1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

To už nedají dohromady... Ukrajincům bude stačit dál bombardovat ty jejich provozy a nedostatek dílů se bude dál prohlubovat. Totéž jako u západních osobních letadel, ty už taky moc dlouho nevydrží.

7
Před 5 měsíci
Václav Horák

Podrží je Čína, ta na té válce bohousky vydělává.

2
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Je to sice pěkné...Jenže,celá ČR jede na ruskou ropu. Tak všichni kdo jezdí na benzín a naftu podporují Putina. Pouze pár procent řidičů(stejně jako já) co mají LPG( já od roku 2003) jsou na Rusku nezávislí.

24
Před 5 měsíci
Martina Vasickova

jj, svatá pravda, psali v PArlamentních listech žejo

14
Před 5 měsíci

Není možná.

Vždyť přece sankce nefungují a pokud přece, pak ruSSko posilují! 😜

10
Před 5 měsíci

Tak rus si to sežene, jen to bude ty fasouny stát víc. Otázka je, budou mít mít čím platit, přeci jen ty jejich mušle aka rubl nikdo nechce

9
Před 5 měsíci
Josef Dvořák

Tohle si fakt nesežene.

Protože kdyby to sehnat mohl, nenechali by to dojít tak daleko.

3
Před 5 měsíci

Chybí tu seriózní novinařina, Fórum 24 bych přirovnal k propagandistickemu Rudém Právu, jen je na opačné straně barikády,ale když to někdo čte,pro pobavení ,tak proč ne.🤣

20
Před 5 měsíci
Radek Vyhnálek

Druhá strana barikády = protikomunistický. To je OK.

10
Před 5 měsíci

Mě se líbí jak Rusko západem pohrdá a nejradši by posílalo atomovky na všechny hlavní města a nejlépe ještě 3x denně, ale jakmile se jedná o technologie a součástky, tak by koupili půlku toho špinavého západu...

13
Před 5 měsíci
Pavel Berry

Většina ruských oligarchů žije na Západě a i ruští papaláši mají dači na Západě.

10
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Skvělá zpráva, kromě toho že je k tomu ještě pátek.

11
Před 5 měsíci

V klidu zase demontují pračky a bude vše ok. Nebo mi snad chcete říct, že se to nedá koupit přes třetí stranu? Rusové a Čína jasně ukázali, že západní sankce nefungují, popř. Se dají obejít.

13
Před 5 měsíci
Petr Dufek

Obejít se dá vše...

Třeba lahváč asi snadno.

Speciální turbínu už zjevně hůře. To na eshopu neseženete...

22
Před 5 měsíci

Putin svou nesmyslnou a agresivní válkou poslal Rusko o dvacet let zpátky!

30
Před 5 měsíci
Jaroslav Šigut

Proč vlastně Rusko napadlo Ukrajinu?

8
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 5 měsíci

Celý ropný průmysl se řídí Americkou normou ASME a ANSI díly se vyrábí podle těchto norem a to včetně použitých ocelí. A vše je v palcových rozměrech, hold máj smolika a z Čínskeho bláta se to nedá udělat. Atesty jsou atesty a ne jen cár papíru.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt