1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

A kdo je donutí? Chytrolini.

7
Před 10 měsíci
Petr Králíček

🤣🤣🤣... Světová ekonomika?... Je těžké se vyhrabat z hnoje, když nemůžeš obchodovat...

4
Před 10 měsíci

Rád bych se zeptal papalášů z G7...

JAK konkrétně chcete Rusko donutit platit jimi vypočtenou částku??

Oni už mají za jisté, že Rusko prohraje?

No....jsem zvědav 😉🤔

13
Před 10 měsíci
Jarda Vrubel

Kdyby byl Jaroušek v obraze, věděl by, že russko má zmražených 300 miliard, tím se dá začít.. No a až zdechne puťka, budou si Rusové muset vybrat, zda zaplatí a budou se moci plnohodnotně vrátit do mezinárodního společenství a vydělávat velké peníze, nebo si budou dál hrát na písečku s Kimem , Iránem atp...

5
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Nejvíce mne zaujalo slovo musí. Když jsem byl malý, tak můj chytrý dědeček říkal, Tomášku musí se jen platit daně a umřít.

9
Před 9 měsíci
Tomáš Uc

Zaplatí to zmrazená ruská aktiva po světě. rusů se ptát jestli můžou, nebudou.

Před 10 měsíci

Dokud sankce, propad životní úrovně a všechny důsledky války nezasáhnou rusy v Moskvě a Petrohradě, není velká šance na změnu agresivní politiky Putina.

6
Před 9 měsíci

Lídři zemí G7 skutečně mír nechtějí, zdá se. Už si ani nevzpomínám, co vedlo k 2. světové válce. Obrovské reparace? Ostrakizace Němců? Absolutní ponížení Němců? "Vyřazení" Němců z Evropy? Historie se neopakuje..

Před 10 měsíci

jediná možnost jak toho dosáhnou- nechat Rusko vyhrát, ti si pak Ukrajinu opraví

3
Před 9 měsíci
Miloslav Kazda

Při stejné konstrukci vaší úvahy, necháme vyhrát Hamás, Húsie, KLDR, Čínu nebo třeba Islámský stát, Ál-kajdu, ...

Oni si ten svět přemění k obrazu svému, ne?

Tak jste to myslel???

1
Před 10 měsíci

Rusáci by mněli na Ukrajině otročit, v čele s Putinem, chodit od domu k domu a modlit se za odpuštění

7
Před 10 měsíci
Marek Viliams

Příspěvky od choromyslných lidí by měli být smazány.

3
Před 9 měsíci

Rusko ,,musí,, to pobavilo.

5
Před 9 měsíci
Petr Zlámalík

Zmrazená ruská aktiva po světě to zacálují. rusů se ptát jestli můžou, se nebudou.

Zobrazit další 2 reakce
Před 9 měsíci

Ale jak tom zaplatí? Zde je jedna z možností: Odkaz

medium.seznam.cz
Válečné reparace Ruska Ukrajině - Médium.cz
O seriózních novinářích a investigativních žurnalistech obecně se říká, že drží prst na tepu doby.
1
Před 10 měsíci

Tak to se Putin smíchy neudrží na nohou. Může mi někdo třeba jen nastínit jak to chce G7 zařídit?

Mě by to docela zajímalo.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt