tomu že jste jen tupec, nebo za ty žvásty placený, tak žádný odkaz nedate a budete se jen vytáčet... 🤔😁
Kdo hledá pravdu ve válce je blázen.
Kolikátý to už je vítězství UA běhám pomálu 2 let . Ti Ukrajinci již musí být tak 1 km před nebo za Moskvou 🤣 Tedy podle médiích, co každý den píšou tak Rus by teoreticky by měl být už min.20x zničen, bez nábojů, bez techniky. A Putin dle médiích, měl být alespoň zaručeně min.100x již mrtev . Jako čtenář a posluchač čím mě média, každý den krmí zprávy ,tak by to mělo takto býti. 🤣 Sláva, Český národe, Sláva 🙆
Vám vlastenče ještě nedorazila zpráva že Ukrajinci brání svojí vlast před agresorem a do mordoru nepůjdou?Rusů je tolik že Ukrajincům občas docházejí náboje.
To tady čtu samá pohroma pro Rusko...už jim dochází dech, mají zásoby všeho jen na tři dny atd, atd. Forum 24 toho denně vyplodí hodně včetně "dlouho připravavané a plánované Ukrajinské protiofenzivy" (ta se tak nějak zapomněla a vytratila z médií, ne?). A realita? Minimální změny na frontové linii. Prostudujte si vývoj. Takže přestaňte ona..vat nad stupidními články a masírovat si tu svá malá zbytnělá ega. Vyléčte si parkinsona při psaní "s" protože se vám u toho třepou nervama ruce, zvláště při psaní Rusko (rusáci atd) a přiznejte si, že konflikt (válka) tak nějak zamrzla. Řešení, zvláště vojenské je v nedohlednu. A řešit konflikt politicky zjevně nemá nikdo zájem. Tak...teď si hezky podejte ruce a dobrou noc. P.S.: a ať vám nepraskne zbytečně kvůli tomu, co jsem napsal nějaká cévka 🙂
Přihlouplý, překyselený a hlavně bezcenný komenttář neúspěšněho komedianta....ať se daři a hlavně klid v duši.
Článek naprosto o ničem. To co jste tu napsali píšou i v Malajsii, proč se nepokusite o investigativní praci, proč.to kopirovani? Ano RF ztratila mnoho techniky ale ty počty 3000 padlých vojáků jsou velmi nepřesné. Za prvé nejsem přátelem RF invaze na UA je nepřijatelná. Ale nekrmte zde Pepiky známé od grilování, pergol s piva nemysli.
V Polsku máme velmi dobrý přístup k informacím z UA včetně svodek z armádních kruhů UA velmi často informuji o všem.
Takže že 1) je velmi jasné že RF nejde o vlastní straty. V oblasti severního útoku od Krasnohorivki ztratili několik desítek tanků ale jako u Bachmutu je jim to jedno prostě zkusili rychlí postup který UA zastavili
2) velmi dobře se zkoordinovali s letectvem průzkumem a dronovou podporou ve směru útoku od Kamianki, zde je velký průlom. az k městské zástavbě.
3) Jejich cílem není frontální útok ale obležení.
4) pokud postoupí a vypadá že ano přes Stepove, bude to znamenat kotel pro 11 000 vojáků UA.
5) UA je velmi znepokojeno vývojem RF se chlubí.
6,) ztráty jsou enormní ale jim je to jedno krok po kroku jdou za svým.
7) prosím o realni pohled na dění na frontě pro vaše čtenáře
Mne překvapilo, jak máte skvělé informace od polské vlády. (Té jejich velice podivné a nenormální. ) A hlavně, že když jim tam vlítla ruská asi?střela, nedokázali to lokalizovat, ani, co se jim přesně stalo. 😀
Jak je mozne ,ze pri protiofenzive Rusove utoci a Ukrajinci se brani.Jsou ze tri stran v obkliceni .Vdyt tady na foru24 uz 4krat prorazili opevneni.Jeste jsem nevidel nikde na videich Abrahamsy asi jsou v Kieve na vystave.Ted pry strileli novymi raketami samozrejme zasahy 8vrtulniku a nevim kolik letadel.Strilela a zamerovala Oxana z kravina naucila se to pres noc.Oleg pripravoval rakety protoze uz mu popelarskym vozem se nechtelo jezdit tak presedl na nejmodernejsi raketu.
Zajímavé...
Když pomalu postupují Ukrajinci (cca 150 km2 za půl roku), je to neobyčejně úspěšná ofenziva.
Když dokonce i podle (zcela nestranného, toť se ví) ISW pomalu postupují Rusové, je to debakl.
Já miluju Fórum24!!! 😄
Já taky,ale hlavně ty z toho ISW😁To musí být pěkně střeleni "analytici"😝😁To je něco,jak ten obchodník z Londýna komentoval dění v Sýrii. Rusové tam zlikvidovali během pár měsíců IS, který Amíci podporovali a "bombardovali"😝😁A dodnes kradou ropu a okupují kus Sýrie.😮💨🤮😢
Tedy všechna čest Ukrajinským klukům!!! Jsou to velcí hrdinové, velcí. nemají konkurenci. jejich armáda je druhá nejschopnější na světě, ne-li první s těmi možnostmi, které má. Bůh je opatruj!!
Aha vy jste opravdová znalkyně to se hned pozná. Přečtete si blábol a hned máte jasno
Fórum a Seznam.cz banda pro Ukrajinské svoloče co neustále lže podle jejich článku už tancují Ukrajinci v Moskvě
Opravdu? No a dáte nám odkaz alespoň na 2 články, na základě kterých ten pocit máte?
Ale vzhledem že za takové řeči jste buďto placen, nebo je vypouštíte na zakladě své omezenosti, tak žádný nenasdílíte 🤔😎
Debakl Rusů, doplněn tím, že ani neukradli žádné WC, ani toustovač.
Hned mám dobrý den.