Spani v chladném prostředí zpomaluje metabolismus a je velice zdravé. Jídlo jedenkrát denně zase šetří peníze i zdraví. Já jsem díky utáhnutému opasku prodloužil znatelně svoji životnost. Jsem kompletně zdravý a silný jedinec. Vrstevníci vypadají pomáli hák důchodci kdež to já sotva na 20 let. Takže na pár let se takhle uskromnit je velice prospěšné. Nezapomeňte že impotencí si mohou dovolit trpět pouze bohatí.
Rusko bylo agresivní vždycky a vůči komukoliv. To, že je Putin novodobý Hitler, je taky neoddiskutovatelné.
Na druhé straně, každý mrtvý Rus, bez ohledu na to jestli je kriminálník, nebo ne, je to nejlepší, co se může stát.
A na Ukrainu nemám jiný názor.
Ahoj, píše se tady o ledasčem, ale že v sousedním Německu se stávkuje jako o život,to se tady neřeší.
V Německu se stávkovalo odjakživa za vyšší platy, to jen tady se stávkuje kvůli politice
A odkud tyto informace mají??od těch vězňů??,,,už aby zapli Svobodnou Evropu nebo něco podobného
Odkud je mají ? To se ráno při poradě dohodnou, kdo co napíše. A nášemu redaktůrkovi přidělili Rusko. Tak si strčil palec do pusy a cucal, cucal až to měl.
Tato metoda by se mohla zavézt i u nás.🙂Zrušila by se kriminalita a stát by našetřil miliardy na našich daních 🙂🙂🙂
Výborný nápad, posílat ty nejhorší nenapravitelný na frontu do první linie a pro ty další otevřít něco jako tábory kde by pracovali. Zrušila by se kriminalita a stát by našetřil miliardy na našich daních. 🙂 🙂 🙂 Posílat lidi do vězení by potom bylo velice výhodné pro všechny. Co ale v případě kdy by zůstali na svobodě jen slušní lidé a nebylo by koho odsoudit?
V principu to není až tak špatný nápad - zavedl bych to u nás jen s tím rozdílem, že by měli kriminálníci možnost se zahřát prací🙂🙂
Historie se zase opakuje. Stejně to bylo když byl Napoleon v Rusku a to samé bylo za 2. svět. války. Do prvních řad šli vězni.
Vy tomu nerozumíte, to je přece ruská verze REFORMY VĚZEŇSKÉHO SYSTÉMU 🤣
Je nutno uznat, že je to z hlediska Kremlu docela chytré, byť takovým perverzním způsobem. Jen by trestancům měl někdo vysvětlit, že v zákopech se taky netopí, a navíc jim tam reálně hrozí "trest smrti".
Tak to by ještě po nich měli střílet nechat je v mrazu plazit zákopy. 😂
Jj, v první linii je místy teplo, místy horko ...někdy až moc !