Okupanti si chtějí uspořádat vlastní mezinárodní hry?
A doping tam bude povinný,
nebo jen doporučený? 😁😁😁
Tak oni už něco takového uspořádali. Vyhrál závodník, který se závodu vůbec neúčastnil, případně závodil jen jeden.
Co má Rusácko společného s olympijskými hrami? Oni mají odlišné sportovní disciplíny: vraždění, únosy dětí a vyhrožování atomovou apokalypsou.
Dalo se to čekat, když si, při vysílání z Eura, putler několikrát v přímém přenosu vyslechl, co si o něm davy skutečně myslí. Rusko se totiž vůdči svým obyvatelům staví, do pozice zachránců světa. Bylo asi těžké prosadit do vysílání něco, co rusům ukazuje skutečný stav a kam je svět za jejich činy řadí. Na druhou stranu je vidět ta křeč, která celý tento režim svírá.
Vladimír Vladimirovič Chujlo se sice tváří jako tvrďák, ale to všechno je kagébácké blufování. Ve skutečnosti ani není schopen se bavit s opravdovými novináři.
Chudáci pracující v Rusku, ani si nebudou moci pustit v tv Olympiádu. Vůbec neuvidí jak se daří sportovcům z celého světa a také neuvidí obrovské úspěchy svých krajanů. Je mi z toho smutno a tečou mi slzy po tvářích, udělám stojku atˇ tečou zpátky.
Jo, tak to mě ale opravdu fakt dostalo: "tenisové družstvo zahraničních agentů"! tvl 🙂
Holt vysíláním z olympiády nemůžou nijak útočit a vraždit na Ukrajině, tak proto nejspíš, že dolary potřebují na nákup dronů, munice a zbraní z Iránu, Severní Koreje a elektronických komponent z Číny, a upřímně, dolarů je v Rusku čím dál méně..a Rusko má našlápnuto stát se největší tragédií světa, nikoliv "světově přátelskou".
No, spíše by obyčejným Rusům ukázali, že ten prohnilý Západ neumírá hlady, nemrzne a že jim jejich politické vedení lže.
A jak se ti chudáci ruský mají dozvědět jak ten vrcholový sport vypadá?
Pro Mezinárodní olympijský výbor žádná škoda.
verim tomu, ze putler to svemu narodu “vysvetli”.
proc by se rusky narod mel divat na tu celosvetovou, sportovni “dekadenci”?
slovy kocaba z roku 1988: kazdy narod ma takovou vladu, jakou si zaslouzi….🤔🤪
Asi budu plakat ….
No pane jo, to je od Rusů skoro sebemrskačství ...... :-)
Tak jistě, lepší budou společné hry se Severokorejci, kdo dřiv doběhne do cíle, dostane štryclu chleba anebo na krk patronu.