U nás je vše v pořádku? Chudnutí o 30 %, plno lidí na dávkách (i ti co pracují). Výsledek fialvlády. Kam do dotáhnou za poslední rok vlády?
A z jakých dat prosím vychází vaše tvrzení? Nebude to spíš na potřebu změnit medikaci?
Je to relativně brzy, Čekal jsem, že Rusko ustojí sankce tak 5 let, ale zaplať Pánbůh za to. Ukrajinu to už sice nezachrání, ale Evropa by mohla mít trochu víc času.
Sankce co? Sankce co? Sankce funguji..... domněnkám našich mámehladů a kolaborantů navzdory.
Vy jste kolaborant?
Nejvíc to paradoxně odnesou státy v Africe, které Rusko podporují.
Holka holka, říkat pravdu, která nejde Putinovi pod fousy, by tě mohlo stát život. Moc bych nelezl k oknům...
Šéfka státní banky světové mocnost a neumí si natisknout peníze. Přitom její kamarád Fico má volnou kapacitu v kremnici
V Kremnici se razí mince.
Ale jo, mohli by konečně ruSSáci vydat ten zlatej rubl. 😉
jsem rád,že rusko je na kolenou,hlavně, že česká ekonomika a ekonomika eu,ušáků jsou na tom dobře
Nakupuj ruble
Snad má Elvira aspoň základní plachtařský výcvik, sezóna letů z oken a balkonů právě vrcholí. Pokud ne, tak se její anděl strážný co nevidět hodně zapotí.
Tak to jsem na to zvědavý, co teď bude. Za mě růst ekonomiky je růst. Třeba Německo taky teď nedělá 5% za rok atd.
Je rozdíl, jestli vyrobíte raketu, kterou za pár dní bez ekonomického užitku odpálíte, nebo auto, které prodáte.
To je dobrý. Až začnou naplno těžit nerostné suroviny, které Ukrajině kradou, tak se to zase srovná.
A jak by je těžili? Doma na těžbu a zpracování používají západní technologie, na které nemají náhradní díl.
No a na nákup dalších, být čínských, nemají prachy, ty jdou na válku