1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ovládnout svět se nikomu nepodaří. Zničit ano. To je možné. Ani Hitlerova 3.říše by neměla dlouhého trvání, protože by se papaláši porafali mezi sebou. Ten co by měl pod sebou USA by třeba vypověděl poslušnost Berlínu a už by byla válka. Ovšem zahynuly by milióny lidí. To je pravda.

Když si SSSR a nacistické Německo rozdělili Polsko, tak první co Rusi udělali bylo to, že šli vraždit Poláky. Koňská hlava Lavrov chce rozdělit svět na sféry vlivu mezi Rusko, ČLR a USA. Jak by asi dopadly země, které by spadly pod Rusko ?

6
Před 2 roky

O fanatické propagandě pro mládež v rusácku je hezký film zde: Odkaz

4
Před 2 roky
Martin Siničák

Nebo Provinční městečko E

Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Kdo chce vidět skutečnou míru toho, co se zde uvádí, ať si stahne film "Provinční městečko E" (na Streamu zadarmo). Je to horší, než si kdo dovede představit. Chlast, neustálé oslAž neskutečná podobnost s Hitlerjugend....

2
Před 2 roky
Karel Slavík

smažu, nejde to

Před 2 roky

Putlerjugend.🤪

11
Před 2 roky

Já vím, že jsem "těžce jetej", ale můj pocit o zneužívání a využívání dětí a mládeže jsem vždy cítil ze školních uniforem.. Které se postupem času, tím jak člověk stárne, přenese v uniformu vojenskou. Omlouvám se všem, kdo si to nemyslí, ale každý stát, kde je zavedena povinně školní uniforma (roztleskávačky nepočítám), mají zaděláno na problém.

Před 2 roky
Pavel Lukavský

Školní uniformy jsou ve školách v zahraničí především proto, aby se setřel sociální rozdil a majetkové poměry žáků. A čím dál vic si myslím, že to je dost dobré řešení.

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Putin tehdy prohlásil, že Rusko dokáže zorganizovat mezinárodní akce pokaždé „na velmi vysoké úrovni“. Tak to podepíšu. Poslední takovou zorganizoval 24.2.2022 a trvá dodnes.

13
Před 2 roky

Jakékoliv paktování s Ruskem se totiž rovná zrádcovské spolupráci s cizí nepřátelskou velmocí, která otevřeně usiluje o zničení naší svobody a demokracie . . no ale o to přeci komunistické mládeži jde . . zničení svobody a demokracie.

10
Před 2 roky

Kdo chce vidět skutečnou míru toho, co se zde uvádí, ať si stahne film "Provinční městečko E" (na Streamu zadarmo). Je to horší, než si kdo dovede představit. Chlast, neustálé oslavování války. Až neskutečná podobnost s Hitlerjugend..

8
Před 2 roky

Hitlerjugend... 🤮

5
Před 2 roky
Hynek Hout

Putinjugend. Další myslitel po Hitlerovi, co si myslí, že Velké Rusko,(Říše) má v dětech budoucnost. Kágebák nositel myšlenek KGB

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Putin si mladé vojáky vychovává jako kdysi Hitler:

Odkaz

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt