A kdo je donutí? Chytrolini.
🤣🤣🤣... Světová ekonomika?... Je těžké se vyhrabat z hnoje, když nemůžeš obchodovat...
Rád bych se zeptal papalášů z G7...
JAK konkrétně chcete Rusko donutit platit jimi vypočtenou částku??
Oni už mají za jisté, že Rusko prohraje?
No....jsem zvědav 😉🤔
Kdyby byl Jaroušek v obraze, věděl by, že russko má zmražených 300 miliard, tím se dá začít.. No a až zdechne puťka, budou si Rusové muset vybrat, zda zaplatí a budou se moci plnohodnotně vrátit do mezinárodního společenství a vydělávat velké peníze, nebo si budou dál hrát na písečku s Kimem , Iránem atp...
Nejvíce mne zaujalo slovo musí. Když jsem byl malý, tak můj chytrý dědeček říkal, Tomášku musí se jen platit daně a umřít.
Zaplatí to zmrazená ruská aktiva po světě. rusů se ptát jestli můžou, nebudou.
Dokud sankce, propad životní úrovně a všechny důsledky války nezasáhnou rusy v Moskvě a Petrohradě, není velká šance na změnu agresivní politiky Putina.
Lídři zemí G7 skutečně mír nechtějí, zdá se. Už si ani nevzpomínám, co vedlo k 2. světové válce. Obrovské reparace? Ostrakizace Němců? Absolutní ponížení Němců? "Vyřazení" Němců z Evropy? Historie se neopakuje..
jediná možnost jak toho dosáhnou- nechat Rusko vyhrát, ti si pak Ukrajinu opraví
Při stejné konstrukci vaší úvahy, necháme vyhrát Hamás, Húsie, KLDR, Čínu nebo třeba Islámský stát, Ál-kajdu, ...
Oni si ten svět přemění k obrazu svému, ne?
Tak jste to myslel???
Rusáci by mněli na Ukrajině otročit, v čele s Putinem, chodit od domu k domu a modlit se za odpuštění
Příspěvky od choromyslných lidí by měli být smazány.
Rusko ,,musí,, to pobavilo.
Zmrazená ruská aktiva po světě to zacálují. rusů se ptát jestli můžou, se nebudou.
Ale jak tom zaplatí? Zde je jedna z možností: Odkaz
Tak to se Putin smíchy neudrží na nohou. Může mi někdo třeba jen nastínit jak to chce G7 zařídit?
Mě by to docela zajímalo.