Koláře bychom měli poslat do
Ale jeho fotra do Moskvy jako velvyslance,už tam byl určitě tam má kámoše
Diplomacie je právě od toho aby se snažila řešit a urovnávat konflikty nevojenskou cestou. Takže Kolář, který jen svou omezenosti přilévá olej do ohně by měl raději držet hubu.
Nevšiml jsem si, že by za posledních deset let měla ruSSká strana jakkoliv snahu urovnat konflikt z Vrbětic. Jen ruSSké lži, útoky a výhrůžky.
Tak Pávek tvrdil před revolucí,že naše okupace byla v roce 68 potřebná a správná věc.Ted je to to nejhorší.Utok ve Vrbětice je teď stejně špatná věc jako okupace v roce 68.Jak dlouho bude tomu komunistickému lampasackovi trvat změnit názor a začne vykládat,že útok na Vrbětice byl potřebný a že je to vlastně v pořádku.Nastesti se režim v proruský nezmění.Jinak by to tvrdil ještě ten den kdyby k tomu došlo.Ro je ale slizáček ten komunistický lampasaček.
Bez komentáře, jsi hloupí a lžeš!!!!
To je ten hrdina co nechal odstranit Koněva v zákazu vychazení a pak se hrdinně schoval pod sukně policajtům i s tím řeporyjským ....Holt hrdinové.A zase se mi chce zvracet, toto sedí v parlamentu.
Kdyby se radši staral o macechu Vitovskou, dokud je alespoň trochu ještě žádoucí.
Copak názory tohohle blázna, z rodu Kolářů, někoho zajímá..... 🤮🤮🤮
Podle včerejšího článku samé nepřímé důkazy.Nikdo je neviděl,v muničních skladech zázračné volno,co tam dělali dva naši občané nikdo nevysvětlil atd.Vládní pětikolka,může za to Putin a taky možná Babiš.Určitě se blíží nějaké volby,všichni vykazují činnost.
Viděly je kamery:
Odkaz
Pro nějakou diplomacii bude ten Kolář už asi zbytečný a nepoužitelný. Vítězit umí jen nad mlčící sochou a jednat by podle všeho chtěl jen s nepřítomným velvyslancem. To jsou bizarní a směšné představy.
A co byjste od takové podržtašky očekával více?Je dobré si takové pamatovat , pro budoucnost
Rusáci proste co cekate. Z východu nikdy nic dobrého nepřišlo to říkal už můj děda. Co na to řeknou prokremelsti trolove. Chtel bych slyset ty vyzirky z SPD a KSCM tu komunistku Konečnou. Rusko je zlo a je treba aby zustalo tam kde je.
Tvůj děda nebyl žádný mudrc. Podle mě nebyl a vůbec ne moudrý a ty v té nemoudrosti pokračuješ. Jak můžeš napsat vyžírky z SPD. Co vyžírají? Mají nějaké kauzy z rozkrádání státu?
Copak Kolář, ten má jasno ve všem, na co se podívá.
Ale rád bych věděl jaké má představy o mezinárodních vztazích po válce na Ukrajině. Ona jednoho dne skončí. To bude protažených gesichtů.
Nejaka spoluprace bude vzdy ale uz to bude nafurt nepritel c.1 a podle toho se snim bude jednat. Velmi chladne a pragmaticky nic vic nic min. Oni kolem sebe siri strach a zkazu kam Rus vstoupil 100 let trava neroste. Prijdou vydrancujou a jdou dal jsou jako kobylky
Poté co Pekarová odstavila od eurovoleb zakladatele Topky Kalouska , kterého vyměnila za syna přítele po boku Koláře , jdou preference strany dolů a nyní je pod hranicí volitelnosti.. Smrtelná rána bude pro Koláře s Pekarovou nově založená strana Kalouskem.