Tak ranní nálet trollů z východu a užitečných idi@tů proběhl podle moskevského času dle očekávání a naší občané přinesou příspěvky spíše v odpoledních hodinách.
Jinak Lipavský je skvělý člověk na svém místě, jak nám potvrzuje pátá kolona níže. :)
Pan Bartoň použil termin " idiot", který mi byl cenzorem okamžitě smazán . Proč ne panu Bartoňovi, kvůli použití @? Asi dvojí metr.
Konečně rozumný ministr zahraničí který má všech pět pohromadě a rovnou páteř. Od vlády se očekává rozhodný postup a dodržován zásad. Russko svévolně porušilo mezinárodní platné hranice a napadlo sousední suveréní stát. Za to musí být potrestáno. Ti, co jsou přípravení se nechat vydírat atomovou válkou a jinými nesmysly by nikdy nebyli schopní efektivně vládnout.
Lipavský student Aspe014n institutu pracuje pro západ , neví co je to vlastenectvi.
NATO se taky roztahuje kde chce .Rusko se jenom brání , již dvakrát ho západ podvedl
porušil dohody .Od roku 2014 vyzbrojoval Ukrajinu proti Rusku přiznala to Merklová
to je skutečnost západu se nedá věřit hlavně EU .
Zkuste taky číst něco jiného než russkou propagandu. To se vám uleví.
Naprostý souhlas s názorem níže od pana Bartoně. Lipavský je člověk na svém místě. Vybudoval si respekt od velkých států což je neskutečně těžké. Já si ale na něm cením zejména to, že neustále upozorňuje na to, že Putin je schopen naprosto všeho což je realita a je nutné to milionkrát opakovat aby to pochopili i v zemích, které mají pocit, že jsou v bezpečí. Před ruským řáděním není v bezpečí naprosto nikdo ! Jenom maximální podpora Ukrajiny v současnosti nám zajistí klid do budoucích let.
Tak si ji klidně podporujte já nedám ani kacku
Až bude pan Lipavský běhat s trasírkou, neměl by zapomenout na blembák, jsou za to velké pokuty od bezpečnosti práce a s vestou je to stejně, ale co mu radím to má vyzkoušené
Ministr pro otaceni zemekoule. Nastesti vetsina politiku ze zapadoevropskych zemi i zamori se chova zdrzenlive. Nasi stekajici mopslici nemaji na svetove deni nijak zasadni vliv, coz se ukazuje jako pozitivni :)
Pan ministr Lipavský není ždný osvícený myslitel, není možné od něj slyšet žádný věrohodný ani dostatečně fundovaný rozbor. Je to jen straník. Straník ve funkci, ve které má nějaké zadání.
není žádný "lumen"
To jste ho ještě celkem šetřil.
Tvoje nejvhodnejsi funkce ... hranicni sloup ... clovece, bomba. Kdyz jsem se na nej dival, tak jsem si vzdycky rikal, ten musi mit nekde pro neco potencial ... taky ze jo ... hranicni sloup!!!!
Kůly v plotě či na hranicích se vždy rektutovaly z řad komoušů a jiných moskevských patolízalů. A že jich máme celkem hodně v naší malé zemičce 30 let po odchodu russáků.
Jaké hranice chce pan Lipavský stanovovat? Od něho je to pouze plácnutí do vody. Kam on na ty bezduché věty chodí?
Plácnutí je to vaše plkaní.
Už by se měl Lipánek probrat . On nebude stanovovat nic. Je opravdu k smíchu.
Není k smíchu. Slova jsou často silnější než zbraně.