To už nedají dohromady... Ukrajincům bude stačit dál bombardovat ty jejich provozy a nedostatek dílů se bude dál prohlubovat. Totéž jako u západních osobních letadel, ty už taky moc dlouho nevydrží.
Podrží je Čína, ta na té válce bohousky vydělává.
Je to sice pěkné...Jenže,celá ČR jede na ruskou ropu. Tak všichni kdo jezdí na benzín a naftu podporují Putina. Pouze pár procent řidičů(stejně jako já) co mají LPG( já od roku 2003) jsou na Rusku nezávislí.
jj, svatá pravda, psali v PArlamentních listech žejo
Není možná.
Vždyť přece sankce nefungují a pokud přece, pak ruSSko posilují! 😜
Tak rus si to sežene, jen to bude ty fasouny stát víc. Otázka je, budou mít mít čím platit, přeci jen ty jejich mušle aka rubl nikdo nechce
Tohle si fakt nesežene.
Protože kdyby to sehnat mohl, nenechali by to dojít tak daleko.
Chybí tu seriózní novinařina, Fórum 24 bych přirovnal k propagandistickemu Rudém Právu, jen je na opačné straně barikády,ale když to někdo čte,pro pobavení ,tak proč ne.🤣
Druhá strana barikády = protikomunistický. To je OK.
Mě se líbí jak Rusko západem pohrdá a nejradši by posílalo atomovky na všechny hlavní města a nejlépe ještě 3x denně, ale jakmile se jedná o technologie a součástky, tak by koupili půlku toho špinavého západu...
Většina ruských oligarchů žije na Západě a i ruští papaláši mají dači na Západě.
Skvělá zpráva, kromě toho že je k tomu ještě pátek.
V klidu zase demontují pračky a bude vše ok. Nebo mi snad chcete říct, že se to nedá koupit přes třetí stranu? Rusové a Čína jasně ukázali, že západní sankce nefungují, popř. Se dají obejít.
Obejít se dá vše...
Třeba lahváč asi snadno.
Speciální turbínu už zjevně hůře. To na eshopu neseženete...
Putin svou nesmyslnou a agresivní válkou poslal Rusko o dvacet let zpátky!
Proč vlastně Rusko napadlo Ukrajinu?
Celý ropný průmysl se řídí Americkou normou ASME a ANSI díly se vyrábí podle těchto norem a to včetně použitých ocelí. A vše je v palcových rozměrech, hold máj smolika a z Čínskeho bláta se to nedá udělat. Atesty jsou atesty a ne jen cár papíru.