Mám obavu,že tohle zodpovědné blázny z Kremlu nezajímá,...dekretem se červená čísla změní na zelená a kdo to bude spochybňovat, tak do "ťurmy" nebo na frontu....jinak, ono pověstné "tuercké hospodářství" bledne závístí nad umem ruských neobolševiků...
Nesmysl. Sankce je posílily.
Pořád můžou zavést 16 hodinové směny, 7 dní v týdnu. A když ani to nezabere, tak zabavit lidem peníze na účtech a vystavit jim za ně válečné dluhopisy.
A hned bude zase dobře....
A do továren nahnat bábušky a děvušky. Ve velké vlastenecké se to osvědčilo. I do tanku nakonec mohou. Potenciál tam je.🤔🤣🤣🤣🤣
A je to tady, vyrábět a i mít hospodářský růst, ale produkty roztřískat o Ukrajinu bez efektu zpeněžení nejde do nekonečna....
Včera bylo bohužel pozdě 😡
Ať se propadnou s ekonomikou třeba do pekla. Hlavně, ať je to co nejdříve. Snad to pomůže ukončit tu hnusnou válku!
Jak to tady čtu na tomto nezávislém a naprosto objektivním plátku, pak Rusko za posledni dva roky několikrát zkrachovalo, Putin trpěl 10 smrtelnýma chorobama, na který už i umřel a UA armáda už dobyla Moskvu a hrne se směr Sibiř.
Rusko objektivně zkrachovalo, protože nesplácí své dluhy.
A teď se začne i ekonomicky hroutit, protože úspory z tučných let došly a ekonomika se z výroby smysluplného zboží, které by mohlo zemi pomoci růst, přeorientoval na výrobu šrotu...
Rusko utrpělo za 2. světové války ohromné ztráty, a navíc je to země ničená vlastními vůdci, kteří zemi neustále vystavují dalším a dalším tragediím. Putin svým jednáním dohání Stalina, který ničil svůj vlastní národ. Putin teď dělá to samé. A to jen proto, že se mu prostě chce. Posílá na smrt své vlastní do nesmyslné války, ze které viní všechny okolo. Žádá ústupky, žádá krev. Chce být Petrem Velikým, to je jeho vzor. Ti ostatní ať trpí. Rus, Ukrajinec či Gruzínec, Turek či Žid. " Já jsem já a kdo je víc".
Mám obavy, že soudružka Elvira Nabiullina za nedlouho omylem vypadne z okna nebo balkónu, páč takové informace (a ještě k tomu veřejně oznámené) se zloprckovi líbit nebudou...😂
👍Mám stejné obavy pane Štěpánek. Chudák ženská, co jí to napadlo že řekla pravdu ... 🤦♂️ I když? Jestlipak měla vůbec na výběr?
To zavání pádem z okna.
Pokud tohle zaznělo nahlas, tak to bude opravdu na spadnutí a není před tím úniku, jinak by to nepřiznali.
Hlavně bude na spadnutí Elvira Nabiullina...😂😂😂
Putin nemá o nějakých ekonomických zákonitostech ani páru. Klidně podepíše dekret o zákazu inflace, o zavedení přídělů, cokoliv. Navíc je mu jedno, že Rusy ožebračí. Klidně je vrátí do zemljanek a nechá chodit pěšky. Je schopen vrazit ruble ze školství, zdravotnictví, důchodů... všeho "nepotřebného" do zbrojení. Vlastně už to dělá.