jen malé upozornění. Ty takzvané vdovy jsou skupina, která nejspíše neměla žádného příbuzného ve válce, natož aby dostávala nějaké rakvovné. Je to propagandistické uskupení, které neodráží názory celého rusácka. Kdo viděl to video s údajnými rusáckými matkami na schůzce s putlerem má nejspíše naprosto jasno.
Máte naprostou pravdu, ale uznejte, že takhle podaný "rozvoj venkova" je neodolatelný. To normální člověk nevymyslí.
Tohle se už nedá ani léčit.
Nedá.
Jde o přirozený proces – podobné veleříše vznikají, nedokážou se udržet bez územní expanze, upadají, zanikají: Mongolská říše, jejímž přímým dědicem je právě Rusácko, Timurovo impérium, Osmanská říše …
Starejme se, aby vydržela NAŠE civilizace, přes všechny problémy nejlepší ze všech. 🙂
Teda vzít si Rusku může být celkem psycho. Jestli tam všechny ženský uvažuji stejně tak je nejlepší se provdat a poslat manžela co nejdříve bojovat kamkoliv a denně doufat, že ho zabijí aby přišla tučná odměna. Je tohle normální národ?
No to je ono . . ruské regiony podporují zabíjení ruských vojáků pro svůj rozvoj . . ruskou propagandu dělají skuteční profíci . . nebo . . nepotřebujeme volby, potřebujeme Putina . . tohle bude fungovat!
Měli bychom se zasadit o co nejrychlejší rozvoj zaostalého ruského venkova. Dodáním kvalitních zbraní bránící se Ukrajině, likvidací živé síly agresora, bude ruský venkov jen vzkvétat. Konečně se ukazuje společný jmenovatel s Kremelskou kamarilou.
Ještě, že Ti Amíci začali dodávát tu kazetovou munici. Bude více vdov a Ruský venkov se možná někde dopracuje i k plynofikaci a kanalizaci.
Tak třeba popřát "Ruským vdovám" co nejvíce rošíření řad, který prospěje jejich regionu :-)
Většina příslušníků tohoto úchylného pronároda to prostě nemá v hlavě v pořádku. Proto jsou tak nebezpeční. To je třeba mít stále na paměti a nikdy nepodlehnout iluzi, že jsou vlastně "stejní jako my". Ne, nejsou.
No jo, no, je to holt země " neomezených " možnosti a omezeného vedení.
Kde jinde dostanete za mrtvého otce, syna třeba 20 kg ryb a nějaké peníze ???
NIKDE, soudruzi !
Kdo z Vás to má ???
Kdo četl knížku od Mitrofanova "Mrazík s pendrekem v ruce"", tak nějak získá pohled na tuhle marnou společnost...
Co dodat. Zní to nějak morbidně. A tak v duchu té morbidnosti snad nezbývá, než ruským vdovám popřát, aby se ten jejich spolek co nejvíce a nejrychleji a nejúspěšněji rozrůstal. A pak je naděje, že až bude mít padesát miliónů členek, bude konečně mír, po kterém touží mnozí z našich občanů, jak o tom sami přesvědčivě píší.
To mě připomíná strategii, kterou jsem hrál asi před dvaceti roky myslím, že to bylo Rise... blížil se konec války, nevypadalo to se mnou dobře, neměl jsem na zaplacení jídla pro armádu, tak jsem všechny vidláky z polí poslal na průzkum a do prvních linií, abych na chvíli odvrátil pozornost, no a když jsem prohrál, tak jsem na ně hodil atomovku a dostal jsem nějaký postih... Zatím mají podobnou strategii, už v deseti jsem byl zkušený vojevůdce.