1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

U nás je vše v pořádku? Chudnutí o 30 %, plno lidí na dávkách (i ti co pracují). Výsledek fialvlády. Kam do dotáhnou za poslední rok vlády?

5
Před 6 měsíci
Pavel Straka

A z jakých dat prosím vychází vaše tvrzení? Nebude to spíš na potřebu změnit medikaci?

Před 6 měsíci

Je to relativně brzy, Čekal jsem, že Rusko ustojí sankce tak 5 let, ale zaplať Pánbůh za to. Ukrajinu to už sice nezachrání, ale Evropa by mohla mít trochu víc času.

3
Před 6 měsíci

Sankce co? Sankce co? Sankce funguji..... domněnkám našich mámehladů a kolaborantů navzdory.

14
Před 6 měsíci
Ondřej Hrubý

Vy jste kolaborant?

Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Nejvíc to paradoxně odnesou státy v Africe, které Rusko podporují.

1
Před 6 měsíci

Holka holka, říkat pravdu, která nejde Putinovi pod fousy, by tě mohlo stát život. Moc bych nelezl k oknům...

9
Před 6 měsíci

Šéfka státní banky světové mocnost a neumí si natisknout peníze. Přitom její kamarád Fico má volnou kapacitu v kremnici

Před 6 měsíci
Pavel Štrubl

V Kremnici se razí mince.

Ale jo, mohli by konečně ruSSáci vydat ten zlatej rubl. 😉

1
Před 6 měsíci

jsem rád,že rusko je na kolenou,hlavně, že česká ekonomika a ekonomika eu,ušáků jsou na tom dobře

7
Před 6 měsíci
Pávek Bohumil

Nakupuj ruble

16
Před 6 měsíci

Snad má Elvira aspoň základní plachtařský výcvik, sezóna letů z oken a balkonů právě vrcholí. Pokud ne, tak se její anděl strážný co nevidět hodně zapotí.

3
Před 6 měsíci

Tak to jsem na to zvědavý, co teď bude. Za mě růst ekonomiky je růst. Třeba Německo taky teď nedělá 5% za rok atd.

3
Před 6 měsíci
Pavel Novák

Je rozdíl, jestli vyrobíte raketu, kterou za pár dní bez ekonomického užitku odpálíte, nebo auto, které prodáte.

3
Před 6 měsíci

To je dobrý. Až začnou naplno těžit nerostné suroviny, které Ukrajině kradou, tak se to zase srovná.

2
Před 6 měsíci
Jaroslav Hes

A jak by je těžili? Doma na těžbu a zpracování používají západní technologie, na které nemají náhradní díl.

No a na nákup dalších, být čínských, nemají prachy, ty jdou na válku

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt